LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 23 Ιανουαρίου 2022 17:29

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πρώτη φορά στο Σάντριγχαμ χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο

Θα μείνει για πρώτη φορά στο εξοχικό Wood Farm στο Σάντρινγχαμ, χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο στο πλευρό της.

AP - Βασίλισσα Ελισσάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφτασε στο Νόρφολκ για το προσκύνημα στον τάφο του πατέρα της, για την επέτειο 70 ετών από τον θάνατό του, και θα μείνει για πρώτη φορά στο εξοχικό Wood Farm στο Σάντρινγχαμ, χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο στο πλευρό της.

Αν και συνήθιζε να περνάει την περίοδο των Χριστουγέννων στο εξοχικό του Σάντρινγχαμ, η βασίλισσα Ελισάβετ φέτος παρέμεινε στο Κάστρο του Ουίνσδορ ώστε να προφυλαχθεί από τον κορονοϊό και έκανε ήσυχες γιορτές μαζί με στενά μέλη της οικογένειάς της.

Όμως τώρα, λόγω και της επετείου του θανάτου του πατέρα της, του Γεωργίου του 6ου, η 95χρονη μονάρχης της Βρετανίας πραγματοποίησε ένα ειδικό ταξίδι με ελικόπτερο και στη συνέχεια με αυτοκίνητο προς το Νόρφολκ και το εξοχικό της.

Μια πηγή από το Παλάτι, αποκάλυψε στη DailyMail ότι «τα πάντα είναι έτοιμα για την επίσκεψη της βασίλισσας. Η ίδια θα μείνει στο εξοχικό Wood Farm, αντί στην κεντρική κατοικία της, κάτι που είναι όμορφο καθώς το μέρος αυτό είχε πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της».

AP - Βασίλισσα Ελισσάβετ

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ θα μείνει στο εξοχικό χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος πέθανε τον Απρίλιο του 2021 και αποκαλούσε το συγκεκριμένο μέρος ως «το σπίτι» του. Μάλιστα, το 2017, όταν αποσύρθηκε από τα δημόσια καθήκοντά του, είχε ξεκινήσει μια σειρά εργασιών ώστε να μένει στο εξοχικό πιο συχνά και να μπορεί να διαβάζει, να γράφει και να ζωγραφίζει με την ησυχία του.

Άλλωστε, το συγκεκριμένο εξοχικό ήταν το μέρος που το βασιλικό ζεύγος μπορούσε να ζήσει ως πραγματικό ζευγάρι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η βασίλισσα επισκεπτόταν τον Φίλιππο εκεί, όταν τέλειωνε τις υποχρεώσεις της στο Λονδίνο και το χρησιμοποιούσε ως μια μίνι απόδραση από τα καθήκοντά της.

Η απόσταση του Σάντριγχαμ από το Ουίνσδορ είναι 225 χιλιόμετρα και το ταξίδι θεωρείται αρκετά κουραστικό για έναν άνθρωπο 95 ετών είτε γίνει με ελικόπτερο είτε με αυτοκίνητο. Η επιθυμία της βασίλισσας, όμως, να ταξιδέψει μέχρι εκεί είναι, σύμφωνα με τη DailyMail, σημάδι ότι χαίρει άκρας υγείας.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: 12108 νέα κρούσματα την Κυριακή

Κορονοϊός: Ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Κυριακής

“Ελπίδα” - Σχολεία : Που θα είναι κλειστά την Δευτέρα (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο