LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 06 Ιανουαρίου 2022 23:21

Τσαντάκιας με “κατανόηση”: άφησε το κινητό, όπως του ζήτησε το θύμα!

Ούτε η ίδια η γυναίκα δεν πίστευε πως εισακούστηκε η έκκληση που έκανε στον δράστη, μέσα στην ταραχή της. Που και πως αναζητούν τον κακοποιό τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.


 

Τσαντάκιας

Μασκοφόρος επιτέθηκε σε δύο γυναίκες έξω από πολυκατάστημα στη Ρόδο κι άρπαξε τη τσάντα με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα

Φορώντας κουκούλα στο κεφάλι του και μάσκα έτσι ώστε να μην αναγνωρίζεται κανένα χαρακτηριστικό του, ένας άνδρας επιτέθηκε απόψε λίγο πριν τις 7 το βράδυ, δύο γυναίκες που έβγαιναν έξω από μεγάλο πολυκατάστημα στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη ΡΟΔΙΑΚΗ η μία από τις δύο γυναίκες, ο  δράστης  κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε να αιφνιδιάσει τις δύο γυναίκες, περιμένοντάς στο σκοτάδι κρυμμένος , μόλις βγήκαν από το κατάστημα έχοντας ολοκληρώσει τα ψώνια τους και κατευθύνονταν στο αυτοκίνητό τους.

Χωρίς να πει κουβέντα, πλησίασε τη μία γυναίκα, την άρπαξε με βίαιο τρόπο τη τσάντα και άρχισε να τραβά με δύναμη. Οι δύο γυναίκες αντιστάθηκαν και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος κοντά να τις βοηθήσει.

Έτσι, ο δράστης κατάφερε να αρπάξει τη τσάντα από τα χέρια της γυναίκας σχίζοντας το λουρί. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι.

Η τσάντα περιείχε το ποσό των 200 περίπου ευρώ καθώς επίσης και προσωπικά έγγραφα.

Ο μασκοφόρος φάνηκε πάντως... γενναιόδωρος, αφού λίγο πριν αρχίσει να τρέχει, η γυναίκα του φώναξε να επιστρέψει το κινητό της το οποίο είχε απόλυτη ανάγκη όπως κι έγινε. Ο δράστης το έβγαλε από τη τσάντα και το πέταξε στο έδαφος, πιθανόν φοβούμενος και να μην μπορέσουν να τον εντοπίσουν.

Οι δύο γυναίκες κατέθεσαν στην Ασφάλεια Ρόδου, ενώ αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή και μάλιστα γίνεται και αξιοποίηση πληροφοριών από κάμερες ασφαλείας.

Πηγή: rodiaki.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: πέθανε ο Τζέιμς Κονδυλιός

Μεσσηνία: 15χρονος κατήγγειλε ομαδικό βιασμό

Μητροπολίτης Κοζάνης: “Εσείς οι γυναίκες, δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις ΕυρωεκλογέςΣήμερα 16:19 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο πρθυπουργός στους κατοίκους των βορείων προαστίων για την κυβερνητική πολιτική σε προσφυγικό, συμπόρευση με την Εκκλησία και άλλα ζητήματα.

ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον ΜπάιντενΣήμερα 17:58 | Ειδήσεις

Ποιος ο λόγος που ο Τούρκος Πρόεδρος ανέβαλε την επίσκεψή του στον Λευκό οίκο και την συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν.

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μαςΣήμερα 15:03 | Ειδήσεις

"Καμπανάκι" για την αγροτική παραγωγή και την ΚΑΠ έκρουσε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για αποτυχίες και "πράσινες" υπερβολές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών18:31Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Δήμοι ζητούν νέα προθεσμία για τον εκσυγρονισμό των κτηρίων18:18ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον Μπάιντεν18:05“Έρωτας φυγάς”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)17:52Σκυλακάκης: Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις το λαχείο παρά να σου γκρεμίσουν το αυθαίρετο 17:39Θεσσαλονίκη: μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικη17:26Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας17:12Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα” 16:59Μητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις Ευρωεκλογές16:45Διαρροές email - ΥΠΕΣ: Παραδόθηκε το πόρισμα στις Αρχές16:32Πύργος: Γιατρός κατήγγειλε βιαιοπραγία από συνάδελφό της16:18“Ράδιο Αρβύλα”: Κυρίαρχοι στην τηλεθέαση και την 17η σεζόν16:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο