LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 23 Απριλίου 2024 13:26

“Έρωτας φυγάς”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)

Απολαύστε πρώτοι σκηνές από το νέο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, “Έρωτας φυγάς”.

ΔΤ_ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ

Με πλούσια πλοκή, εξαιρετικό cast και σημαντικούς συντελεστές, ο μεγαλύτερος έρωτας, ο «Έρωτας Φυγάς», γράφεται στον ΑΝΤ1, με νέα επεισόδια, δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00

ΔΤ_ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 99

Η Αλεξάνδρα ξεκινάει να συνέρχεται, μετά την απρόσμενη συνάντηση με την Μαργέτα που την κλόνισε βαθιά. Ο Ιάσονας την περιμένει να επιστρέψει με χαρά, αλλά συνάμα η προσοχή που του δείχνει η καινούργια γιατρός τον αφήνει μπερδεμένο. Ο Φάνης προσπαθεί να βρει το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να τον ενοχοποιήσει για τον τάφο του Γιώργου Δεμερτζή, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η γιορτή που οργανώνει η Άρτεμης στην Λέσχη έχει σκοπό να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να εστιάσει μια και καλή στον στόχο της. Παράλληλα, στον κόσμο της Κηφισιάς, ο Στέφανος ετοιμάζεται να κάνει μια συμμαχία που μπορεί τελικά να αποβεί μοιραία…

#ErotasFygas

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σενάριο: Δημήτρης Αποστόλου

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Πρωταγωνιστούν: Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Αρετή Πασχάλη, Αντώνης Φραγκάκης, Άννα Αδριανού, Γιάννα Ζιάννη, Λίλη Τσεσματζόγλου, Γιώργος Σπάνιας, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ελευθερία Πάλλα, Μαρία Καβουκίδου, Γιολάντα Καλογεροπούλου κ.ά.

Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

H σειρά βασίζεται στο format «BITTER LANDS (BIR ZAMANLAR CUKUROVA)» ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την TIMS & B Productions, σε παραγωγή των Τimur Savci και Burak Sagyasar, σε σενάριο του YILDIZ TUNC.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγός

Χρήστος Καλλιάνος: Σκέφθηκα να κάνω άτυπη “ευθανασία” στον πατέρα μου (βίντεο)

Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του - Προετοιμασίες για την κηδεία του”

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βόλος: Νεκρός ο άνδρας που διέρρηξαν το σπίτι του όσο νοσηλευόταν14:13Πατριάρχης Βαρθολομαίος: στηρίζουμε την ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας - Ουκρανίας13:59Ερντογάν σε Ισραήλ: Αποδεχτείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός13:45Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας13:31Θεσσαλονίκη: Δώρα ζωής από 33χρονο θύμα τροχαίου13:17Ολυμπιακός: Ορίστηκε ο διαιτητής της ρεβάνς με την Άστον Βίλα13:03Πούτιν: Ορκίστηκε για πέμπτη φορά πρόεδρος12:49Βούλα: Σεξουαλική επίθεση σε δυο γυναίκες12:35Γάζα: Το Ισραήλ απαγόρευσε τη πρόσβαση του ΟΗΕ στο σημείο διέλευσης της Ράφας12:22Κως: Τροχαίο με 4 νεκρά πρόβατα12:08Χαλκίδα: Χειροπέδες σε επιχειρηματία που χτύπησε τη σύζυγό του11:55 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)11:41Κυτταρομείωση: η χειρουργική λύση για τον καρκίνο στο περιτόναιο11:27Ηράκλειο: Απαγορεύτηκε α απόπλους καταμαράν με 783 επιβάτες11:13Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία11:07Κίνα: Μακελειό με νεκρούς και τραυματίες σε νοσοκομείο 10:53“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)10:40ΝΒΑ: Ο Γουεμπανιάμα κατέκτησε το βραβείο του “Ρούκι” της χρονιάς10:26Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ τυλίχθηκε στις φλόγες (βίντεο)10:13Επιστροφή εκδρομέων: Η κίνηση σε εθνικές οδούς και λιμάνια09:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο