LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Δεκεμβρίου 2021 13:16 | Ανανέωση: 30 Νοεμβρίου 2021 23:48

Amber Alert: Εξαφάνιση 13χρονου

Συναγερμό έχει σημάνει το “Χαμόγελο του Παιδιού” για την εξαφάνιση του αγοριού.

Logos - Εξαφάνιση - Εύρεση - Amber Alert - Missing Alert - Silver Alert - Το Χαμόγελο του Παιδιού

Amber Alert” εξέδωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού” για την εξαφάνιση του 13χρονου Τάσου Γκουτζέλη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το μεσημέρι της Τρίτης. Το παιδί εξαφανίστηκε από την περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”:

«Στις 30/11/2021, και ώρα 13.00 εξαφανίστηκε από την περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης ο Γκουτζέλης Τάσος 13 ετών. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Γκουτζέλη Τάσου βραδινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Ο Γκουτζέλης Τάσος έχει καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1.65 και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μπλε φούτερ με κουκούλα, μπλε-άσπρα αθλητικά παπούτσια, κόκκινο μπουφάν. Κρατούσε κόκκινη σχολική τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το “”Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις”, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά ΕΔΩ και για Apple κινητά ΕΔΩ».

Ειδήσεις σήμερα:

Ισπανία: Νεκροί από φωτιά σε εγκαταλελειμμένο υποκατάστημα τράπεζας

Τουρκική λίρα: Δεν έχει τέλος ο κατήφορος

Σουηδία - Λίνα Άξελσον Κίλμπλομ: Η πρώτη διεμφυλική υπουργός της χώρας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)Σήμερα 07:50 | Ειδήσεις

«Η δικογραφία για τις συλλήψεις για τον θάνατο του Λυγγερίδη είναι της πλάκας, μόνο και μόνο για να πλήξει τον Ολυμπιακό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ποινικολόγος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τροχαίο δυστύχημα στην ΕλευσίναΣήμερα 06:10 | Ειδήσεις

Νεκρός ο οδηγός και σοβαρά τραυματίας ο συνοδηγός στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα κοντά στην παραλία της Ελευσίνας.

Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την ΠαρασκευήΧθες 16:13 | Ειδήσεις

Που αναμένονται οι βροχοπτώσεις. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νέα Ιωνία: Άντρας έπεσε στις γραμμές του τρένου09:04Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο08:50Κρήτη – ενδοοικογενειακή βία: Πολυετής φυλάκιση σε πατέρα που χτύπησε την κόρη του08:37Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την Παρασκευή07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15Εορτολόγιο - 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:01Γκράινερ: Σκέφτηκα την αυτοκτονία στις ρωσικές φυλακές06:48Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία06:34Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα06:21Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή06:07JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο