LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 24 Νοεμβρίου 2021 08:27 | Ανανέωση: 24 Νοεμβρίου 2021 08:49

Κερατσίνι - Μπαρκαγιάννης: Ο θάνατος της 8χρονης δεν ήταν ακαριαίος, υπέφερε

Συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο της 8χρονης αποκαλύπτει στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας.

Γιάννης Μπαρκαγιάννης - Καλημέρα Ελλάδα
Για τον θάνατο της 8χρονης σε εταιρεία στο Κερατσίνι μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Μπαρκαγιάννης.

Σχετικά με την κατηγορία για τους γονείς, καθώς το παιδί βρέθηκε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι του, ο κ. Μπαρκαγιάννης είπε ότι «δεν αρνούμαστε το περιστατικό, αλλά δεν ξέρουμε πως βρέθηκε εκεί το κοριτσάκι, δεν υπάρχουν απαντήσεις».

«Το θέμα είναι ότι πέθανε ένα 8χρονο κοριτσάκι και ξέρουμε πως έγινε» είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης ο οποίος έκανε λόγο για κακουργηματική πράξη της εταιρείας που δεν είχε φωτοκύτταρο στην πόρτα, καθώς όπως σημείωσε «είναι υποχρεωτικό να υπάρχει φωτοκύτταρο σε τέτοιες πόρτες».

Ο κ. Μπαρκαγιάννης ανέφερε ότι «ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος, το κοριτσάκι υπέφερε».

Στην συνέχεια αποκάλυψε στοιχεία που όπως είπε προκύπτουν από την δικογραφία. Όπως είπε το παιδί ήταν σε όρθια θέση και όταν βρέθηκε άνοιξαν την πόρτα, έπεσε κάτω και κανείς δεν πήγε να δει αν ζει. Το σώμα ήταν μισό μέσα μισό έξω, ανέφερε ο κ. Μπαρκαγιάννης και πρόσθεσε ότι ξανάκλεισαν την πόρτα η οποία συνέθλιψε το κορίτσι, ενώ υποστηρίζει ότι κανείς δεν κάλεσε την Αστυνομία και έφυγαν όλοι από το σημείο.

«Οι αστυνομικοί είπαν ότι τυχαία βρέθηκαν στο σημείο καθώς έκαναν περιπολία», σημείωσε ο κ Μπαρκαγιάννης, ενώ τέλος παραδέχτηκε ότι «υπάρχει κατηγορία για την οικογένεια αλλά δεν την δεχόμαστε»

Ειδήσεις σήμερα:

Μειωμένα ενοίκια: Μπαράζ ελέγχων για παράνομες ενισχύσεις

Ο Μπάιντεν προσκάλεσε 110 χώρες στη Ψηφιακή Σύνοδο για τη Δημοκρατία

Κακοκαιρία στην Αττική: δεκάδες απεγκλωβισμοί πολιτών από την Πυροσβεστική

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο