LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 01 Ιουνίου 2021 16:14 | Ανανέωση: 01 Ιουνίου 2021 16:20

Ράλι Ακρόπολις: Αναλυτικά το πρόγραμμα του αγώνα

Μετά από 8 χρόνια απουσίας, ο εμβληματικός αγώνας του μηχανοκίνητου αθλητισμού επιστρέφει. Πότε θα πέσει η σημαία της εκκίνησης.

Κόρινθος - Ράλι Ακρόπολις

Το Ράλι Ακρόπολις, έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας, θα ξανακερδίσει τα βλέμματα όλων των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Από τις 9 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου, αγωνιζόμενοι, ομάδες και θεατές θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του πλέον εμβληματικού αγώνα.

Αυτός έχει ήδη σχεδιαστεί βάσει των χαρακτηριστικών που τον έχουν αναδείξει ως έναν από τους σπουδαιότερους και δυσκολότερους του είδους. Είναι απαιτητικός, με διαδρομή σχεδόν 300 αγωνιστικών χιλιομέτρων… σκληρός, με ειδικές διαδρομές που φημίζονται για τον δύσκολο χαρακτήρα τους… αλλά και όμορφος, με μοναδικά τοπία της Ελλάδας.

Η σημαία της εκκίνησης του 9ου γύρου του Πρωταθλήματος θα πέσει κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, με την εικόνα των πλέον σύγχρονων αγωνιστικών αυτοκινήτων κάτω από το πιο αναγνωρίσιμο μνημείο της Ελλάδας, να ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Κόρινθος - Ράλι Ακρόπολις

Οι επόμενες ημέρες θα οδηγήσουν τα πληρώματα αρχικά νότια, προς την Κορινθία και ειδικότερα προς τη βραβευμένη, από το κοινό του WRC, ειδική διαδρομή Άγιοι Θεόδωροι και στην ειδική διαδρομή Λουτρακίου, που και πάλι θα φέρει την ομώνυμη πόλη στο επίκεντρο του θεσμού.

Θα ακολουθήσουν οι ειδικές διαδρομές Θηβών και Ελάτειας, ενώ η συνέχεια θα αποτελέσει αποκλειστικά “υπόθεση” της κεντρικής Ελλάδας, όπου και το επίκεντρο του αγώνα θα πάρει η Λαμία, με τη σκυτάλη να παίρνουν κάποιες ειδικές διαδρομές ταυτόσημες του αγώνα, όπως είναι η Παύλιανη, οι Βωξίτες και το Ελευθεροχώρι.

Ειδήσεις σήμερα:

“Άγριες Μέλισσες”: οι αδελφές Σταμίρη τρέμουν την αντίδραση της Μυρσίνης (βίντεο)

Βόλος: καταδίωκε με μαχαίρι πρώην σύζυγο και πεθερό!

Ζέτα Δούκα: Η ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό και το ηχηρό μήνυμα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο