LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 17 Νοεμβρίου 2020 23:26

Καταδίωξη αυτοκινήτου που μετέφερε 53 κιλά κάνναβης (εικόνες)

“Λαβράκι” έβγαλε ο έλεγχος της Αστυνομίας σε περιοχή της μεθορίου.

αστυνομία - καταδίωξη - περιπολικό

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας οδήγησαν στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη ενός Έλληνα, που προσπάθησε να εισάγει στη χώρα μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας κοντά σε μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς να οδηγεί όχημα και σε σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας  επικίνδυνους ελιγμούς, με σκοπό να διαφύγει.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, το όχημα ακινητοποιήθηκε και προσπάθησε να διαφύγει εκ νέου απωθώντας τους αστυνομικούς, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και συνελήφθη.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 37 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 53 κιλών και 906 γραμμαρίων.

ΚΙΛΚΙΣ - ΚΑΝΝΑΒΗ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ

Επιπλέον κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 790 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του, καθώς και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησε για την παράνομη δραστηριότητά του, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα.

ΚΙΛΚΙΣ - ΚΑΝΝΑΒΗ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ

Του επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα για κίνηση εκτός Περιφερειακής Ενότητας και έλλειψη βεβαίωσης μετακίνησης, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις ΕυρωεκλογέςΣήμερα 16:19 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο πρθυπουργός στους κατοίκους των βορείων προαστίων για την κυβερνητική πολιτική σε προσφυγικό, συμπόρευση με την Εκκλησία και άλλα ζητήματα.

Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ΒελόπουλοςΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

«Αυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον ΜπάιντενΣήμερα 17:58 | Ειδήσεις

Ποιος ο λόγος που ο Τούρκος Πρόεδρος ανέβαλε την επίσκεψή του στον Λευκό οίκο και την συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν.

Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μαςΣήμερα 15:03 | Ειδήσεις

"Καμπανάκι" για την αγροτική παραγωγή και την ΚΑΠ έκρουσε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για αποτυχίες και "πράσινες" υπερβολές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών18:31Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Δήμοι ζητούν νέα προθεσμία για τον εκσυγρονισμό των κτηρίων18:18ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον Μπάιντεν18:05“Έρωτας φυγάς”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)17:52Σκυλακάκης: Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις το λαχείο παρά να σου γκρεμίσουν το αυθαίρετο 17:39Θεσσαλονίκη: μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικη17:26Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας17:12Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα” 16:59Μητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις Ευρωεκλογές16:45Διαρροές email - ΥΠΕΣ: Παραδόθηκε το πόρισμα στις Αρχές16:32Πύργος: Γιατρός κατήγγειλε βιαιοπραγία από συνάδελφό της16:18“Ράδιο Αρβύλα”: Κυρίαρχοι στην τηλεθέαση και την 17η σεζόν16:04Φραγκογιάννης: Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με Ακτσαμπάρ15:50Εξάρχεια: Ναρκωτικά και όπλο εντοπίστηκαν σε καφετέρια (εικόνες)15:44Ικαρία - Κασσελάκης: Μόνιμοι υγειονομικοί με 13ο και 14ο μισθό15:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο