LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Απριλίου 2020 17:24

Κορονοϊός: “Καμπάνα” 12 μηνών για παραβίαση των μέτρων

Υπεύθυνος καταστήματος με είδη οικιακής χρήσεως ο δράστης... 

Παράθυρο - Σπίτι - καραντίνα - Απαγόρευση κυκλοφορίας

Άλλη μια καταδίκη στη Θεσσαλονίκη για παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό. Το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή, σε 44χρονο.  

Είχε συλληφθεί στην αγορά Βλάλη με την κατηγορία ότι ως υπεύθυνος καταστήματος με είδη οικιακής χρήσεως «έσπασε» το μέτρο της απαγόρευσης λειτουργίας επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, την περασμένη Πέμπτη, εντοπίστηκε στο κατάστημα πελάτης, όπως κατέθεσε αστυνομικός στο δικαστήριο.  

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι βρέθηκε συγκυριακά στο σημείο, καθώς πήγε να βοηθήσει τον εξάδελφό του, που είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος και διατηρεί στην ίδια περιοχή μαγαζί με τρόφιμα. 

Ο εισαγγελέας ζήτησε την καταδίκη του, πρόταση με την οποία συντάχθηκε το δικαστήριο. 

Αυτή ήταν η δεύτερη καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν την περίοδο της πανδημίας, καθώς είχε προηγηθεί, την προηγούμενη εβδομάδα, η καταδίκη ενός ιδιοκτήτη καφέ-μπαρ που τιμωρήθηκε με 12μηνη φυλάκιση, ποινή η οποία επίσης ανεστάλη. 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)Σήμερα 07:50 | Ειδήσεις

«Η δικογραφία για τις συλλήψεις για τον θάνατο του Λυγγερίδη είναι της πλάκας, μόνο και μόνο για να πλήξει τον Ολυμπιακό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ποινικολόγος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην ΑθήναΣήμερα 09:12 | Ειδήσεις

Πως τα μέλη της διεθνούς συμμορίας είχαν κάνει “χτυπήματα” κέντρο της πρωτεύουσας. Τι βρέθηκε στην κατοχή τους.

Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένουΣήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τα δρομολόγια έχουν διακοπεί στο ρεύμα προς Πειραιά και οι επιβάτες εξυπηρετούνται με λεωφορεία.

Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την ΠαρασκευήΣήμερα 08:48 | Ειδήσεις

Μακρά θα είναι η διαδρομή της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας πριν παραδοθεί το απόγευμα στους Γάλλους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σητεία: Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση10:06Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα στην αυλή σχολείου!09:52Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμα09:39Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου09:25“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην Αθήνα09:12Νέα Ιωνία: Άντρας έπεσε στις γραμμές του τρένου09:04Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο08:50Κρήτη – ενδοοικογενειακή βία: Πολυετής φυλάκιση σε πατέρα που χτύπησε την κόρη του08:37Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την Παρασκευή07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15Εορτολόγιο - 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:01Γκράινερ: Σκέφτηκα την αυτοκτονία στις ρωσικές φυλακές06:48Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία06:34Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα06:21Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή06:07JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο