LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 04 Μαρτίου 2020 16:17 | Ανανέωση: 04 Μαρτίου 2020 16:38

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Κλίμα τρομοκρατίας” από κουκουλοφόρους και την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ανακοίνωση για τα όσα καταγγέλλει ότι συνέβησαν στο ΣΕΦ εξέδωσε η πράσινη ΚΑΕ, ενώ η Euroleague διενεργεί πειθαρχικό έλεγχο.

Παναθηναϊκός  - Ολυμπιακός - ΣΕΦ - ανακοίνωση

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση την επομένη της ήττας από τον Ολυμπιακό (81-78) για την 27η αγωνιστική της Euroleague, η KAE Παναθηναϊκός κάνει λόγο για «κλίμα τρομοκρατίας προς την αποστολή της ομάδας μας στο ΣΕΦ», για «επίθεση που δέχτηκε ο κ. Γιαννακόπουλος εισερχόμενος στο γήπεδο από διαπιστευμένα άτομα της ΚΑΕ Ολυμπιακός», καθώς και για «αυτόνομο κράτος Πειραιά-Φαλήρου». Την ώρα που η Euroleague διενεργεί πειθαρχικό έλεγχο, όπως κάνει κάθε φορά που υπάρχουν αναφορές ή καταγγελίες για παραπτώματα, οι «πράσινοι» εκφράζουν δυσαρέσκεια προς τη διοργανώτρια Αρχή για τον εξής λόγο: «Χθες λοιπόν που προπηλακίστηκε ο κατά την Euroleague μέτοχος ομάδας δεν είδαμε καμία ευαισθησία. Αιδώς Αργείοι...».

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρεται:

«Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο Στάδιο «Ειρήνης» και Φιλίας δεν μας προξένησαν καμία εντύπωση, καθώς είχε φροντίσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός να μας τα προαναγγείλει. Χωρίς καμία ντροπή είχαν καταθέσει εγγράφως κιόλας, πως θα βιώσουμε "πυροδότηση εκτεταμένων εκτροπών και αντιαθλητικών συμπεριφορών".

Σε πλήρη συνεργασία λοιπόν με τους κουκουλοφόρους, αυτούς που οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχαν πρόσφατα εναγκαλισμούς, φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας στην αποστολή της ομάδας μας. Επειδή μέσα στο σχέδιο τους ήταν να τρομοκρατήσουν και τους επαγγελματίες φωτογράφους, ώστε να μην απαθανατίσουν τα γεγονότα, σας παραθέτουμε το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό για να ενημερωθεί όλη η φίλαθλη γνώμη για τα τεκταινόμενα στο αυτόνομο κράτος του Πειραιά και Φαλήρου.

Παναθηναϊκός  - Ολυμπιακός - ΣΕΦ - ανακοίνωση

Η διοργανώτρια αρχή και η υπεύθυνη ασφαλείας της, έχει καταγράψει την επιχείρηση εισβολής στα αποδυτήρια μας, αλλά και την επίθεση που δέχτηκε ο κ. Γιαννακόπουλος εισερχόμενος στο γήπεδο από διαπιστευμένα άτομα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως και ότι δεν υπήρξε καμία σύσταση από την ηχητική εγκατάσταση από την γηπεδούχο ομάδα. Πως να υπάρξει αφού αυτή τα σχεδίασε και εκτέλεσε;

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως μετά από την επίσημη ενημέρωση του υπευθύνου ασφάλειάς μας προς τον αντίστοιχο του Ολυμπιακού ότι ο κ. Γιαννακόπουλος θα παραμείνει στα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο, αυτά δέχτηκαν επίθεση από τους διαπιστευμένους της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Το μεγάλο ενδιαφέρον μας όμως είναι να δούμε τι αναγράφονται στις επίσημες εκθέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας που πληροφορούμαστε ότι μετράει και τραυματίες που επισκέφτηκαν μάλιστα το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Σε ένα ευνομούμενο Κράτος κανονικά δεν θα έπρεπε να απορούμε. Το πράττουμε όμως γιατί η συμπεριφορά της Αστυνομίας, της αρχής δηλαδή για την τάξη και την ασφάλεια ΟΛΩΝ των Ελλήνων, ήταν τουλάχιστον περίεργη για να μην πούμε ύποπτη.

Παναθηναϊκός  - Ολυμπιακός - ΣΕΦ - ανακοίνωση

Πριν από την έναρξη του αγώνα φρόντισε να "προειδοποιήσει" τον κ. Γιαννακόπουλο να μην προσέλθει στο γήπεδο. Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης έδινε... συμβουλές και προειδοποιήσεις στους υπεύθυνους ασφαλείας του κ. Γιαννακόπουλου για το από που θα δεχτούν επίθεση και στο ημίχρονο ζητήθηκε η απομάκρυνση του κ. Γιαννακόπουλου από το γήπεδο.

Σε πλήρη συνύπαρξη στο χώρο με τους διαπιστευμένους κουκουλοφόρους, η Αστυνομία δεν προέβη σε καμία σύλληψη, παρά των πολλών ποινικών αδικημάτων που λάμβαναν χώρα μπροστά της και όλα αυτά υπό το βλέμμα του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης κύριο Γρηγόρη Δημητριάδη... »

Κύριε Χρυσοχοϊδη, γνωρίζετε καλύτερα από όλους πως η Αστυνομία έχει καθήκον να ενεργεί και όχι να παρατηρεί. Το πράττει εξαιρετικά στα σύνορα της Ελλάδας μας. 

Περιμένουμε όμως την διενέργεια ΕΔΕ και της απόδοσης ευθυνών σε όσους επέτρεψαν τα άνωθι αδικήματα. Ελπίζουμε πως το Υπουργείο Προστασίας έχει ακόμα δικαιοδοσία στο αυτόνομο κράτος Πειραιά-Φαλήρου. Χθες δεν το δείξατε. Σήμερα πρέπει να το αποδείξετε. 

Παναθηναϊκός  - Ολυμπιακός - ΣΕΦ - ανακοίνωση

Για αυτό που δεν είμαστε καθόλου σίγουροι για το αν αντιλαμβάνεται τον ρόλο του, είναι για το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Κύριε Αυγενάκη όλα καλά; Ελπίζουμε να είστε καλά στην υγεία σας και να μην υποφέρετε από αφωνία, όπως σας συμβαίνει όποτε ο Παναθηναϊκός πέφτει θύμα βίας. Περιμένουμε με ενδιαφέρον το... tweet που θα καταδικάζετε την βία που δεχτήκαμε χθες και θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην καταπολέμηση της... 

Κύριοι, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει αποδείξει με ΠΡΑΞΕΙΣ πως θέλει και μπορεί να καταπολεμήσει την βία. Μακάρι να είχε συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια την πολιτεία και τις ομάδες. Κάποιες ομάδες προσπαθούν. Κάποιες άλλες όχι μόνο δεν προσπαθούν, αλλά συνδράμουν στον φαύλο κύκλο της βίας. Το κάνουν από επιλογή τους και κρίνονται. Για το Κράτος όμως (όχι αυτό του Ολυμπιακού), δεν υπάρχει επιλογή. Είναι καθήκον του να κάνει τα πάντα να εξαλείψει τη βία, όχι να την κουκουλώνει, όχι να την υποθάλπει όπως έκανε χθες. Περιμένουμε να δούμε τις ποινικές και διοικητικές κυρώσεις για τα όσα συνέβησαν χθες και ελπίζουμε να μην επανέλθουμε. 

Παναθηναϊκός  - Ολυμπιακός - ΣΕΦ - ανακοίνωση

ΥΓ: Κανονικά θα έπρεπε να αφιερώσουμε χώρο στην ανακοίνωση και για την Euroleague. Μια Euroleague που όποτε φέρεται να κάνει κάτι ο Παναθηναϊκός ή ο κατά την Euroleague μέτοχος της ομάδας κ. Γιαννακόπουλος σπεύδει να τιμωρήσει με τεράστια πρόστιμα και να καταδικάσει με ανακοινώσεις. Χθες λοιπόν που προπηλακίστηκε ο κατά την Euroleague μέτοχος ομάδας δεν είδαμε καμία ευαισθησία. Αιδώς Αργείοι... 

ΥΓ2: Μέσα στην ημέρα θα δημοσιοποιήσουμε όλες τις επιστολές που στείλαμε στα μέλη της Κυβέρνησης. Ελπίζουμε τα αντικειμενικά ΜΜΕ να δουν... ».

Παναθηναϊκός  - Ολυμπιακός - ΣΕΦ - ανακοίνωση

Στις αρμόδιες Αρχές προώθησε ο Αυγενάκης την επιστολή διαμαρτυρίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Στις αρμόδιες αρχές προώθησε το Υφυπουργείο Αθλητισμού την επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναφορικά με όσα διαδραματίστηκαν χθες (3/3) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κατά την αναμέτρηση των «πρασίνων» με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της Euroleague. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, η επιστολή που απευθύνεται στον Λευτέρη Αυγενάκη, παρελήφθη αργά το μεσημέρι και προωθήθηκε απευθείας στη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Παναθηναϊκός  - Ολυμπιακός - ΣΕΦ - ανακοίνωση

Παναθηναϊκός  - Ολυμπιακός - ΣΕΦ - ανακοίνωση

*Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
BAFTA: Το “Nomadland” σάρωσε τα βραβεία (βίντεο)07:15Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων07:02Ανοίγει το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα06:52Κορονοϊός: Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης στις ΗΠΑ06:39Λύκεια: Με self tests επιστρέφουν μαθητές και εκπαιδευτικοί06:27Ολυμπιακός - Μαρτίνς: Ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος06:14Καιρός: τοπικές νεφώσεις και άνοδος θερμοκρασίας την Δευτέρα06:02Γιατί να γυμναστείς έξω23:59“Άγριες Μέλισσες” - Θεοφανία Παπαθωμά: Η απίθανη αντίδραση της κόρη της, όταν βλέπει την σειρά23:51“Παρουσιάστε!”: τα φαντάσματα στου “Χάνη” και οι εκπλήξεις (εικόνες)23:42Κορονοϊός: Γέννησε και αμέσως μετά διασωληνώθηκε23:34“Η φωτογραφία της ζωής μου” σε νέα ημέρα και ώρα (εικόνες)23:26Σοβαρό τροχαίο με αστυνομικούς στην Εθνική Οδό (εικόνες)23:15Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου: Τα τραγούδια, η κόρη, η βιογραφία και οι γάμοι23:02Ενόργανη γυμναστική - Μπισμπίκου: Σοκάρει η καταγγελία της για ξύλο στους αθλητές22:49Νανά Παλαιτσάκη: Η πρώτη ανάρτηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας22:37Λάρισα - Ηρακλής: Οι Θεσσαλοί πανηγύρισαν την παραμονή!22:24Προμηθέας - Μεσολόγγι: Νίκη στο ρελαντί για τους γηπεδούχους22:12Κόρινθος: Θρίλερ με πτώμα στον Ισθμό22:00Βρες τα ζώδια με τα οποία έχεις κάρμα μετρώντας μέχρι το… 721:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο