LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 10 Φεβρουαρίου 2020 12:02

Χειροπέδες σε κλέφτη καταστημάτων με ηλεκτρονικά είδη

Πως κατάφερναν να κλέβουν μαζί με το συνεργό του, διάφορα αντικείμενα κάτω… από τη μύτη των υπαλλήλων.

ΚΛΟΠΕΣ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Γλυφάδα, ένας 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην ίδια περιοχή.

Στην κατοχή του και συγκεκριμένα μέσα σε σακίδιο, βρέθηκαν ένα κινητό καθώς και αξεσουάρ κινητών, τα οποία και επεστράφησαν άμεσα στους υπαλλήλους του καταστήματος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής, ο δράστης μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, έμπαιναν σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών σε διάφορες περιοχές της Αττικής και προσποιούμενοι τους πελάτες, αφαιρούσαν εμπορεύματα.

Για την επίτευξη του σκοπού τους, ο ένας από τους δράστες απασχολούσε τους υπαλλήλους και ο έτερος τοποθετούσε τα κλοπιμαία σε σακίδιο που έφερε, το εσωτερικό του οποίου είχε κατάλληλα διαμορφώσει, με ειδική επένδυση από επιστρώσεις αλουμινίου και μονωτική ταινία, ώστε να παρακάμπτουν τα αντικλεπτικά συστήματα κατά την έξοδό τους από  τα  καταστήματα.

ΚΛΟΠΕΣ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Ακόμη, σε άλλες περιπτώσεις, χρησιμοποιούσαν μαγνήτη με τον οποίο αποσπούσαν τον αντικλεπτικό μηχανισμό των προϊόντων.

Από την έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς και αξεσουάρ κινητών.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν από αρχές του χρόνου, δέκα  περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Περαιτέρω επισημαίνεται ότι η αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων υπερβαίνει τις 20.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση της συμμετοχής του και σε άλλες περιπτώσεις, συνεχίζεται. 

ΚΛΟΠΕΣ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο