LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Δεκεμβρίου 2019 17:12 | Ανανέωση: 16 Δεκεμβρίου 2019 17:02

Χειροπέδες στον ληστή της Βουκουρεστίου (εικόνες)

Είχε αρπάξει ρολόγια αξίας 440.000 ευρώ από κατάστημα επί της οδού Βουκουρεστίου.

ΛΗΣΤΗΣ - ROLEX

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο ληστής που είχε… “αδυναμία” στα Rolex. Πρόκειται για 27χρονο Μολδαβό που τον Δεκέμβρη του 2018 είχε κλέψει πάνω από 30 ρολόγια, αξίας 439.600 ευρώ, από κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Βουκουρεστίου.

Στο σπίτι του, όπως αναφέρει στο σχετικό της Δελτίο Τύπου η ΕΛ.ΑΣ., βρέθηκαν 34 ρολόγια επώνυμης εταιρίας περίστροφο κρότου και πέντε στιλέτα.

Ο αδελφός του δράστη αναζητείται και όπως γίνεται γνωστό είχε καταφέρει να πουλήσει στο εξωτερικό, όπου διαμένει, ένα από τα ρολόγια που είχαν κλαπεί τον περασμένο Δεκέμβριο. Το συγκεκριμένο ρολόι δεσμεύτηκε και μέσω της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία επιστροφής του στη χώρα μας, προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό του.

Σε βάρος του 27χρονου Μολδαβού σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό Ανακριτή για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.

ΛΗΣΤΗΣ - ROLEX

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Απογευματινές ώρες της Πέμπτης, 12-12-2019, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος, ενώ αναζητείται ο 31χρονος αδελφός του, με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση και το αποδεικτικό υλικό, πρωινές ώρες της 17-12-2018, άγνωστος δράστης, προσποιούμενος τον πελάτη, εισήλθε σε κατάστημα εμπορίας ρολογιών στην Αθήνα, όπου με την απειλή περιστρόφου, ακινητοποίησε τους υπαλλήλους του καταστήματος, καθώς και τον υπάλληλο security που βρισκόταν στο σημείο και ανάγκασε την υπεύθυνη του καταστήματος να του παραδώσει από τις προθήκες (38) επώνυμα ρολόγια, συνολικής χρηματικής αξίας 439.600 ευρώ.

Από την συλλογή, αξιολόγηση και αξιοποίηση των διαθέσιμων στοιχείων αλλά και πληροφοριών που προήλθαν ύστερα από ενεργοποίηση των διαύλων της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας, με ομόλογες Υπηρεσίες Ευρωπαϊκών Κρατών, ταυτοποιήθηκε ο δράστης της ληστείας στο πρόσωπο του 27χρονου συλληφθέντα , ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη απογευματινές ώρες της 12-12-2019, έξω από την οικία του στο Αιγάλεω Αττικής.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην ανωτέρω οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (34) από τα αφαιρεθέντα επώνυμα ρολόγια, περίστροφο κρότου με (5) αβολύδωτα φυσίγγια και (5) στιλέτα.

ΛΗΣΤΗΣ - ROLEX

Από τη μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι ο αδελφός του δράστη ο οποίος αναζητείται, διέθεσε στο εξωτερικό, όπου διαμένει, ένα από τα αφαιρεθέντα ρολόγια. Το συγκεκριμένο ρολόι δεσμεύτηκε και μέσω της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία επιστροφής του στη χώρα μας, προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό του.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό Ανακριτή για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις ΕυρωεκλογέςΣήμερα 16:19 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο πρθυπουργός στους κατοίκους των βορείων προαστίων για την κυβερνητική πολιτική σε προσφυγικό, συμπόρευση με την Εκκλησία και άλλα ζητήματα.

ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον ΜπάιντενΣήμερα 17:58 | Ειδήσεις

Ποιος ο λόγος που ο Τούρκος Πρόεδρος ανέβαλε την επίσκεψή του στον Λευκό οίκο και την συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν.

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μαςΣήμερα 15:03 | Ειδήσεις

"Καμπανάκι" για την αγροτική παραγωγή και την ΚΑΠ έκρουσε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για αποτυχίες και "πράσινες" υπερβολές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών18:31Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Δήμοι ζητούν νέα προθεσμία για τον εκσυγρονισμό των κτηρίων18:18ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον Μπάιντεν18:05“Έρωτας φυγάς”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)17:52Σκυλακάκης: Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις το λαχείο παρά να σου γκρεμίσουν το αυθαίρετο 17:39Θεσσαλονίκη: μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικη17:26Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας17:12Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα” 16:59Μητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις Ευρωεκλογές16:45Διαρροές email - ΥΠΕΣ: Παραδόθηκε το πόρισμα στις Αρχές16:32Πύργος: Γιατρός κατήγγειλε βιαιοπραγία από συνάδελφό της16:18“Ράδιο Αρβύλα”: Κυρίαρχοι στην τηλεθέαση και την 17η σεζόν16:04Φραγκογιάννης: Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με Ακτσαμπάρ15:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο