LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 19 Νοεμβρίου 2019 06:08

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Τρίτη σήμερα, 19 Νοεμβρίου και ο Άρης που τα πέρναγε λίγο δύσκολα τελευταία στο ζώδιο της Αφροδίτης, το Ζυγό, περνάει στο Σκορπιό για να ξεδιπλώσει ανενόχλητος τα ταλέντα του.

Ζώδια - Αστρολογία

ΚΡΙΟΣ: Ο Άρης από σήμερα περνάει στο Σκορπιό και το επόμενο διάστημα το ενδιαφέρον στρέφεται σε κάποια οικονομικά ζητήματα (ενδεχομένως και κάποιες κληρονομικές υποθέσεις) τα οποία επιζητούν λύσεις και είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσεις το κάτι παραπάνω προκειμένου να τις βρεις. Πολύ έντονο όμως το επόμενο διάστημα και για τις ερωτικές σου σχέσεις, όπου φαίνεται να χρησιμοποιείς το σεξ σαν διαπραγματευτικό μέσο για να πετύχεις τους στόχους σου. Μέχρι και τις αρχές Γενάρη καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός σε θέματα υγείας, ενώ ενδέχεται να χρειαστούν κάποιες μικροεπεμβάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Άρης που από σήμερα θα βρίσκεται απέναντί σου, στο Σκορπιό, έρχεται να μετατρέψει τις σχέσεις σου σε πεδίο μαχών, όπου η ανάγκη για έλεγχο και προστασία όσων σου ανήκουν μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα ζήλιας και παιχνίδια κυριαρχίας. Παράπονα και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια, όχι μόνο στις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και στις φιλικές ή σε κάποιες συνεργασίες σου. Είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς εποικοδομητικά τα γεγονότα των επόμενων ημερών προκειμένου να γίνουν ξεκαθαρίσματα που θα τις ανανεώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η χρονιά φαίνεται ότι θα σε αποχαιρετήσει με πλήθος υποχρεώσεων και μία καθημερινότητα γεμάτη τρέξιμο, αφού ο Άρης από σήμερα και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 6ο ηλιακό σου οίκο. Αυτή η μετακίνηση είναι βέβαιο είναι θα βοηθήσει τις προσπάθειές σου να κάνεις ένα εντυπωσιακό φωτό φίνις και να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός, γιατί κάποιοι μπορεί να εκμεταλλευτούν το φιλότιμο και τις καλές σου προθέσεις. Προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, αλλά και σε θέματα υγείας κρυολογήματα και λοιπά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ιδιαίτερα ευνοϊκά φαίνεται ότι θα κλείσει για εσένα η χρονιά, αφού ο Άρης που το προηγούμενο διάστημα έφερε εντάσεις και τρέξιμο, κυρίως σε θέματα σπιτιού και οικογένειας περνάει από σήμερα στο Σκορπιό και σου δίνει όλη του την ενέργεια για να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή και πράγματα που σε ευχαριστούν. Το φλερτ, το παιχνίδι και η διασκέδαση θα είναι τα βασικά συστατικά το επόμενο διαστήματος, ενώ δεν αποκλείεται να επιχειρήσεις και κάποια νέα ξεκινήματα που φαίνεται να αναζωογονούν.

ΛΕΩΝ: Με τον Άρη να περνάει από σήμερα στο Σκορπιό και τον 4ο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις αρχές της επόμενης χρονιάς η ενέργειά σου εστιάζεται σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, αλλά και το σπίτι γενικότερα. Είναι καλή εποχή αν θελήσεις να πραγματοποιήσεις μία μετακόμιση ή ακόμα και για να βρεις τρόπους να διασφαλίσεις κάποιο εισόδημα εκμεταλλευόμενος κάποιο σπίτι ή μέσω της αγοραπωλησίας κάποιου ακινήτου. Στα ερωτικά σου η ανάγκη σου για συναισθηματική κάλυψη θα είναι αυτό το διάστημα πιο έντονη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ό Άρης που από σήμερα περνάει στο Σκορπιό θα σου δώσει την δυνατότητα να πεις έξω από τα δόντια πράγματα τα οποία το προηγούμενο διάστημα δεν τολμούσες ούτε να τα σκεφτείς. Ίσως λοιπόν πάρεις αποφάσεις να συγκρουστείς μετωπικά με ανθρώπους που δείχνουν να μη σε υπολογίζουν ή να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σου σπάσουν τον τσαμπουκά. Προσπάθησε παρόλα αυτά να διαχειριστείς με ψυχραιμία και ωριμότητα τις καταστάσεις, γιατί η εμμονή σου να επιβάλλεις κάποιες απόψεις σου με το ζόρι μπορεί να αποδειχτεί παγίδα στην οποία αν πέσεις θα χάσεις το δίκιο σου.

ΖΥΓΟΣ: Πολύ πιο ανάλαφρο θα σε αφήσει το 2019, αφού ο Άρης που ούτε σε συμπαθεί ούτε τον συμπαθείς αναχωρεί σήμερα από το ζώδιό σου για να περάσει στο Σκορπιό. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει ότι πιο ανάλαφρη θα γίνει και η τσέπη σου, αφού είναι πιθανό να προκύψουν σημαντικά έξοδα το επόμενο διάστημα. Από την άλλη όμως θα σου δοθούν και ευκαιρίες προκειμένου να καταφέρεις να αυξήσεις τα εισοδήματα σου. Γενικά τα οικονομικά είναι μείζον ζήτημα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τρεχάτε ποδαράκια μου από σήμερα, αφού ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης, ο Άρης, περνάει στο ζώδιό σου και οι ρυθμοί της καθημερινότητας ανεβαίνουν κατακόρυφα. Μαζί τους βέβαια ανεβαίνει και η ενέργειά σου αφού νιώθεις και όλη αυτή τη δύναμη που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις και για να προωθήσεις τα σχέδια σου. Απαιτείται όμως ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα διαχειριστείς την ενέργειά σου γιατί δε θα λείψουν εκτός από κάποιους καβγάδες και κάποια ατυχήματα που θα οφείλονται στην απροσεξία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το 2019 αναμένεται να σε αποχαιρετήσει με αρκετή πίεση, εξελίξεις, αλλά και παρασκήνιο κυρίως στον εργασιακό τομέα, χωρίς αυτό απαραιτήτως να είναι κάτι αρνητικό, ειδικά αν είσαι εσύ αυτός που προετοιμάζεις ένα καινούργιο ξεκίνημα με το νέο χρόνο, οπότε και ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου. Στις προσωπικές σου σχέσεις είναι μία περίοδος που μπορεί να υπάρξουν κάποιες επανασυνδέσεις, ενώ αν βρίσκεσαι σε σχέση θα χρειαστεί να βάλεις μόνος σου κάποια όρια στον εαυτό σου και να μην επιτρέψεις στον παραλογισμό σου να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις με τους αγαπημένους σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Άρης που από σήμερα περνάει στο Σκορπιό έρχεται να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε κάνει να δεις τη ζωή πιο αισιόδοξα. Η δουλειά που έριξες το προηγούμενο διάστημα έρχεται να αποδώσει καρπούς και πλέον μπορείς να ασχοληθείς με το αύριο και τα επόμενα βήματα που σκοπεύεις να κάνεις. Η ομαδική δουλειά ευνοείται ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες γνωριμίες με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Πολύ καλό διάστημα μέχρι το τέλος του χρόνου κι όσον αφορά στις ερωτικές σου υποθέσεις, αλλά και την κοινωνική σου ζωή, με κάποιους φίλους να μπαίνουν σε προτεραιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Άρης από σήμερα περνάει στο Σκορπιό και στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου για να φέρει εξελίξεις σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου και τις σχέσεις με κάποια άτομα εξουσίας ή άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Έτσι αναμένεται να δεις κάποια επαγγελματικά σχέδια σου να γίνονται πραγματικότητα, ενώ από την άλλη το κλίμα στα εργασιακά σου είναι φορτισμένο και απαιτείται από εσένα προσήλωση και σκληρή δουλειά για να τα καταφέρεις. Οι απαιτήσεις κάποιων ανθρώπων μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα μεταξύ σας και ίσως αναγκαστείς να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς.

ΙΧΘΥΣ:Ο Άρης που από σήμερα περνάει στο Σκορπιό έρχεται να βάλει το χεράκι του για να σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Τα πράγματα φαίνεται να γίνονται εύκολα και με ροή, γεγονός που λειτουργεί ευνοϊκά για την ψυχολογία σου. Από την άλλη εβδομάδα μάλιστα θα σου δοθούν και κάποιες ευκαιρίες για ταξίδια. Εξελίξεις αναμένονται και σε θέματα που έχουν να κάνουν με κάποιες νομικές υποθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις στοιχεία που θα κάνουν τα πράγματα να γύρουν υπέρ σου.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤροχαίο δυστύχημα στην ΕλευσίναΣήμερα 06:10 | Ειδήσεις

Νεκρός ο οδηγός και σοβαρά τραυματίας ο συνοδηγός στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα κοντά στην παραλία της Ελευσίνας.

Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την ΠαρασκευήΧθες 16:13 | Ειδήσεις

Που αναμένονται οι βροχοπτώσεις. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Χθες 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15Εορτολόγιο - 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:01Γκράινερ: Σκέφτηκα την αυτοκτονία στις ρωσικές φυλακές06:48Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία06:34Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα06:21Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή06:07JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο