LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 14 Νοεμβρίου 2019 09:52 | Ανανέωση: 14 Νοεμβρίου 2019 13:37

Στέφανος Τσιτσιπάς: θα δώσω όλο μου το είναι για να νικήσω τον Ναδάλ

O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη του απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, εξασφάλισε παρουσία στα ημιτελικά των ATP Finals στο Λονδίνο.

AP - Τσιτσιπάς

O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη (6-3, 6-2) του απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, εξασφάλισε παρουσία στα ημιτελικά των ATP Finals στο Λονδίνο, κάνοντας για εκείνον διαδικαστική την αναμέτρηση με τον Ναδάλ. Μία συνάντηση που όμως ο Ισπανός πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε.

«Θα πάω να δώσω όλο μου το είναι. Θα προσπαθήσω να δώσω την ψυχή μου και νομίζω ότι είναι επίσης πολύ καλή πρόκληση για εμένα για να προετοιμαστώ για πιο δύσκολους αγώνες, τον ημιτελικό και ενδεχομένως τον τελικό», ανέφερε ο Τσιτσιπάς στην επίσημη ιστοσελίδα των ΝittoATP Finals. «Αυτός ο αγώνας θα μου δώσει πολλά. Πρόκειται να με εκπαιδεύσει, και θα προσπαθήσω να αποκτήσω και να απορροφήσω όσο μπορώ από αυτόν».

Πριν από δύο χρόνια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν αναπληρωματικός στα Next Gen ATP Finals. Την περασμένη σεζόν, θριάμβευσε στην ίδια διοργάνωση στο Μιλάνο. Και τώρα στην πρώτη του εμφάνιση στα ATP Finals έφτασε κιόλας στα ημιτελικά. Έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να αποκλείσει το Νο 1 στον κόσμο, Ραφαέλ Ναδάλ. Ο Τσιτσιπάς νίκησε (2-1) τον Ισπανό για πρώτη φορά, νωρίτερα εφέτος στη Μαδρίτη, αλλά ο Ράφα οδηγεί τη σειρά τους με 4-1, ενώ στα ATP Finals είναι ο μόνος παίκτης που ακόμα δεν έχει χάσει σετ.

«Πιστεύω ότι είχα καλή επίδοση, δεν είχα νεύρα και ήμουν αρκετά καλός στο γήπεδο. Ήταν μια καλή παράσταση. Είναι πολύ καλό να ξέρω ότι θα παίξω στα ημιτελικά, όμως τώρα πρέπει να επικεντρωθώ στο επόμενο παιχνίδι, με τον τρόπο που έχω κάνει τα πράγματα τις προηγούμενες ημέρες», πρόσθεσε.

«Βρίσκω πάντα ένα επιπλέον κίνητρο, έναν επιπλέον λόγο να παίζω καλά εναντίον των κορυφαίων παικτών. Θεωρώ ότι ο Σάσα είναι επίσης κομμάτι αυτής της ελίτ ομάδας. Έχει κάνει πολλά καλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια. Με κάποιον τρόπο, με ενέπνευσε να είμαι μέρος του Top 10. Έτσι, κατά κάποιον τρόπο του χρωστάω πολλά. Παίζει καλό τένις. Επίσης παίζοντας με τους Ράφα, Ρότζερ, Νόβακ, Άντι -δεν έχω παίξει τον Άντι-, νομίζω ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθω από αυτούς. Τους βλέπεις στην τηλεόραση. Πάντα ήθελες να είσαι μέρος αυτού. Έτσι όταν βγαίνεις στο γήπεδο... είναι περίεργο. Όταν βλέπεις κάτι που έχεις ονειρευτεί, νομίζω ότι υπάρχει πάντα μια σπίθα, ένα είδος πρόσθετου λόγου για να παίξεις. Αυτές οι νίκες είναι σημαντικότερες από άλλες και είναι καλό να τις έχεις στο... χαρτοφυλάκιό σου».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον ΜπάιντενΣήμερα 17:58 | Ειδήσεις

Ποιος ο λόγος που ο Τούρκος Πρόεδρος ανέβαλε την επίσκεψή του στον Λευκό οίκο και την συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν.

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μαςΣήμερα 15:03 | Ειδήσεις

"Καμπανάκι" για την αγροτική παραγωγή και την ΚΑΠ έκρουσε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για αποτυχίες και "πράσινες" υπερβολές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών18:31Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Δήμοι ζητούν νέα προθεσμία για τον εκσυγρονισμό των κτηρίων18:18ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον Μπάιντεν18:05“Έρωτας φυγάς”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)17:52Σκυλακάκης: Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις το λαχείο παρά να σου γκρεμίσουν το αυθαίρετο 17:39Θεσσαλονίκη: μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικη17:26Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας17:12Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα” 16:59Μητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις Ευρωεκλογές16:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο