LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 12 Σεπτεμβρίου 2019 19:35

Καιρός: Ενισχυμένοι άνεμοι και τοπικές μπόρες την Παρασκευή

Που θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Για την Παρασκευή προβλέπονται τοπικές βροχές στα κεντρικά και στα νότια, όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρα και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια. Στην υπόλοιπη χώρα, θα αναπτυχθούν αρχικά νεφώσεις, όμως γρήγορα ο ουρανός θα καθαρίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση στο Ιόνιο 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ και στο Αιγαίο από 7 έως 9 μποφόρ το βράδυ κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Για την Αττική προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις, με τοπικές βροχές, κυρίως τις πρωινές ώρες. Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα είναι αίθριος. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 6 μποφόρ, με την ένταση τους στα ανατολικά βαθμιαία να φθάνει τα 7-8 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια και ανατολικά, η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί και βαθμιαία αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 5-6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 17 και 28 βαθμών Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται αρχικά νεφώσεις, όμως γρήγορα ο καιρός θα γίνει αίθριος, από τα δυτικά. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά έως 7 μποφόρ και στο Θρακικό Πέλαγος έως 8 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός στις βόρειες περιοχές, ενώ στις νότιες περιοχές, τις πρωινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις, με τοπικές βροχές και πιθανόν με μεμονωμένες καταιγίδες, με βαθμιαία βελτίωση. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ, στο Ιόνιο τοπικά 6-7 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, η ελάχιστη τιμή της θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Για την Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Μετά το μεσημέρι αίθριος. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 7-8 και από το βράδυ τοπικά 9 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 17 και 30 βαθμών Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στην βόρεια Κρήτη. Θα πνέουν βοριάδες, 7 με 8 μποφόρ, από το βράδυ τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στην νότια Κρήτη έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις, με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα με μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 6 με 8 μποφόρ, από το βράδυ τοπικά έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια έως 27-27 βαθμούς Κελσίου).

Ο καιρός το Σάββατο

Για το Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην βόρεια Κρήτη, με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί, με ένταση στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ, στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά η ένταση των ανέμων θα είναι 6 με 8 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Κυριακή

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και την Κυριακή, οπότε προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις στα βορειανατολικά και στην βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί: στα δυτικά από 4 έως 6 μποφόρ και στα ανατολικά από 5 μέχρι 7 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον ΜπάιντενΣήμερα 17:58 | Ειδήσεις

Ποιος ο λόγος που ο Τούρκος Πρόεδρος ανέβαλε την επίσκεψή του στον Λευκό οίκο και την συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν.

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μαςΣήμερα 15:03 | Ειδήσεις

"Καμπανάκι" για την αγροτική παραγωγή και την ΚΑΠ έκρουσε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για αποτυχίες και "πράσινες" υπερβολές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών18:31Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Δήμοι ζητούν νέα προθεσμία για τον εκσυγρονισμό των κτηρίων18:18ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον Μπάιντεν18:05“Έρωτας φυγάς”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)17:52Σκυλακάκης: Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις το λαχείο παρά να σου γκρεμίσουν το αυθαίρετο 17:39Θεσσαλονίκη: μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικη17:26Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας17:12Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα” 16:59Μητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις Ευρωεκλογές16:45Διαρροές email - ΥΠΕΣ: Παραδόθηκε το πόρισμα στις Αρχές16:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο