LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 25 Αυγούστου 2019 09:28

Ζώδια και εχεμύθεια: Ποιοι δεν κρατούν το… στόμα τους κλειστό

Ποιοι τηρούν την υπόσχεση τους να μην μιλήσουν και ποιοι... τρώγονται να μοιραστούν την πληροφορία.

Η εχεμύθεια είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα της εποχής μας, τώρα που πολύ μεγάλο μέρος των προσωπικών πληροφοριών που αφορούν τον καθένα μας είναι διαθέσιμα και σε κοινή θέα στο διαδίκτυο. Τουλάχιστον όμως τα μυστικά που μοιραζόμαστε με τους κοντινούς μας φίλους ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα θα θέλαμε να μην κυκλοφορούν εν είδη «Λαϊκής Ημηρεσίας του Πεκίνου», τοιχοκολλημένα παντού!

Κάποιοι τηρούν την υπόσχεση τους, κάποιοι άλλοι όμως, όταν κατέχουν μια εμπιστευτική πληροφορία, πρέπει οπωσδήποτε να την μοιραστούν, γιατί τους τρώει… Εν μέρει οφείλεται σε ανωριμότητα και ανευθυνότητα, το να μην μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό, εν μέρει όμως είναι και ζωδιακό χαρακτηριστικό. Ας δούμε λοιπόν ποιους θα μπορούσαμε, τουλάχιστον ζωδιακά, να εμπιστευτούμε με κλειστά μάτια, και με ποιους θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί:

ΚΡΙΟΙ

Εάν πρόκειται για τα δικά σας μυστικά, έχετε μια ευκολία στο να τα μοιράζεστε με όποιον έχει διάθεση να σας ακούσει. Όταν πρόκειται όμως για μυστικά άλλων, εκεί τα πράγματα παίζει κάπως. Τα καλά νέα δεν μπορείτε να τα κρατήσετε μέσα σας, σας γαργαλάνε… Εάν πρόκειται για δυσάρεστα, σας είναι κάπως πιο εύκολο και πιο πιθανό να κρατήσετε το στόμα σας  κλειστό.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας είναι οδυνηρό να κρατάτε μυστικά από τους γύρω σας, τα πιο σκοτεινά όμως μυστικά και σκέψεις σας δεν τα μοιράζεστε ποτέ. Εάν σας εκμυστηρευτεί κάποιος μ ια πληροφορία, ένα συμβάν ή ένα γεγονός και σας ζητήσει να μην κυκλοφορήσει, είναι δεδομένο ότι θα το πάρετε χωρίς δεύτερη σκέψη μαζί σας στον τάφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να μοιράζεστε πληροφορίες, ειδήσεις, νέα και βέβαια κουτσομπολιά, είναι λες και είναι η αποστολή σας στη ζωή. Τα δικά σας σκοτεινά μυστικά, σας κόβει να τα κρύβετε κάτω από χαλί, αλλά εάν πρόκειται για τους άλλους, σας είναι απλά αδύνατο να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, έστω και για ένα λεπτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν σας είναι εύκολο να μοιράζεστε τα πάντα με τους γύρω σας, δεν μπορείτε όμως να κρατάτε και πολλά-πολλά κρυφά και κρυμμένα. Εάν σας εμπιστευτούν κάτι και ζητήσουν την εχεμύθεια σας, ίσως και να τους την παρέχετε. Όταν το μυστικό αυτό όμως επηρεάζει άτομα που εκτιμάτε ή αγαπάτε, έχετε πολύ μεγάλη δυσκολία στο να κρατηθείτε. Απλά θα το ξεφουρνίσετε μετά από πολύ ζόρι και σκέψη, αλλά θα ζητήσετε να μην κυκλοφορήσει παραέξω. Καααλά…

ΛΕΟΝ

Είστε ιδανικά άτομα στο να κρατάτε μυστικά! Όσο σημαντικότερο είναι αυτό που σας εμπιστεύονται, τόσο πιο βαθιά μέσα σας το θάβετε. Το γεγονός ότι σας εμπιστεύτηκαν με κάτι σημαντικό, σας κάνει να αισθάνεστε ξεχωριστοί και προνομιούχοι. Και καθώς ο λόγος σας είναι νόμος, δεν σας ξεφεύγει εύκολα κάτι. Εκτός και εάν εκτίθεται κάποιος σε κίνδυνο, με το να μην έχει την πληροφορία που κατέχετε εσείς, οπότε θα το σκεφτείτε πολύ σοβαρά, εάν θα τιμήσετε το λόγο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πολύ μετρημένοι και προσγειωμένοι σαν άτομα και δεν θα μοιραζόσασταν εύκολα τα προσωπικά σας μυστικά με σχεδόν κανένα. Όταν κάποιος σας επιλέξει να σηκώσετε το βαρύ φορτίου ενός μυστικού, αισθάνεστε ότι πρέπει να τιμήσετε την υπόσχεση σας. Όταν όμως κρίνεται ότι αυτό που κρατάτε εσείς κρυφό, επηρεάζει την ζωή και την ασφάλεια κάποιου, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Θα κάνετε αυτό που θεωρείτε σωστό.

ΖΥΓΟΣ

Σε ότι αφορά τον εαυτό σας, είστε της φιλοσοφίας ότι «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον»! Αργά ή γρήγορα θα μαθευτούν τα πάντα, οπότε καλύτερα να το κάνετε εσείς… Μοιράζεστε τα πάντα, γιατί δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε! Λέμε τώρα… Εάν δεν έχετε κρυμμένα πτώματα στην ντουλάπα σας… Επαγγελματικά μυστικά δεν θα τα μοιραστείτε ποτέ! Εάν πρόκειται όμως για συναισθηματικής φύσης εκμυστηρεύσεις, που πολύ συχνά σας εμπιστεύονται οι γύρω σας, σας τρώγεται και κάποιου πρέπει να τα πείτε. Και αυτός είναι συνήθως ο σύντροφός σας, από τον οποίο πολύ συχνά κυκλοφορούν παραέξω και βρίσκετε τον μπελά σας…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε το πιο κρυψίνους ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Όλοι προσπαθούν να μαντέψουν τι κάνετε στην ζωή σας και να αποσπάσουν πληροφορίες που αφορούν τις δραστηριότητες σας, αλλά έχουν μηδαμινές ελπίδες να σας ξεφύγει κάτι που δεν θέλετε. Όπως φυλάτε τα δικά σας μυστικά, έτσι κρατάτε και τα μυστικά που σας εμπιστεύονται οι άλλοι. Το γεγονός αυτό σας κάνει και το εχέμυθο ζώδιο του ζωδιακού!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα δικά σας ζητήματα και μυστικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τα μοιραστείτε με κανένα! Εάν πρόκειται όμως για τους γύρω σας, εκεί είστε «κουβάς χωρίς πάτο». Όχι ότι σας ξεφεύγουν, αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί. Τα μοιράζεστε εσκεμμένα με τους γύρω σας, ειδικά εάν είναι «ζουμερά» ή εάν πρόκειται για μια αφήγηση που θα βγάλει γέλιο…  Από αυτή την άποψη, ίσως θα μπορούσατε να χαρακτηριστείτε οι πιο ανώριμοι του ζωδιακού.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Στην νεανική σας ηλικία, κάποια μυστικά τα μοιράζεστε με την παρέα σας. Είναι ο τρόπος σας να ξεπεράσετε την φυσική σας συστολή και να έλθετε σε επαφή με τον κόσμο. Βέβαια τα δικά σας μυστικά δεν θα τα εξομολογηθείτε ποτέ και σε κανέναν. Τα ξένα ξεφουρνίζετε… Όσοι μεγαλώνετε και ωριμάζετε όμως, είναι θέμα τιμής να τηρήσετε τον λόγο σας, και η καλή φήμη σας είναι σημαντική για σας. Είναι αυτονόητο ότι δεν θα μοιραζόσασταν ποτέ επαγγελματικής φύσης μυστικές πληροφορίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε αρκετά κρυψίνους και δεν εμπιστεύεστε εύκολα τους γύρω σας, ούτε τους αφήνετε να σας πλησιάσουν εύκολα. Τα μυστικά σας δεν υπάρχει περίπτωση να τα εμπιστευτείτε, εκτός και αν κρίνετε ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Το ίδιο ακριβώς θα κάνετε και με αυτά των άλλων. Θα αποκαλύψετε στην έσχατη περίπτωση κάτι, και εκείνο τόσο, όσο είναι αναγκαίο και απαραίτητο.

ΙΧΘΕΙΣ

Είστε οι άρχοντες των μυστικών και των κρυμμένων. Πολλοί από εσάς καταφέρνετε να κρατάτε μυστικά ολόκληρα κομμάτια της ζωής σας, χωρίς να σας πάρει χαμπάρι ποτέ κανείς. Θέλετε όμως και να προσφέρετε την βοήθεια σας στους γύρω σας. Πολλές φορές λοιπόν μοιράζεστε ένα μυστικό, παραλείποντας λεπτομέρειες που μπορούν να οδηγήσουν σε συγκεκριμένα άτομα, προκειμένου να βοηθήσετε κάποιο άλλο πρόσωπο να διδαχτεί από τα λάθη κάποιου τρίτου… Οι προθέσεις είναι καλές, η ουσία όμως είναι μια! Σας ξεφεύγουν!  

Πηγή: Astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑκριβότερα από σήμερα τα καύσιμαΣήμερα 07:01 | Ειδήσεις

«Φωτιά» στις τιμές των καυσίμων μετά την επίθεση. Μειωμένες σήμερα οι τιμές του πετρελαίου στις ασιατικές αγορές.

“Κλειστά χαρτιά”, κόντρες και… “απειλές” για την NovartisΣήμερα 11:30 | Ειδήσεις

Η σύσταση Επιτροπής και τα πρόσωπα που μπαίνουν και βγαίνουν από το “κάδρο”. Οι καταγγελίες Σαμαρά, Βενιζέλου και Λοβέρδου, η στάση του Μαξίμου κι η απάντηση του Παπαγγελόπουλου. ​

Έφοδος στον Κορυδαλλό: τι βρήκαν οι αστυνομικοί (εικόνες)Σήμερα 15:00 | Ειδήσεις

Συλλήψεις και «πλούσια ευρήματα» κατά την αιφνιδιαστική, ειδική δράση στο Ψυχιατρείο των Φυλακών από την ΕΛ.ΑΣ.

Συγκλονίζει η Μάγδα Φύσσα: Κάθε βράδυ περιμένω τον Παύλο να γυρίσει σπίτιΣήμερα 12:34 | Ειδήσεις

Περιγράφει πως αισθάνθηκε όταν έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού της. Τι λέει για την Χρυσή Αυγή και για την παρουσία της στην δίκη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πεντάχρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον μικρό αδερφό του17:25Νέα φωτιά στη Ζάκυνθο!17:12Νίκησε τον καρκίνο και κολύμπησε 54 ώρες “χωρίς ανάσα” στο κανάλι της Μάγχης16:59Συμφωνία για το Brexit αναζητούν Τζόνσον και Μέρκελ16:46“Αγιά Σοφιά”: νέες εικόνες από το γήπεδο της ΑΕΚ16:33Σύγκρουση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για ΔΝΤ και πλεονάσματα16:20Λέρος: γιατί “μπλέκεται το κουβάρι” με την απώλεια οπλισμού16:07Μουσακάς από τον Βασίλη Καλλίδη15:53Κεραμέως: Τέλος η αναγραφή θρησκεύματος στα απολυτήρια15:40Απεργία ΑΔΕΔΥ: “Ρολά” στο Δημόσιο για 24 ώρες15:27Μαχαίρωσαν στρατιώτη στο Μιλάνο15:15Έφοδος στον Κορυδαλλό: τι βρήκαν οι αστυνομικοί (εικόνες)15:03Η Γαρμπή τραγουδά μαζί με τον γιο της στην σκηνή (βίντεο)14:50Πέτσας: περισσότεροι οι δικαιούχοι για το επίδομα πετρελαίου14:38Αποχώρησε από την Κυπριακή ΑΟΖ το “Γιαβούζ”14:25Τέλη κυκλοφορίας: Πόσα θα πληρώσουν φέτος οι οδηγοί14:12“Κλειστά χαρτιά”, κόντρες και… “απειλές” για την Novartis13:59O Ολυμπιακός ξεκινά το “ταξίδι στα αστέρια”13:48Πέθανε ο Αλέξης Οικονομίδης13:37Εξαφανισμένη ανήλικη βρέθηκε 500 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της13:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο