LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 22 Αυγούστου 2019 08:29

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

Η Αφροδίτη στην Παρθένο, μας κάνει να λειτουργούμε περισσότερο εγκεφαλικά και λιγότερο με συναίσθημα.

Ζώδια - αστρολογία

Κριός: Κρεπαλιάστε όσο προλαβαίνετε γιατί τώρα που η Αφροδίτη μπήκε στην Παρθένο θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να μπείτε σιγά-σιγά σε πρόγραμμα και να λειτουργήσετε πιο οργανωμένα και με πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας. Ξεκινάει μία πολύ καλή περίοδος , η οποία μπορεί να μην είναι τόσο ανέμελη όσο η προηγούμενη, θα μπορέσετε ωστόσο να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους, ενώ είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να προσέξετε τη διατροφή και την εμφάνισή σας. Στα επίσης καλά νέα είναι η σοβαρότητα και η σύνεση με την οποία θα αντιμετωπίσετε το επόμενο διάστημα τα οικονομικά σας θέματα.

Ταύρος: Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη πέρασε στην Παρθένο και τον 5ο ηλιακό σας οίκο. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να σας ανεβάσει τη διάθεση και να σηματοδοτήσει εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Η θετική ενέργεια που σας δίνει η συγκεκριμένη διέλευση σας βοηθάει να νιώθετε την αυτοπεποίθηση και την ασφάλεια που χρειάζεστε στην επαφή σας με το ταίρι σας. Τώρα όμως που θα νιώθετε ότι έχετε το πάνω χέρι σε μία σχέση φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε για καλό και όχι για να δείξετε τη δύναμη ελέγχου που μπορείτε να ασκήσετε.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη στην Παρθένο και αυτό σηματοδοτεί μία περίοδο γεμάτη από οικογενειακές στιγμές ευτυχίας. Γενικότερα το σπίτι γίνεται ένας χώρος που μπορεί να σας δώσει ευκαιρίες για χαλάρωση, ενώ αν θέλετε μπορείτε να ασχοληθείτε με τη διακόσμησή του ή ακόμα και με κάποια ανακαίνιση. Είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να οργανώσετε καλύτερα τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό, ενώ από την άλλη μπορεί να προκύψουν και έσοδα από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη από την Παρθένο φέρνει στη ζωή σας νέες γνωριμίες και ανθρώπους που μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι με το να δώσουν ρεαλιστικές διαστάσεις και πρακτικές διεξόδους σε σκέψεις και σχέδια που μπορεί να έχετε. Μία ερωτική υπόθεση ενδέχεται να ξεκινήσει με άτομο το οποίο βρίσκεται ήδη σε πολύ μικρή ακτίνα γύρω σας: στην πολυκατοικία, στο τετράγωνο, στο περίπτερο… κάπου κοντά πάντως, γι’ αυτό ακόμα και αν πηγαίνετε να πετάξετε τα σκουπίδια, καλό θα είναι να επιλέξετε να φορέσετε κάτι καλύτερο αυτές τις μέρες.

Λέων: Όλη αυτή η εξωστρέφεια που σας χάρισε το προηγούμενο διάστημα η Αφροδίτη από το ζώδιό σας ενδεχομένως να κόστισε κάτι παραπάνω. Τώρα που έχει ήδη περάσει στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να ανασυνταχθείτε οικονομικά, να κάνετε έναν απολογισμό και ενδεχομένως να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Από την άλλη όμως θα σας δώσει και τη δυνατότητα να απολαύσετε τη συναισθηματική σταθερότητα μέσα σε μία σχέση. Γιατί καλό το ξόδεμα ενέργειας, ακόμα και στις φιλικές σας σχέσεις, όμως μετά ακολουθεί η περίοδος που το λιοντάρι θέλει να φορτίσει απολαμβάνοντας την αγκαλιά ενός ανθρώπου που τον κάνει να αισθάνεται μοναδικός.

Παρθένος: Σας είχα πει, το τελείωμα του καλοκαιριού θα είναι πολύ καλό για εσάς Παρθένοι μου. Η Αφροδίτη λοιπόν που από χθες βρίσκεται στο ζώδιό σας θα φέρει στη ζωή σας σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά δεσμευμένων και αδεσμεύτων. Από τη μία λοιπόν σας γεμίζει λάμψη και γοητεία κάνοντας ακαταμάχητους στο φλερτ, ενώ εάν ήδη βρίσκεστε σε μία σχέση θα μπορέσετε να εστιάσετε σε πιο ουσιαστικά πράγματα από ότι οι λεπτομέρειες στις οποίες μπορεί να αναλωνόσασταν το προηγούμενο διάστημα. Δώστε περισσότερη σημασία στο πώς νιώθετε και όχι στο πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα.

Ζυγός: Η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη στην Παρθένο και τον 12ο ηλιακό σας οίκο. Αυτό από τη μία σας κινητοποιεί να βρείτε τη χαρά μέσα από την προσφορά σε ανθρώπους που μπορεί να χρειάζονται τη βοήθειά σας από την άλλη όμως έχει και ερωτικό περιεχόμενο. Ίσως ανακαλύψετε ότι ζείτε μία αυταπάτη μέσα στη σχέση σας, ότι είστε με κάποιον άνθρωπο που σας κοροϊδεύει ή με κάποιον για τον οποίο δεν έχετε τόσο δυνατά συναισθήματα. Πολύ πιθανό επίσης είναι και το ενδεχόμενο να έχετε κάποια επανασύνδεση.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη άφησε το Ζενίθ του ωροσκοπίου σας για να περάσει στην Παρθένο και να σηματοδοτήσει μία περίοδο που μπορείτε να ελπίζετε στην ανταμοιβή των κόπων σας. Αυτό σημαίνει ότι σε μία σχέση ο σύντροφός σας αναγνωρίζει όσα του προσφέρετε και βάζει τα δυνατά του για να ικανοποιήσει τις πιο βαθιές επιθυμίες σας ή από την άλλη μιλάμε και για οφέλη στον επαγγελματικό σας χώρο αφού είτε παίρνετε περισσότερα χρήματα, είτε αναλαμβάνετε αρμοδιότητες που σας ταιριάζουν περισσότερο.

Τοξότης: Η Αφροδίτη ήδη από χθες βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του χάρτη σας. Αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθούν το επόμενο διάστημα οι ευκαιρίες εκείνες που θα αναβαθμίσουν την κοινωνική σας ταυτότητα, όπως την εννοεί ο καθένας από σας. Έτσι στην επαγγελματική σας ζωή μπορείτε να προβάλλετε καλύτερα τα ταλέντα σας και να αποκτήσετε σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας, ενώ μπορεί να σας απασχολήσει το ενδεχόμενο ενός γάμου ή ακόμα και η απόκτηση ενός παιδιού.

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη από χθες έχει περάσει στο επίσης γήινο ζώδιο της Παρθένου για να ευνοήσει τις ερωτικές σας υποθέσεις, ειδικά εάν είστε σε φάση που ενδιαφέρεστε για σχέσεις με νόημα και περιεχόμενο. Σημαντική επισήμανση! Η Αφροδίτη δεν μιλάει για δεσμευτικές καταστάσεις, διαρκή κριτική, πνίξιμο και οτιδήποτε άλλο ανυπόφορο. Υποτίθεται ότι έχετε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και ότι είστε έτοιμοι να ζήσετε κάτι πιο ουσιαστικό και πιο αληθινό απαλλαγμένοι από τα «πρέπει» και τους τύπους.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη από τον 8ο ηλιακό σας οίκο και την Παρθένο, που έχει ήδη περάσει από χθες, θα θελήσει να σας φέρει σε επαφή με την πλευρά εκείνη του χαρακτήρα σας που προσπαθείτε να διατηρείτε κρυμμένη. Έτσι αν συνηθίζετε να συμπεριφέρεστε σαν εγκεφαλικά άτομα στην ερωτική σας ζωή θα δείτε τα ένστικτά σας να βγαίνουν στην επιφάνεια και να παίρνουν τον έλεγχο. Στην αντίθετη περίπτωση θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για βαθύτερη συναισθηματική κάλυψη και το κάτι παραπάνω στην ερωτική σας ζωή.

Ιχθείς: Η Αφροδίτη από χθες βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο της Παρθένου και ίσως έχετε ήδη αρχίσει να νιώθετε ότι κάτι αλλάζει στη διάθεσή σας, αλλά και στην υπομονή με την οποία αντιμετωπίζετε το ταίρι σας. Το επόμενο διάστημα θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά και να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που μπορεί να ταλάνιζαν τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας. Οικονομικά οφέλη μπορεί να προκύψουν μέσα από μία συνεργασία.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣτις Βρυξέλλες το διπλωματικό θρίλερ Ελλάδας και ΤουρκίαςΣήμερα 08:34 | Ειδήσεις

Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ οι τουρκικές προκλήσεις. Την Τρίτη το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής. Νέες εμπρηστικές δηλώσεις από Ακάρ.

Νέα κόντρα για τα Εξάρχεια, τα ΜΑΤ και την “αστυνομική βία”Σήμερα 10:55 | Ειδήσεις

Μαίνεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ. Τι λέει ο Χρυσοχοΐδης, τι απαντά ο Ραγκούσης. Τι ζητά η Διεθνής Αμνηστία. Άμεση εξέταση των καταγγελιών ζήτησε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Νέα Ζηλανδία: “Καμία ελπίδα για επιζώντες” μετά την έκρηξη ηφαιστείου (εικόνες)Σήμερα 15:06 | Ειδήσεις

Τρόμος από την έκρηξη του ηφαιστείου Ουακατάνε στο νησί Γουάιτ. Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών. Δεκάδες οι τραυματίες.

“Διδώ”: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για επικίνδυνα καιρικά φαινόμεναΣήμερα 12:05 | Ειδήσεις

Από πότε χαλάει ο καιρός. Ποια ειναι τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας κακοκαιρίας και σε ποιες περιοχές θα "χτυπήσει".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καλλονή από τη Νότια Αφρική η Μις Υφήλιος 2019 (βίντεο)16:09“Ανθεί” το… παρεμπόριo: κατασχέθηκαν χιλιάδες προϊόντα “μαϊμού”15:56Φιλέτα γαλοπούλας μαριναρισμένα με σως γιαουρτιού και σκορδάτες πατάτες15:42Νέα Ζηλανδία: “Καμία ελπίδα για επιζώντες” μετά την έκρηξη ηφαιστείου (εικόνες)15:29“Αν ήμουν πλούσιος”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)15:15Τους συνέλαβαν επ’αυτοφώρω να πουλάνε κοκαΐνη (εικόνες)15:03Κύπρος: Διπλωματική εκστρατεία για αναχαίτιση της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο14:51Κώστας Βλάσης: Ορκίστηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών (εικόνες)14:37Αναζητείται οδηγός τζιπ για το θανατηφόρο τροχαίο στην Συγγρού14:26Κουρκούλης – Πάολα στο “Πρωινό” για την συνεργασία και τα παιδιά τους (βίντεο)14:13Πέτσας: υπάρχει σχέδιο εάν η Τουρκία στείλει ερευνητικό σκάφος14:00Αποκλείστηκε η Ρωσία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο13:48Σε Παιδιατρική Κλινική μεταφέρθηκε το βρέφος που στραβοκατάπιε το φαγητό του13:35Έλενα Ράπτη: Επίθεση με μπογιές στο γραφείο της (βίντεο)13:22Στουρνάρας: το blockchain μπορεί να μείωσει σημαντικά το κόστος των συναλλαγών13:08Διεθνής Αμνηστία: να υπάρξει ποινική διερεύνηση για την στάση των ΜΑΤ στα Εξάρχεια12:55Άντζελα Δημητρίου: Γιατί ματαιώθηκε η πρεμιέρα της στην Θεσσαλονίκη (βίντεο)12:43Δένδιας: παράγοντας σταθερότητας και συνεργασίας στα Βαλκάνια η Ελλάδα12:30Μητσοτάκης: Σημαντική καινοτομία η Εθνική Αρχή Διαφάνειας12:19“Διδώ”: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα12:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο