LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 17 Ιουλίου 2019 07:40

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Τετάρτης

Κορυφώνεται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Τι να περιμένει το κάθε ζώδιο.

Ζώδια - αστρολογία

ΚριόςΟ Ποσειδώνας έρχεται να ρίξει τους τόνους και να υψώσει λευκή σημαία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις αντιπαραθέσεις σας με ανθρώπους που σας ανταγωνίζονται, κυρίως πίσω από την πλάτη σας, πράγμα που είναι αισθητό στην ατμόσφαιρα. Ο μόνιμος κίνδυνος με τον Ποσειδώνα καρφωμένο στον 12° ηλικιακό σας οίκο είναι να αναζητήσετε διέξοδο στις εξαρτήσεις ή να δημιουργήσετε μια σχέση με χαρακτηριστικά "παρανομίας" στο αίμα της.

ΤαύροςΕυτυχώς υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε τις πιο ευχάριστες πτυχές της ζωής και συνήθως αυτοί είναι οι φίλοι. Ξέρετε σε ποιον μπορείτε να μιλήσετε, που να απευθυνθείτε για να ανακουφιστείτε. Από την άλλη μπορεί μια ρήξη ή ακόμα και μια αντιπαράθεση να σας δώσει την ευκαιρία αφενός να ξεκολλήσετε από μια προβληματικά κατάσταση και να σκεφτείτε το παρακάτω πιο αισιόδοξα κι αφετέρου να έρθετε πιο κοντά με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει και να μπορέσετε να σκεφτείτε το κοινό σας μέλλον. 

ΔίδυμοιΤο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να μη συνεπάγεται την άμεση οικονομική βοήθεια, όμως επειδή "πενία τέχνας κατεργάζεται" έχετε την εφευρετικότητα και την ευελιξία να κάνετε εκείνες τις κινήσεις που θα σας δώσουν ελπίδες αποκατάστασης. Για την ώρα σίγουρα μπορείτε να σκεφτείτε κάτι να για να περάσετε ένα ρομαντικό και  ξεκούραστο βράδυ με τον άνθρωπο σας. Δεν είναι κακό να εξαφανιστείτε λίγο από τον κόσμο και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. 

ΚαρκίνοςΜπορεί να είναι τελευταία στιγμή, μπορεί να είναι κι ο Ερμής ανάδρομος, όμως ένα ταξιδάκι δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα για να αντιστραφεί λιγάκι το κλίμα και να αποσυμπιεστείτε από την πίεση που έχουν οι σχέσεις. Κι αν δε θέλετε να το κάνετε άμεσα μπορείτε να το κανονίσετε για αργότερα. Κάτι σημαντικό που θα καταφέρετε έτσι είναι το γεγονός ότι θα βάλετε ένα στόχο που θα σας δώσει άλλες αντοχές στην καθημερινότητα και μια αιτία για να μάθετε να ξοδεύετε τα χρήματα σας πιο συνειδητά.

ΛέωνΤο βασικό όφελος που έχει για εσάς αυτό το τρίγωνο του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη είναι το σθένος που σας δίνει, ίσως και το θράσος για να διαχειριστείτε τα όσα συμβαίνουν. Από την άλλη επαναφέρει και λύσεις που δεν είχατε απορρίψει, αλλά είχατε αφήσει στην πίσω άκρη του μυαλού σας. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να εξετάσετε την πιθανότητα να πάρετε κάποιο δάνειο ή να δείτε κατά πόσο θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε κάποιο περιουσιακό σας στοιχείο για να προωθήσετε κάποιο "ένοχο" επαγγελματικό σας απωθημένο.

ΠαρθένοςΤο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στην περίπτωση σας μπορεί να είναι η απόδειξη ότι... ο έρωτας με έρωτα περνάει. Το θέμα είναι ότι στην πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων ο άλλος βρίσκεται εκεί όχι επειδή όντως το αξίζει, αλλά επειδή εμείς τον βάλαμε εκεί, μπορεί και να τον εξιδανικεύσαμε ή να του προσδώσαμε ιδιότητες που θέλαμε να έχει. Το ερώτημα λοιπόν είναι: μπορείς να βρεις τη δύναμη να δεις ρεαλιστικά την κατάσταση; 

ΖυγόςΗ κυβερνήτης σας η Αφροδίτη μπορεί να δέχεται τα πυρά του Κρόνου όμως από την άλλη συνεργάζεται ιδανικά με τον Ποσειδώνα, γεγονός που απαλύνει λίγο την κατάσταση, έστω και ψυχολογικά. Αυτό βέβαια μπορεί να μεταφράζεται και ως ότι αποφεύγετε να δείτε τα πράγματα με ψυχρή λογική, αλλά τα περνάτε από ένα συναισθηματικό φίλτρο που τα δικαιολογεί, σας δίνει δύναμη να αντέξετε και κάπως αποκαθιστά την ηρεμία μέσα σας. 

ΣκορπιόςΤο σημαντικό πολλές φορές για σένα δεν είναι το που βρίσκεσαι, ούτε το τι ζεις, αλλά με ποιους το ζεις, όπου το ζεις. Τίποτα δεν είναι ικανό να χαλάσει τη διάθεση σας. Μπορεί να προκύψουν κόντρες και αντιπαραθέσεις που όμως θα σας δώσουν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε ότι τα συναισθήματα σας για την άλλη πλευρά είναι ικανά να σας δώσουν την κατανόηση που χρειάζεται και τη διάθεση να υπερβείτε των μεταξύ σας διαφορών, βρίσκοντας διεξόδους για να περάσετε όμορφα μαζί. 

ΤοξότηςΗ αντίθεση του Κρόνου με την Αφροδίτη μπορεί να δοκιμάζει τη δύναμη της θέλησης σας να εστιάζεται στη θετική πλευρά των πραγμάτων. Υπάρχει όμως κι ένας ισχυρός Ποσειδώνας που θα σας δώσει την ευκαιρία να βρεθείτε ανάμεσα σε αγαπημένους σας ανθρώπους -αν μάλιστα ζείτε μακριά απ' την πατρική σας οικογένεια, πολύ πιθανό να βρεθείτε κοντά τους και να απολαύσετε ζεστές στιγμές οικογενειακής διαλογής που θα σας καλύψουν και την ανάγκη σας για ανανέωση.

ΑιγόκερωςΗ Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων δέχεται την ευεργετική επίδραση του Ποσειδώνα απ' τα ψάρια, γεγονός που σας βοηθάει να δείξετε θετική διάθεση προκειμένου να ξεπεράσετε τυχόν διαφορές στη σχέση σου. Μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τρόπο εντυπωσιακό και πολύ αποτελεσματικό για τα δεδομένα σου, με τρόπο που δείχνει στον άλλο ότι προτίθεσαι να καταλάβεις και τι σου λέει και κυρίως πως νιώθει. 

ΥδροχόοςΗ θετική όψη του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση και το ψυχικό σθένος να επανέλθετε πιο ζωτικοί και αποφασισμένοι να επιδείξετε την απαιτούμενη υπομονή για να αποκτήσει ροή η καθημερινότητα. Έχετε ένα πολύ σημαντικό όπλο και αυτό δεν είναι άλλο από τη πίστη. Την πίστη ότι στο τέλος όπως κι αν έρθουν τα πράγματα εσείς θα βρείτε τρόπο να είστε ικανοποιημένοι.

ΙχθείςΟ Ποσειδώνας από το ζώδιο σας θα βοηθήσει την αγαπημένη του Αφροδίτη να ανταπεξέλθει στην πίεση που της ασκεί ο Κρόνος. Αυτή είναι μια πολύ καλή συγκυρία για τα ερωτικά σας, αφού δίνει σχέσεις που τα συναισθήματα είναι δυνατά και οι δυσκολίες που μπορεί να βάλει ο Κρόνος, όχι μόνο να μην είναι ικανές να τη γκρεμίσουν, αλλά να της δώσουν και το αλατοπίπερο που χρειάζεται για να έχει διάρκεια.

Πηγή: Astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒουλή: Κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη για τη διαφθοράΧθες 11:52 | Ειδήσεις

Σε έντονο ύφος η συζήτηση στην «Ώρα του Πρωθυπουργού». Σύγκρουση του Πρωθυπουργού και με την Φώφη Γεννηματά για το Μεταναστευτικό.

Επίδομα θέρμανσης: Εισοδηματικά κριτήρια και δικαιούχοιΧθες 17:22 | Ειδήσεις

Πότε θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων το επίδομα θέρμανσης, το οποίο σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ, θα είναι φέτος σημαντικά αυξημένο. "Πυρά" από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βασίλης Δάρρας στον ΑΝΤ1: Υπάρχει ελπίδα για τον Παναγιώτη - ΡαφαήλΧθες 07:49 | Ειδήσεις

Μήνυμα ελπίδας για την πορεία της υγείας του Παναγιώτη - Ραφαήλ έστειλε, μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και τον Θανάση Τσίτσα, ο κορυφαίος ιατρός, Βασίλης Δάρρας που ανέλαβε τη θεραπεία του στο διάσημο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης.

Ηράκλειο: Έβλεπε τις κόρες του να κάνουν μπάνιο και αυνανιζότανΧθες 16:36 | Ειδήσεις

«Πάγωσε» το δικαστήριο στο άκουσμα του κατηγορητηρίου. «Καταπέλτης» ο Εισαγγελέας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Victoria’s Secret: Τέλος εποχής για τo show με τα διάσημα “αγγελάκια”23:59Ίντερ: ο Κόντε είπε στους παίκτες πώς να κάνουν σεξ πριν από τα ντέρμπι!23:48Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Πέλλας23:37Η Μαρίνα Βερνίκου άνοιξε το σπίτι της στο “Πρωινό” (βίντεο)23:26Απολαυστικός ο Παναθηναϊκός “άλωσε” το Μόναχο23:14Έργο πνοής στην Θεσσαλονίκη με την ανάπλαση των στάβλων Παπάφη23:03Τα “έσπασαν” με Βρεττό στο “Πρωινό” (βίντεο)22:51Νέοι διοικητές σε νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα22:40Ζησάκης: Ποτέ δεν είπα ότι δεν εκτιμώ τον Κώστα Σπυρόπουλο (βίντεο)22:27Βυθίζεται στο χάος η Βολιβία22:16Τι λέει στον ΑΝΤ1 ο ιερέας που επέβαλε “ταρίφα” για να γίνονται λειτουργίες έως τα Χριστούγεννα (βίντεο)22:04Στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι21:52Αποκλειστικά στο “Πρωινό” ο John Varvatos (βίντεο)21:40Κεραυνός έπεσε σε σπίτι και προκάλεσε ζημιές (εικόνες)21:28Δημήτρης Κοντοπίδης: αρνήθηκε την μεταμόσχευση πνευμόνων ζητώντας την κυκλοφορία φαρμάκου για την κυστική ίνωση (βίντεο)21:16“Κόλαση” φωτιάς σε ξενοδοχείο στην Βρετανία (βίντεο)21:03Κατερίνη: Κατάθεση ψυχής στον ΑΝΤ1 από τον χαροκαμένο πατέρα και σύζυγο (βίντεο)20:50Τραμπ: Εάν δεν ήμουν εγώ, το Χονγκ Κονγκ θα είχε εξαλειφθεί σε 14 λεπτά20:38Αποκλειστικές εικόνες και καταγγελίες στον ΑΝΤ1 για την βία στα πανεπιστήμια (βίντεο)20:25Η Τουρκία ανακοίνωσε και νέα γεώτρηση στη Μεσόγειο20:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο