LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 08 Μαΐου 2019 08:11

Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1: αν δεν είχαν διαρρεύσει οι φωτογραφίες από το κότερο, ο Τσίπρας δεν θα ανακοίνωνε τα μέτρα (βίντεο)

Το μόνο που έκανε ο Τσίπρας, είναι να επαναφέρει μερικά πράγματα εκεί από όπου τα είχε παραλάβει από την κυβέρνηση Σαμαρά, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» και σχολιάζοντας το πακέτο των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, δήλωσε ότι αν δεν είχαν διαρρεύσει οι φωτογραφίες του Τσίπρα από τις διακοπές του στο κότερο της κυρίας Παναγοπούλου, ενδεχομένως να μην είχε παρουσιάσει τα μέτρα κι ότι το έκανε για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα.

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης, είναι εξαιρετικά ευχάριστο ότι ο κ. Τσίπρας μετά από 4,5 χρόνια στην εξουσία κατάλαβε το λάθος του και επανέφερε τον ΦΠΑ στην εστίαση εκεί όπου τον είχε παραλάβει από την κυβέρνηση Σαμαρά. «Βέβαια αφού κατάλαβε το λάθος του, θα πρέπει να επιστρέψει και τα χρήματα που πλήρωσαν οι Έλληνες αυτά τα χρόνια», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Το ίδιο ισχύει και για την εισφορά αλληλεγγύης, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ ερωτηθείς αν η ΝΔ θα ψηφίσει τα μέτρα, απάντησε ότι η ΝΔ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ που καταψήφιζε ακόμα και τα θετικά μέτρα και βέβαια θα τα υπερψηφίσει.

Επίσης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, παρατήρησε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός να πανηγυρίζει, από τη στιγμή που με τα μέτρα που ανακοίνωσε, απλά επαναφέρει ορισμένα πράγματα από εκεί όπου τα είχε παραλάβει από την κυβέρνηση Σαμαρά.

Σε ότι αφορά το θέμα με τις διακοπές του Πρωθυπουργού στο σκάφος της κυρίας Παναγοπούλου, επανέλαβε ότι είναι παράνομες καθώς του έγινε παραχώρηση και ότι άλλα πολιτικά πρόσωπα έχουν παραιτηθεί για μικρότερα σκάνδαλα από αυτό.

Πέτσας: χυδαία προσπάθεια εξαγοράς ψήφων τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Τσίπρας

Ως «χυδαία προσπάθεια εξαγοράς ψήφων» χαρακτήρισε τις εξαγγελίες Τσίπρα ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον «ΘΕΜΑ 104,6»

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, «αντεπίθεση από κότερα για ανθρώπους που κατηγορούν την ελίτ και τη διαπλοκή και συναγελάζονται μαζί της, δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει». Και πρόσθεσε. «Όσον αφορά στα μέτρα, προσπαθεί με 4 χρόνια καθυστέρηση και αφού βούλιαξε την οικονομία από την υπερφορολόγηση, να κάνει κάποια πράγματα, αντιγράφοντας ορισμένες προτάσεις της ΝΔ. Ανακάλυψε τον Μάιο ότι έχει χρήματα για να δώσει στους συνταξιούχους».

Στο ερώτημα αν οι εξαγγελίες Τσίπρα δείχνουν εκλογές τον Ιούνιο, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της ΝΔ απάντησε πως «όποτε και αν στηθούν οι κάλπες, ο λαός θα τιμωρήσει τον Τσίπρα. Ο Τσίπρας φοβάται την ετυμηγορία του λαού και κάνει ό,τι μπορεί για να περισώσει τις απώλειες».

Όσον αφορά τη στάση της ΝΔ απέναντι στις 120 δόσεις είπε ότι «δεν έχουμε αντίρρηση για τις 120 δόσεις μέσα σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο», προαναγγέλλοντας ότι «εμείς, όμως, θα βελτιώσουμε το πλαίσιο».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο