LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 06 Απριλίου 2019 08:32

Η Σελήνη, η θέση της στα ζώδια και η επαγγελματική επιτυχία

Η θέση της στον αστρολογικό χάρτη είναι ένας σημαντικός δείκτης της ικανότητάς μας να κατακτήσουμε την επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα.

Η Σελήνη, ένα από τα δύο “φώτα” σε ένα ωροσκόπιο παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο σε έναν αστρολογικό χάρτη! Ανάλογα με την ποιότητα του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται (Αέρα, Φωτιά, Γη και Νερό) είναι και τα χαρίσματα, οι δεξιότητες και οι ικανότητες που μας χαρίζει και που θα πρέπει να αξιοποιήσουμε.

Παρακάτω μπορείς να δεις πώς το καθένα από τα τέσσερα στοιχεία υποστηρίζει τη Σελήνη σου, ανάλογα με τη θέση της.

? Αν δεν ξέρεις τη θέση της Σελήνης σου, δες τον αστρολογικό χάρτη σου, για να τη βρεις.

Σελήνη σε ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Το κλειδί της επιτυχίας σου είναι η διαίσθηση.  Η διαίσθηση σου προσφέρει μεγάλη υποστήριξη, αν η Σελήνη σου βρίσκεται σε ζώδιο της Φωτιάς. Μπορεί να σε βοηθήσει πολύ, ανεξάρτητα από το ηλιακό σου ζώδιο. Έχεις το χάρισμα να βλέπεις στο μέλλον και να προσδιορίζεις προς τα πού σε πηγαίνουν οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Είσαι ικανός να αντιλαμβάνεσαι τη μελλοντική έκβαση των πράξεών σου με τρόπους, που οι άλλοι θαυμάζουν αλλά μάλλον δεν καταλαβαίνουν. Το δώρο της διαίσθησης σε βοηθά να συνδέεις τον στόχο σου, τις τωρινές σου ενέργειες και την πιθανή κατάληξη των καταστάσεων σε ένα σύνολο. Κάνεις τη δουλειά σου έχοντας τη ματιά καρφωμένη στο τελικό αποτέλεσμα και δρας σαν να υπάρχει μια άμεση σύνδεση, ανάμεσα στο τώρα και στο μετά. Ακόμα κι όταν οι πράξεις σου φαίνονται να μην έχουν συνοχή με τις τωρινές ανάγκες στη δουλειά σου, ακόμα κι αν δείχνουν σχεδόν παράλογες, υπάρχει πίσω τους μια μεθοδικότητα, που κινεί τα πράγματα προς τη μελλοντική επιτυχία.

Τα άτομα με τη διαισθητική Σελήνη είναι επινοητικά στη δουλειά τους και ικανά να βρίσκουν καινούργιους τρόπους να διεκπεραιώνουν τις παλιές εργασίες, έτσι που να είναι αποτελεσματικοί όχι μόνο στο παρόν, αλλά και στο μέλλον. Αισθάνονται τις δυνατότητες που κρύβει μια κατάσταση και βρίσκουν τα μέσα να την εξελίξουν. Η Σελήνη στα ζώδια της Φωτιάς έχει έναν υποστηρικτικό ρόλο. Όποιες και να είναι οι επιλογές που κάνει το άτομο ανάλογα με το ηλιακό του ζώδιο, η Σελήνη αναλαμβάνει δράση και τις στηρίζει χωρίς να τις αντικρούει. Όταν υπεισέρχονται θέματα καριέρας η Σελήνη με το στοιχείο της Φωτιάς ενισχύει τις ικανότητες, συμμαχεί με τη λογική, υποστηρίζει την κρίση.

Σελήνη σε ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)

Το κλειδί της επιτυχίας σου είναι η πρακτική αίσθηση. Ανεξάρτητα από τον χώρο όπου δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά και τις ικανότητες που απαιτούνται για τη δουλειά σου, έχεις επιπλέον τη δυνατότητα να αναλύεις τις καταστάσεις και να βρίσκεις τι χρειάζεται να κάνεις. Είσαι το είδος του ατόμου που μπορεί να ανακαλύπτει τρόπους να διορθώνει τα πάντα, ακόμα και χωρίς να έχει τα απαιτούμενα μέσα ή εργαλεία. Μπορείς να εξετάζεις μια σειρά από γεγονότα και να βγάζεις συμπεράσματα, που ξεπερνούν τον κοινό τρόπο σκέψης, να βρίσκεις λύσεις εκεί όπου οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο το πρόβλημα. Η συνεισφορά σου είναι πολύτιμη, οποιαδήποτε κι αν είναι η θέση σου στην εργασιακή κλίμακα. Μπορεί να είσαι ένας αναντικατάστατος προϊστάμενος ή ένας πολύτιμος βοηθός.

Έχεις την ικανότητα να γίνεις “ξεφτέρι” σε μια καινούργια δουλειά, μαθαίνοντάς την στην πράξη σε χρόνο μηδέν, χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Όπως και είσαι καταπληκτικός στο να εκπαιδεύεις άλλους, καθώς ξέρεις όλα τα στάδια μιας διαδικασίας και μπορείς να τα μεταδώσεις με έναν ορθολογιστικά οργανωμένο τρόπο.

Από τη στιγμή που ξεκινάς να ασχοληθείς με κάτι, δεν υπάρχει τίποτα που να σε κάνει να ξεστρατίσεις από τον στόχο σου. Αν αναγκαστείς να εγκαταλείψεις εκείνο που έκανες, επιστρέφεις εύκολα μετά τη διακοπή και συνεχίζεις από εκεί που σταμάτησες, μέχρι να το ολοκληρώσεις. Παρόλα αυτά, σε ενοχλούν οι περισπασμοί, γιατί προτιμάς να τελειώνεις αυτό που έχεις αρχίσει χωρίς παρεμβολές. Επίσης, ξέρεις να οργανώνεις τη δουλειά σου, έτσι που να μπορείς να παρακολουθείς την πρόοδό σου, ακόμα κι αν επιβάλλεις ο ίδιος στον εαυτό σου μια σφιχτή πειθαρχία.

Σελήνη σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)

Το κλειδί της επιτυχίας σου είναι η νόηση. Η Σελήνη σε ζώδιο του Αέρα δείχνει άτομο που ακολουθεί μια τυπική διαδικασία αφομοίωσης των πληροφοριών, μέχρι που να γίνει φανερή η λύση σε κάποιο πρόβλημα. Μπορείς να βρεις όλα τα δεδομένα που χρειάζεσαι και να τα ξεδιαλύνεις με έναν ορθολογιστικό τρόπο. Έχεις την ικανότητα να εξετάζεις αντικειμενικά όλο το υλικό που ανακαλύπτεις και να βλέπεις τα πράγματα, όχι μόνο μέσα από ένα οπτικό πρίσμα, αλλά και περισσότερα, προτού αποφασίσεις. Συχνά δεν σου χρειάζεται να περάσεις μέσα από αυτή τη διαδικασία παραπάνω από μια φορά, ώσπου να καταλήξεις σε μια ακλόνητη απόφαση. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν άφησες απ’ έξω πράγματα, που να μη συνυπολογίσεις. Γενικά κανείς δεν μπορεί να σε κατηγορήσει ότι αγνόησες προφανείς πιθανότητες.

Το καλύτερο είδος εκπαίδευσης για τη Σελήνη σε ζώδια του Αέρα, είναι να κυνηγούν προκλήσεις που απαιτούν διερεύνηση, αναπτύσσοντας έτσι τις διαδικασίες της λογικής τους. Ταυτόχρονα, χρειάζεσαι εμπειρίες που να σε φέρνουν σε επαφή με άλλους ανθρώπους, ιδίως σε ομάδες. Διαφορετικά, οι μέθοδοί σου μπορεί να γίνουν υπερβολικά υποκειμενικές, ώστε να εφαρμοστούν στο πρακτικό περιβάλλον ενός χώρου εργασίας.

Η προτιμότερη σταδιοδρομία για σένα είναι εκείνη που επικεντρώνεται στην οργάνωση και τη διαχείριση δεδομένων, που απαιτούν εστίαση στη λογική και τον ορθολογισμό. Θα μπορούσες για παράδειγμα να είσαι ένας προγραμματιστής, που θα ερευνούσε τις ανάγκες σε ένα ευρύτερο πλαίσιο και θα συνέτασσε αναλυτικούς κώδικες για να τις καλύψει. Άλλο ένα παράδειγμα είναι η εργασία σε χώρους νομικούς ή τεχνικούς, όπου τα δεδομένα είναι σαφή και εσύ καλείσαι να βγάλεις τα λογικά συμπεράσματα ή να περιγράψεις μια διαδικασία, έτσι ώστε οι άλλοι να χρησιμοποιήσουν έναν εξοπλισμό ή ένα πρόγραμμα. Στην πρώτη περίπτωση, θα μπορούσες να πείσεις ένα δικαστήριο για μια ερμηνεία μιας κατάστασης. Στη δεύτερη, να παρέχεις οδηγίες περισσότερο πρακτικές παρά θεωρητικές.

Σελήνη σε ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)

Το κλειδί της επιτυχίας σου είναι το συναίσθημα. Τα άτομα με τη Σελήνη στα ζώδια του Νερού ενσωματώνουν τη λειτουργία του συναισθήματος στις λογικές διανοητικές διεργασίες, για να βγάλουν συμπεράσματα για τον κόσμο και τη θέση τους μέσα σε αυτόν. Η λειτουργία του συναισθήματος, παρά το όνομά της, δεν έχει να κάνει τόσο με συναισθηματισμούς, όσο με λήψη αποφάσεων με τη χρήση της ικανότητας να κρίνει κανείς τα υπάρχοντα δεδομένα. Δεν είναι λογική όπως η διαδικασία της σκέψης, αλλά είναι κι εκείνη μια διανοητική διαδικασία που επιλέγει κάποιος να χρησιμοποιήσει. Οι μη-λογικές διαδικασίες (η συναίσθηση και η διαίσθηση) είναι γενικά διαδικασίες κατανόησης των γεγονότων και των δεδομένων, και εξαρτώνται πολύ λιγότερο από την προσωπική απόφαση. Απλώς συμβαίνουν, ενώ οι διαδικασίες της νόησης και του συναισθήματος κινούνται από το ίδιο το άτομο.

Με το Νερό η Σελήνη βρίσκεται στο στοιχείο της και στα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την ευαισθησία, τα άτομα με Σελήνη στα υδάτινα ζώδια διαπρέπουν, καθώς καταλαβαίνουν τα συναισθήματα που βρίσκονται πίσω από τις πράξεις των άλλων. Είναι σε θέση να κρίνουν το επίπεδο του συναισθήματος, τη δύναμη το τροφοδοτεί και τον καλύτερο τρόπο να το κατευθύνουν. Έτσι, μπορούν να επιλέξουν χώρους εργασίας όπως η συμβουλευτική, οι πωλήσεις και άλλα επαγγέλματα, όπου η σταδιοδρομία βασίζεται στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Πηγή: Astrologos.gr

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ζώδιαΣελήνη
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύγκρουση αυτοκινήτου με αστικό λεωφορείο (εικόνες)Σήμερα 12:49 | Ειδήσεις

Απεγκλωβίστηκαν μέσα από το Ι.Χ. μία μητέρα με τον 10χρονο γιο της. Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Εισαγγελείς για Κουφοντίνα: ατυχής η προσπάθεια να αποδοθούν σκοπιμότητεςΣήμερα 12:20 | Ειδήσεις

Πριν από έναν χρόνο η Ξένη Δημητρίου είχε στείλει στο πειθαρχικό δύο εισαγγελείς που έδωσαν άδεια στον εκτελεστή της “17Ν”.

Επίθεση με βαριοπούλες και μολότοφ σε τράπεζα στο ΧαϊδάριΣήμερα 07:49 | Ειδήσεις

Άγνωστοι έσπασαν τα ξημερώματα την τζαμαρία του υποκαταστήματος και πέταξαν μολότοφ στο εσωτερικό. Επιθέσεις σε ΑΤΜ σε Βύρωνα και Καισαριανή.

Eurovision: η Ολλανδία κατέκτησε την πρωτιά στον διαγωνισμό (βίντεο)Σήμερα 07:15 | Ειδήσεις

“Χαμηλές πτήσεις” για Ελλάδα και Κύπρο. Απογοήτευσε η Μαντόνα στην πολυαναμενόμενη εμφάνισή της. Εντυπωσιακή η Ελένη Φουρέιρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
O Μπράιαν Μέι των Queen είναι ήρωας των …σκαντζόχοιρων15:29Νεκροί τουρίστες από συντριβή μικρού αεροσκάφους (βίντεο)15:16Άνανδρη επίθεση δέχθηκε ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ (βίντεο)15:02Ιταλία: Γιατί η ακροδεξιά επιτίθεται στον Πάπα14:49Παυλόπουλος: η Τεχνολογία ένα από τα “ευγενέστερα” επιτεύγματα του Πνεύματος14:36NYT: Ο Τραμπ ετοιμάζεται να δώσει χάρη σε εγκληματίες πολέμου14:24Γεννηματά: να περάσουν στην Περιφέρεια Κρήτης οι αρμοδιότητες του ΒΟΑΚ14:10Rolling Stones: Περιοδεία μετά την εγχείρηση του Μικ Τζάγκερ13:57Σαμαράς για Γενοκτονία των Ποντίων: Οφείλουμε να θυμόμαστε13:44Διακινητές μετέφεραν μετανάστες με πολυτελή αυτοκίνητα13:31Εντ Σίραν και Τζάστιν Μπίμπερ τραγουδούν για την κοινωνική φοβία13:18Σουτζουκάκια γιουβέτσι με τον Βασίλη Καλλίδη13:04Ποιο μυστικό αποκαλύφθηκε στο “Κορίτσι” του Βερμέερ12:51Σύγκρουση αυτοκινήτου με αστικό λεωφορείο (εικόνες)12:37“Βελτιωμένη” συμφωνία για το Brexit υπόσχεται η Μέι12:23Εισαγγελείς για Κουφοντίνα: ατυχής η προσπάθεια να αποδοθούν σκοπιμότητες12:10Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο κέντρο της Λευκωσίας11:56Καταδρομικές επιθέσεις σε καταστήματα στην Πάτρα (εικόνες)11:42Έρευνα: Ο θηλασμός μειώνει τον κίνδυνο καρδιοπάθειας για τις μητέρες11:29Θρίλερ με τη “βουτιά θανάτου” ταξιτζή στη Χαλκίδα11:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο