LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 02 Σεπτεμβρίου 2022 16:46

Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη: Διανομέας παρασύρεται από τα ορμητικά νερά (βίντεο)

Συγκλονίζουν οι εικόνες που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της καταιγίδας στη Θεσσαλονίκη, με τον διανομέα να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά.

Θεσσαλονίκη - καταιγίδα - διανομέας

Διανομέας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά της βροχής στη Θεσσαλονίκη, όπως καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media.

Ο διανομέας οδηγούσε σε στενό δρόμο του κέντρου, όταν έχασε τον έλεγχο και παρασύρθηκε, πηγαίνοντας αλλού εκείνος κι αλλού το μηχανάκι του.

Σύμφωνα, πάντως με την ανάρτηση, ο εργαζόμενος είναι καλά στην υγεία του.

Η δυνατή νεροποντή που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία, αφού βασικές οδικές αρτηρίες μετατράπηκαν σε ποτάμια. Το τηλεφωνικό κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος δέχθηκε τουλάχιστον 80 κλήσεις κατά τη διάρκεια της καταιγίδας.

Μέχρι το απόγευμα κλιμάκια της Πυροσβεστικής έχουν επιχειρήσει για έξι αντλήσεις υδάτων , τρεις κοπές δέντρων πάνω σε τρεις περιπτώσεις απομάκρυναν ογκώδη αντικείμενα τα οποία είχαν παρασυρθεί από την καταρρακτώδη βροχή.

Οι ισχυρές καταιγίδες και τα ξαφνικά μπουρίνια θα συνεχιστούν μέχρι και αργά το βράδυ να εκδηλώνονται κατά διαστήματα, σύμφωνα με το Περιφερειακό Μετεωρολογικό Κέντρο Μακεδονίας.

Πηγή βίντεο: Weather Analysis Greece

Ειδήσεις σήμερα:

Αχαρνών: Φωτιά σε μαγαζί με φιάλες υγραερίου

Μητροπολίτης Δωδώνης: “Δεν βιάζεται μια γυναίκα χωρίς να το θέλει”

“Προσωπικός Γιατρός” - Μαριόλης: αύξηση 10% για φάρμακα και εξετάσεις σε όποιον δεν εγγραφεί

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο