LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 13 Νοεμβρίου 2020 15:21

Στα μπλε θα “ντυθεί” ο Λευκός Πύργος

Για την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη.

Λευκός Πύργος

Στα μπλε θα «ντυθεί» ο Λευκός Πύργος σήμερα -Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη- ενώ τη δυνατότητα ενημέρωσης για τη διαχείριση του νόσου, ειδικά τις ημέρες της πανδημίας, παρέχει η Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας, μέσω της διαδικτυακής ημερίδας με θέμα «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης την εποχή του COVID -19».

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα δοθούν οδηγίες για τις μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισης της νόσου. Η πρόληψη, σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή, την άσκηση, αλλά και τα φάρμακα, μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση του σακχαρώδη διαβήτη, επισημαίνουν οι επιστήμονες, που εκτιμούν ότι οι ασθενείς στη χώρα μας ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο, από τους οποίους αρκετοί δεν το γνωρίζουν.

Σκοπός της Ηλεκτρονικής διαδραστικής Ημερίδας είναι η ενημέρωση του κοινού για τη διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη, ειδικά τις μέρες της πανδημίας, να δοθούν οδηγίες πρόληψης για τη νόσηση από τον Covid-19 και η ενημέρωση για τις μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισής του.

Τιμώμενα πρόσωπα θα είναι το νοσηλευτικό προσωπικό, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που αγωνίζονται για τη διαχείριση του διαβήτη και την αντιμετώπιση του Covid-19.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα ζωντανά αύριο 10.00 - 14.00 www.livemedia.gr/devecovid και στο κανάλι της Δ.Ε.Β.Ε. webtv.ngda.gr/devecovid.

Η φωταγώγηση του Λευκού Πύργου με μπλε χρώμα -το χρώμα του διαβήτη- θα γίνει από τις 18:00 έως τις 22:00 στο πλαίσιο δράσης της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο