LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΕύβοιαΔημοσίευση: 05 Ιανουαρίου 2019 11:00

Χωριά χωρίς ρεύμα για πάνω από 24 ώρες

Ταλαιπωρία για χιλιάδες κατοίκους στην βόρεια Εύβοια. Τιτάνια η προσπάθεια των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση του δικτύου.

Κολώνες - ρεύμα - ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ

Χωρίς ρεύμα βρίσκονται από χθες στη 1 μετά το μεσημέρι πολλά χωριά στη Β. Εύβοια, καθώς λόγω της χιονόπτωσης έχουν πέσει πολλά δέντρα προκαλώντας ζημίες στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ.

Οι κάτοικοι πέρασαν δύσκολη νύχτα αφού βρέθηκαν αντιμέτωποι με δριμύ ψύχος. Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώθηκε αλλά δεν υπάρχει για την ώρα καμιά πληροφόρηση, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας της Εύβοιας Γ. Κωστόπουλος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι από τις 13 Δεκεμβρίου, στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, είχε προειδοποιήσει τον ΔΕΔΔΗΕ ότι υπάρχουν πολλά δέντρα τα οποία με μια σφοδρή χιονόπτωση θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη στο δίκτυο αλλά όπως φαίνεται δεν ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα.

Τα συνεργεία της Περιφέρειας, με τα ειδικά μηχανήματα, έχουν κρατήσει όλους του δρόμους ανοιχτούς.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)Σήμερα 07:50 | Ειδήσεις

«Η δικογραφία για τις συλλήψεις για τον θάνατο του Λυγγερίδη είναι της πλάκας, μόνο και μόνο για να πλήξει τον Ολυμπιακό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ποινικολόγος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τροχαίο δυστύχημα στην ΕλευσίναΣήμερα 06:10 | Ειδήσεις

Νεκρός ο οδηγός και σοβαρά τραυματίας ο συνοδηγός στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα κοντά στην παραλία της Ελευσίνας.

Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την ΠαρασκευήΧθες 16:13 | Ειδήσεις

Που αναμένονται οι βροχοπτώσεις. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νέα Ιωνία: Άντρας έπεσε στις γραμμές του τρένου09:04Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο08:50Κρήτη – ενδοοικογενειακή βία: Πολυετής φυλάκιση σε πατέρα που χτύπησε την κόρη του08:37Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την Παρασκευή07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15Εορτολόγιο - 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:01Γκράινερ: Σκέφτηκα την αυτοκτονία στις ρωσικές φυλακές06:48Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία06:34Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα06:21Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή06:07JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο