LATEST NEWS
 
Καιρός /Πρόγνωση καιρούΔημοσίευση: 04 Ιουλίου 2018 06:00

Ζέστη και τοπικές βροχές την Τετάρτη

Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία. Πού αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη. Το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι ή καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς. Στα ανατολικά θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος. Με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στο Ιόνιο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά οπότε και είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3, στα ανατολικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Την Πέμπτη στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στα πελάγη 5 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στο εσωτερικό της κεντρικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας τους 36 με 37 βαθμούς κελσίου.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euro 2024: Ιστορική πρόκριση της Σλοβενίας κόντρα στην Αγγλία23:59Euro 2024 - Δανία: Μια ισοπαλία με τη Σερβία που της... χάρισε το χαμόγελο23:49Γεραπετρίτης στον ΑΝΤ1 Κύπρου: Δεν υπάρχει άλλο όνομα για οποιαδήποτε χρήση πέρα από το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας23:40Παγκόσμια Ημέρα του Ναυτικού: Το μήνυμα Στυλιανίδη για τους “ήρωες των θαλασσών”23:30Βενζίνη: Οι τιμές “τσουχτερές” και η αισχροκέρδεια παρούσα23:20Πρέβεζα: 6χρονος ανασύρθηκε από πισίνα ξενοδοχείου - Mεταφέρεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο23:08IRIS: Μικρή παράταση για την υποχρεωτική εγγραφή στο σύστημα πληρωμών22:55Σημεία για rapid test δωρεάν την Τετάρτη 22:41Καιρός: Άνεμοι, μεμονωμένες καταιγίδες και τοπικές νεφώσεις την Τετάρτη 22:28Δούκας: Έλεγχος από ορκωτούς λογιστές για προηγούμενες χρήσεις της ΕΑΤΑ22:14Υποκλοπές - Φάμελλος: Έντονη η ανησυχία μας για τη μεγάλη καθυστέρηση στην έρευνα22:00Politico: Συμφωνία για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλλας στα κορυφαία πόστα της ΕΕ21:46Europa Conference League – Ολυμπιακός: Η νίκη του έγινε… προβολή στην Times Square (βίντεο)21:32Τουρνουά Ακρόπολις: “Πάρτι” της Ελλάδας κόντρα στο Μαυροβούνιο21:18Καταδίκη Μπελέρη - ΥΠΕΞ: Η απόφαση επιβεβαιώνει τις ανησυχίες για το κράτος δικαίου στην Αλβανία21:04Ενδοοικογενειακή βία: Συνελήφθη δημοσιογράφος της ΕΡΤ20:50Αυστρία - Euro 2024: Απρόσμενη πρωτιά κατά της Ολλανδίας20:35Euro 2024: “Μπλόκο” της Πολωνίας στη Γαλλία20:22Νάξος: Αυτοψία του ΑΝΤ1 σε οργανωμένες παραλίες (βίντεο)20:08Μητσοτάκης - Μπούκερ: Τι συζήτησε ο πρωθυπουργός με τον Αμερικανό γερουσιαστή19:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο