Η εταιρεία φροντίζει για την εξασφάλιση προμηθειών για όλα τα σπίτια φιλοξενίας παιδιών.
Παιδιά που στηρίζονται από τον Οργανισμό έψαλαν τα κάλαντα στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ του είχαν ετοιμάσει και μια έκπληξη.
Με ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, εύχονται υγεία και καλές γιορτές σε όλον τον κόσμο. Δείτε πως μπορείτε να στηρίξετε το έργο της «ΚτΚ».
Επίσκεψη Θεοδωρικάκου στην «Κιβωτό του Κόσμου» στην Πωγωνιανή. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ανάγκες, μοίρασε δώρα και έπαιξε πινγκ πονγκ.
Η ΟΝΝΕΔ διοργάνωσε τον φιλανθρωπικό αγώνα, με στόχο την ενίσχυση του έργου του πατρός Αντωνίου και των υπόλοιπων μελώ της "Κιβωτού".
Τα παιδιά ζωγράφισαν και χρωμάτισαν στολίδια, τα οποία κρέμασαν στο δέντρο μαζί με τον Πρωθυπουργό.
Πολύπλευρες δράσεις σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», την «Κιβωτό του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Με την βοήθεια των καταναλωτών, συγκεντρώθηκαν δεκάδες χιλιάδες ποτήρια γάλακτος για τα παιδιά της «ΚτΚ».