LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /ΓενικάΔημοσίευση: 24 Φεβρουαρίου 2016 00:07

Νέα GPS εφαρμογή με τη “θεϊκή” φωνή του Μόργκαν Φρίμαν

Ο Φρίμαν είναι η τελευταία φωνή διασήμου που έρχεται να προστεθεί στην εφαρμογή πλοήγησης της Google, Waze, που διατίθεται δωρεάν.

Μόργκαν Φρίμαν - GPS

Κάθε φορά που θέλουμε να ακολουθήσουμε έναν καινούργιο προορισμό εντός ή εκτός πόλεως μάς βασανίζουν διάφορα ερωτήματα. Πώς θα πάμε; Πώς θα φτάσουμε μέχρι εκεί; Ποιον δρόμο θα ακολουθήσουμε; Κι εν τέλει ποιον θα εμπιστευτούμε για να μας καθοδηγήσει.

Μα φυσικά το GPS και τη φωνή του θεού. Όχι του Θεού που πιστεύουμε, αλλά του «θεού», (Θεός για μία εβδομάδα, 2003) Μόργκαν Φρίμαν, που είναι έτοιμος να βοηθήσει όποιον απεγνωσμένα χρειάζεται καθοδήγηση για τον προορισμό του, ενώ βρίσκεται στο δρόμο.

Ο Φρίμαν είναι η τελευταία φωνή διασήμου που έρχεται να προστεθεί στην εφαρμογή πλοήγησης της Google, Waze, που διατίθεται δωρεάν. Έτσι τώρα μπορείτε να βασιστείτε στους γλυκούς φωνητικούς τόνους του Φρίμαν, (διατίθεται μόνο στα αγγλικά) ο οποίος θα είναι πάντα πρόθυμος να σας εξηγήσει την διαδρομή δίνοντας οδηγίες για να κάνετε μετά από πεντακόσια μέτρα στροφή προς τα αριστερά και να σας αναγγέλλει ότι φτάσατε στον προορισμό σας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο