LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 04 Μαΐου 2024 11:34

Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων

Τα αποτελέσματα της αστυνομικής δράσης για τους ανήλικους στη Θεσσαλονίκη.

Περιπολικό - αστυνομία

Ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας ανηλίκων υλοποιήθηκε χθες, σε περιοχές του Δήμου Παύλου Μελά, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της δράσης, η οποία αναπτύχθηκε σε επιλεγμένα σημεία, ελέγχθηκαν συνολικά 107 άτομα εκ των οποίων 65 ανήλικοι.

Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης, αξιοποίησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.

Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

Ειδήσεις σήμερα:

Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)

Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας

Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαMητσοτάκης: Κλειστός ο ευρωπαϊκός δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας, αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των ΠρεσπώνΣήμερα 14:31 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου στα Βριλήσσια. Τι είπε για τις ευρωεκλογές, τις εθνικές πολιτικές και το ΕΣΥ.

Γυναικοκτονία - Μενίδι: Καρέ καρέ από την στιγμή της δολοφονίας της 40χρονης (βίντεο)Σήμερα 13:54 | Ειδήσεις

Νέα βίντεο από την στιγμή της δολοφονίας έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Γερμανία: Καταστροφικές πλημμύρες – Εκατοντάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους (βίντεο)Σήμερα 09:11 | Ειδήσεις

Tοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τις "πλημμύρες του αιώνα".  Οι δυνάμεις της τάξης έχουν καλέσει τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Μεταναστευτικό: Συνεχείς οι αφίξεις στην Κρήτη (εικόνες)Σήμερα 11:39 | Ειδήσεις

Συνεχίζει αμείωτα η εισροή μεταναστών στο νησί της Κρήτης με αφίξεις τόσο στο Λασίθι όσο και στα Χανιά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ανδρουλάκης: Χιλιάδες αγρότες είναι υπό ομηρία κι ευάλωτοι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής15:10Mητσοτάκης: Κλειστός ο ευρωπαϊκός δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας, αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών14:56Σλοβακία - Φίτσο: Παρουσιάζεται στο δικαστήριο ο ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας του14:42Πέλλα - Τηλεφωνική απάτη: Πώς της πήραν κοσμήματα και χιλιάδες ευρώ14:29Γυναικοκτονία - Μενίδι: Καρέ καρέ από την στιγμή της δολοφονίας της 40χρονης (βίντεο)14:15Γάζα: Ανθρωπιστική βοήθεια για πρώτη φορά στην αποβάθρα των Αμερικανών 14:01“Παγιδευμένοι”: Η δολοφονία του Σταύρου και οι νέες απειλές (εικόνες)13:48Διδυμότειχο - Θάνατος βρέφους: Τι οδήγησε στον θάνατό του13:34Αφγανιστάν: Δεκάδες νεκροί από καταστροφικές πλημμύρες (βίντεο)13:21Έμφυλη βία - Φθιώτιδα: τον χώρισε η σύντροφός του και απειλούσε να την σκοτώσει13:07Θεσσαλονίκη: Αλεπουδάκι έπεσε θύμα τροχαίου (εικόνες)12:53Ρέθυμνο: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε ανήλικο ποδηλάτη12:40Η 28χρονη Βαρβάρα από την Κρήτη που θέλει να κάνει το γύρο της Ευρώπης με το βαν της12:26Κοζάνη: Θύμα απάτης ηλικιωμένη - Της απέσπασαν 80 χρυσές λίρες12:13Μεταναστευτικό: Συνεχείς οι αφίξεις στην Κρήτη (εικόνες)11:59Λακωνία: Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε ρέμα11:45Βόλος: Επιδειξίας μπούκαρε σε επιχείρηση εστίασης και κυνηγούσε υπάλληλο11:31Αλλάζουν τα φανάρια στους δρόμους; Πρόταση για φανάρι με λευκό χρώμα11:17Ευρωεκλογές - ΝΔ: τα νέα σποτ για μισθούς και ψηφιακό κράτος (βίντεο)11:04Μεσολόγγι: ανήλικος λήστεψε με μαχαίρι 13χρονο10:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο