LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /Γενικά /

Apple

Δημοσίευση: 05 Δεκεμβρίου 2014 13:39

Πώς να αυξήσετε τη μνήμη του iPhone

Με ένα έξυπνο κόλπο η Apple φρόντισε να λύσει το πρόβλημα των πελατών της, καθώς πλέον τα iPhone μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες που… δεν πιάνουν χώρο.

iPhone

Με την αναβάθμιση του λογισμικού iOS 8.1, η Apple παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα της εφαρμογή που ονομάζεται iCloud Photo Library.

Οι χρήστες iPhone θα μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και να τις στείλουν απευθείας στον υπολογιστή τους με μια πολύ συνοπτική διαδικασία.

Έτσι οι πελάτες της Apple μπορούν να εξοικονομήσουν αρκετό αποθηκευτικό χώρο, κρατώντας παράλληλα όλες τις φωτογραφίες που επιθυμούν.

Το iCloud Photo Library προσφέρει την δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών στο iCloud του υπολογιστή μας και παράλληλα θα μπορεί κάποιος να κρατήσει τις φωτογραφίες σε χαμηλότερη ανάλυση στο κινητό.

Για να χρησιμοποιήσει κάποιος αυτή την εφαρμογή χρειάζεται δημιουργία λογαριασμού iCloud, μια υπηρεσία που περιέχεται σε κάθε προϊόν της Apple. Αφού πραγματοποιηθεί αυτή η διαδικασία, η αμερικανική εταιρία προσφέρει δωρεάν μνήμη 5GB αποκλειστικά για φωτογραφίες που προέρχονται από iPhone.

Αν κάποιος επιθυμεί παραπάνω αποθηκευτικό χώρο, τότε θα πρέπει να πληρώσει μηνιαία συνδρομή στην Apple.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ AppleiPhoneiCloud Photo LibraryiOS 8.1
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ράφα: Το Ισραήλ “διευρύνει” την πολεμική επιχείρηση 18:19Οδηγός “έφαγε” πρόστιμο 10000 ευρώ18:06Φαρμακεία – Αττική: Εφαρμογή στο κινητό για της εφημερίες17:52Πάτρα: Πέντε παιδιά “εξαφανίστηκαν” από Νοσοκομείο17:39Ανασφάλιστα αυτοκίνητα - ΚΤΕΟ: Νέο σύστημα ελέγχων17:25Eurovision - Σάττι: Η κούραση, η αϋπνία και η... παρεξήγηση με το Ισραήλ17:13Έντι Ράμα: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του17:00Βραυρώνα: Νεκρό βρέφος βρέθηκε στα σκουπίδια16:47Ρώμη – Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στο διπλό με το “καλημέρα”16:33Σεισμός στην Κεφαλονιά16:20Απολυμένοι ΛΑΡΚΟ: Προσλαμβάνονται στο δημόσιο16:06Χαλκιδική: “Οπλοστάσιο” το σπίτι άνδρα στα Μουδανιά (εικόνες)15:52ANT1+: Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση στο ρινγκ 15:38Άδειες οδήγησης: “Επιμόρφωση” των οδηγών ζητά επιτροπή της Ευρωβουλής15:24Βόρεια Ελλάδα: Κτηνίατροι υπέγραφαν “σφαγές” και κτηνοτρόφοι έπαιρναν ενισχύσεις15:10Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης επιστρέφει τον ΣΥΡΙΖΑ πολύ πιο πίσω από το 201514:56Αγία Πετρούπολη: Λεωφορείο με επιβάτες έπεσε σε ποτάμι (βίντεο)14:43ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι ενισχύσεις, η Κομισιόν και οι αντιδράσεις14:29Rome Masters: Η Σάκκαρη προκρίθηκε εύκολα στον επόμενο γύρο14:15Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες για την εν ψυχρώ δολοφονία14:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο