LATEST NEWS
 
 
Mundial 2014 /Νέα /

Μουντιάλ - Βραζιλία

Δημοσίευση: 13 Ιουλίου 2014 00:53

Ταπείνωσε τη Βραζιλία και η Ολλανδία και πήρε την 3η θέση

Η Ολλανδία εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη άμυνα της Βραζιλίας και την συνέτριψε με 3-0, κατακτώντας την 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.


Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν τον μικρό τελικό του Μουντιάλ οι «Οράνιε»! Οι Ολλανδοί έστησαν… πάρτι στην άμυνα των Βραζιλιάνων και διέλυσαν τη «Σελεσάο» με 3-0, φτάνοντας με άνεση στην κατάκτηση της 3ης θέσης της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη. Το νέο «χαστούκι» στο συγκρότημα του Σκολάρι  - μετά τους Γερμανούς - έδωσαν ο Φαν Πέρσι (3΄), ο Μπλιντ (17΄) και ο Βαϊνάλντουμ (90+1΄).

Η... καλή μέρα για τους «Οράνιε» και η κακή αντίστοιχα για τους διοργανωτές φάνηκε από το ξεκίνημα του αγώνα, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Ρόμπεν κέρδισε το πέναλτι από τον Τιάγκο Σίλβα (μετά από τράβηγμα εκτός περιοχής) και στο 3΄ ο Φαν Πέρσι, που κλήθηκε να το εκτελέσει, έγραψε το 1-0 για τους "Οράνιε".



Οι Ολλανδοί συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 17ο λεπτό, εκμεταλλευόμενοι την τραγική άμυνα της Βραζιλίας, που... έμπαζε από το ξεκίνημα, κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Μπλιντ, μετά από λάθος του Νταβίντ Λουίζ.



Η "σελεσάο" έδειξε να τα έχει χαμένα μετά το 2-0 και είναι χαρακτηριστικό ότι έφτασε στην πρώτη της καλή ευκαιρία στο 38ο λεπτό, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει τη ζημιά απέναντι στην φανερά καλύτερη στο πρώτο μέρος Ολλανδία.

Βραζιλία - Ολλανδία - αγώνας

Στην επανάληψη, η Βραζιλία "πάτησε" λίγο καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο και προσπάθησε να γίνει απειλητική, δεν μπόρεσε και πάλι όμως, να φτάσει σε κάποια κλασική ευκαιρία. Είχε ορισμένες καλές στιγμές κυρίως με δυνατά σουτ και στημένα, αλλά δεν κατάφερε να τα μετουσιώσει σε ένα γκολ.

Σε αντίθεση με τους Βραζιλιάνους, οι Ολλανδοί... ξαναχτύπησαν στο φινάλε και έφτασαν κι σε ένα τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις (90+1') με τον Βαϊνάλντουμ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.



Βραζιλία - Ολλανδία - πανηγυρισμοί

Οι συνθέσεις:

Βραζιλία: Ζούλιο Σέζαρ, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μάξουελ, Μαϊκόν, Παουλίνιο (57’ Ερνάνες), Ραμίρες (72’ Χουλκ), Λουίς Γκουστάβο (46’ Φερναντίνιο), Όσκαρ, Γουίλιαν, Ζο.

Ολλανδία: Σίλεσεν (92’ Βορμ), Φλάαρ, Ντε Φράι, Μάρτινς Ίντι, Μπλιντ (70’ Γιάνματ), Κάουτ, Κλάσι (90’ Φέλτμαν), Βαϊνάλντουμ, Σνάιντερ, Φαν Πέρσι, Ρόμπεν.



Η απογοήτευση ήταν έκδηλη στο στρατόπεδο της Βραζιλίας, ενώ κι ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα τους απαρηγόρητους Βραζιλιάνους.

Βραζιλία - Ολλανδία - τέλος αγώνα

Βραζιλία - Ολλανδία - τέλος αγώνα

Βραζιλία - Ολλανδία - τέλος αγώνα

Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων στους Ολλανδούς για την κατάκτηση της 3ης θέσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Βραζιλία - Ολλανδία - απονομή

Βραζιλία - Ολλανδία - απονομή

Βραζιλία - Ολλανδία - απονομή



Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓερμανία ξανά, το σήκωσε μέσα στο Μαρακανά!Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 00:36 | Mundial 2014

Με ένα εκπληκτικό γκολ του Γκέτσε στην παράταση (113΄), η Γερμανία λύγισε με 1-0 την Αργεντινή στο Μαρακανά και στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια για 4η φορά στην ιστορία της.

Σακίρα και Κάρλος Σαντάνα μάγεψαν στην τελετή λήξηςΚυριακή 13 Ιουλίου 2014 20:53 | Mundial 2014

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο βιρτουόζος της κιθάρας ξεσήκωσαν τα πλήθη στο θρυλικό Μαρακανά, πριν από τη σέντρα του τελικού. 

Ρώσος φαρσέρ ο οπαδός που εισέβαλε στον τελικό του ΜουντιάλΔευτέρα 14 Ιουλίου 2014 00:22 | Mundial 2014

Ο γνωστός Ρώσος φαρσέρ Βιτάλι Ζντοροβέτσκι ήταν ο οπαδός που εισέβαλε στον τελικό του Μουντιάλ κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Ένταση με διαδηλωτές έξω από το ΜαρακανάΚυριακή 13 Ιουλίου 2014 22:58 | Mundial 2014

Με δακρυγόνα διέλυσε η αστυνομία της Βραζιλίας πλήθος διαδηλωτών που επιχείρησαν να πλησιάσουν στο Μαρακανά λίγο πριν τον τελικό.

Pοή στη κατηγορία: Mundial 2014
 
Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία21:52Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Χανιά: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57Bullying - Σκύδρα: Νέο περιστατικό με τον ίδιο θύτη 19:45Ανδρουλάκης προς Κασσελάκη: Για κάποιους το βαρέλι δεν έχει πάτο...19:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο