LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΔημοσίευση: 26 Μαρτίου 2019 20:07

Ο τελευταίος ‘’ρομαντικός’’ παράγοντας που τους ένωσε όλους!

*Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης ειναι δημοσιογράφος-αρχισυντάκτης του τμήματος αθλητικών ειδήσεων του ΑΝΤ1.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο εμβληματικός ηγέτης του Παναθηναϊκού αφιέρωσε τη ζωή του στην ομάδα της καρδιάς του, κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό όλων με το ήθος του και με την τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό. Και ο κόσμος του ‘’τριφυλλιού’’ τον λάτρεψε, όπως και τον αδερφό του Παύλο, επειδή μίλαγε πάντα στην καρδιά των φιλάθλων και όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο ίδιος ΄΄φίλοι μου, σας μιλάει ο Θανάσης, ο δικός σας άνθρωπος’’.  

Ο ‘’τυφώνας’’ της ‘’πράσινης’’ εξέδρας αφιέρωνε κάθε Σαββατοκύριακο στον Παναθηναϊκό και έδινε το παρών σε όλα τα παιχνίδια, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ. Ήταν παντού για τον Παναθηναϊκό και ζούσε κάθε παιχνίδι με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Δεν ήθελε να χάνει ούτε στο τάβλι η ομάδα της καρδιάς του, αλλά όταν έχανε, ήξερε να αναγνωρίζει την ανωτερότητα του αντιπάλου. Ήταν φανατικός Παναθηναϊκός, ήταν όμως πάνω από όλα φίλαθλος και σεβόταν τον αντίπαλο του. 

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μπορούσε να πάει στο ΣΕΦ, χωρίς να τον πειράξει κανείς και κατάφερε να συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μπάσκετ! Έξι ευρωπαϊκά, μία ΄΄΄πράσινη’’ αυτοκρατορία στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ! Ένας απλός άνθρωπος που του άρεσε να μιλάει με τον κόσμο, με τους δημοσιογράφους, με τους παίκτες και για όλους είχε έναν καλό λόγο! Οι παίκτες ήταν τα παιδιά του, πάντα ρωτούσε αν έχουν κάποιο πρόβλημα και πάντα ήταν εκεί για να βοηθήσει. 

Ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έγραψαν την δική τους ιστορία και έδειξαν τον δρόμο για τον ελληνικό αθλητισμό που ονειρευόμαστε όλοι εμείς που αγαπάμε τα σπορ και είμαστε φίλαθλοι!

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01Κακοκαιρία - Σκόπελος: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα (εικόνες)12:48Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας 12:20Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!12:07Κρήτη: Επιτέθηκε στους γονείς του και τους ανάγκασε να κοιμηθούν σε εκκλησία11:54Δίκη Τραμπ: Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε11:41Τένις - Βαρκελώνη: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό11:29Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)11:16Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρες11:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο