LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΝΙΚΟΣ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣΔημοσίευση: 23 Ιουνίου 2014 12:40

Τελευταίος χορός

Για τον Φερνάντο Σάντος όπως και για τον Γιώργο Καραγκούνη, αυτός ο χορός της Εθνικής Ελλάδος με την Ακτή Ελεφαντοστού θα είναι ο τελευταίος, αν γνωρίσουμε την ήττα από τους Αφρικανούς.

ΝΙΚΟΣ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν πρόκειται να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας, καθώς δεν τα βρήκε στο οικονομικό με την ΕΠΟ ενώ ο ‘’Κάρα’’ δε θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την Ελλάδα , λόγω ηλικίας, δίχως μάλιστα να αποκλείεται το ενδεχόμενο να αποσυρθεί συνολικά από την ενεργό δράση, να μην  παίξει δηλαδή ούτε σε συλλογικό επίπεδο, έστω για έναν ακόμα χρόνο.

Οι δυό τους λοιπόν, έχουν έναν παραπάνω λόγο ώστε να ενδιαφέρονται για το ματς με την παρέα του Γιάγια Τουρέ και του Ντιντιέ Ντρογκμπά. Θέλουν να αποχωρήσουν με ψηλά το κεφάλι, με μία καλή εμφάνιση ή, ακόμα καλύτερα, ελπίζουν ότι θα πάρουμε την πρόκριση και έτσι θα αποχωρήσουν με το παράσημο της πρόκρισης που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει η Ελλάδα.

Τόσο ο Σάντος όσο και ο Καραγκούνης ‘’φτιάχνουν’’ ψυχολογικά τους διεθνείς μας. Και τους λένε με κάθε τρόπο ότι η Ελλάδα έχει μία ευκαιρία που δεν πρέπει να αφήσει να πάει χαμένη.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα εξελιχθεί το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ολοι, όμως, στην Εθνική Ελλάδος θεωρούν ότι το οφείλουν στους εαυτούς τους αλλά και στους δύο ηγέτες της , να ξεπεράσουν τις δυνάμεις τους ώστε να διεκδικήσουν τη συμμετοχή στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, όσο πιο πειστικά μπορούν.

Θα είναι άραγε αυτός ο χορός ο τελευταίος ή ακόμα δεν ήλθε η ώρα να δούμε να πέφτουν τα γράμματα στους τίτλους τέλους σε αυτό το όμορφο ταξίδι ;

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
Νέα Ιωνία: Άντρας έπεσε στις γραμμές του τρένου09:04Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο08:50Κρήτη – ενδοοικογενειακή βία: Πολυετής φυλάκιση σε πατέρα που χτύπησε την κόρη του08:37Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την Παρασκευή07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15Εορτολόγιο - 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:01Γκράινερ: Σκέφτηκα την αυτοκτονία στις ρωσικές φυλακές06:48Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία06:34Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα06:21Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή06:07JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο