LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΕΡΡΙΚΑ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥΔημοσίευση: 11 Μαρτίου 2014 19:00

Όνειδος και διαθήκη...

Στο ...στομάχι του κάθισε εκείνο το "όνειδος της οικογένειας" που είχε γράψει στη διαθήκη του ο Ανδρέας Παπανδρέου για τον τότε γαμπρό του Θόδωρο Κατσανέβα.

ΕΡΡΙΚΑ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ

Μπορεί ο χωρισμός του με τη Σοφία να τον απομάκρυνε δια παντός από την οικογένεια Παπανδρέου, ο χαρακτηρισμός όμως τον ακολούθησε μέχρι ....σήμερα στο διαδίκτυο και τη Βικιπαίδεια.

Έτσι ο Ακαδημαϊκός Θόδωρος Κατσανέβας αναγκάσθηκε να προσφύγει στο δικαστήριο για να μπορέσει έστω με δικαστική απόφαση ν' αποβάλει από το βιογραφικό του αυτό τον προσβλητικό χαρακτηρισμό, που όπως είπε ο δικηγόρος του, ακούστηκε μέχρι...τα Αραβικά Εμιράτα και αυτό του κόστισε μια θέση οικονομικού συμβούλου που στόχευε!

Με προσωρινή διαταγή ο χαρακτηρισμός απεσύρθη από τη Βικιπαίδεια, αλλά ο Θόδωρος Κατσανέβας περιμένει τη δικαστική απόφαση για ν' αποτινάξει(;) από πάνω του δια παντός το "όνειδος"........

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας12:37Κικίλιας για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος12:24Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο