LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΛΥΔΙΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ Δημοσίευση: 18 Δεκεμβρίου 2013 11:50

Θέλω κι εγώ πειράζει;

Το σενάριο πάνω κάτω παραμένει το ίδιο με τους πρωταγωνιστές να αλλάζουν....

ΛΥΔΙΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Φέτος την μερίδα του λέοντος στη δημοσιότητα είχε ο συνδικαλιστής και υπερασπιστής του εργαζομένου Τσουκαλάς με το 1εκ. αποζημίωση αλλά παραπονεμένα δεν έμειναν και άλλα στελέχη του Σύριζα με επίσης φουσκωμένα πόθεν έσχες όπως χαρτοφυλάκια της JP MORGAN και της BLACK ROCK.

O αρχηγός τους πάντως, ψάχνει την μηχανή του εδώ και δύο ήμερες και ομολογώ οτι είμαι πλουσιότερη από τον κύριο Τσίπρα αν και έχω πολύ χαμηλότερο εισόδημα καθώς στην τράπεζα έχω πάνω από 100 ευρώ (μα τόσο κακή διαχείριση κάνει; )

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ πάλι, με  ακίνητη περιουσία, καταθέσεις, κάποιες χιλιάδες δολάρια και 84.000 ψωρολιριά  Αγγλίας κοιμάται ήσυχος καθώς όλα είναι στη θέση τους. Προς το τέλος του σεναρίου ξεπροβάλει και το πιο προκλητικό κατά την άποψη μου, με την πάμπτωχη Αλέκα που έχει στην τράπεζα μόλις 32 λεπτά του ευρώ.

Και αναρωτιέμαι βέβαια αν αυτή η γυναίκα πέσει και σπάσει το χέρι της τι θα κάνει;; θα βρεθεί όμως σίγουρα ένας συναγωνιστής να την βοηθήσει, οπότε δεν έχει ανάγκη …..Φυσικά δεν ξεχνώ τα 15 ακίνητα του ζεύγους Κουβέλη καθώς και τα δέκα της οικογενείας Μιχαλολιάκου  και Καμμένου. Ο  Κύριος Μιχαλολιάκος βέβαια, δηλώνει αντίσυστημικος αλλά επιλέγει τις ίδιες επενδύσεις με τους συστημικούς και δεν βρίσκεται στη φυλακή λόγω χρεών όπως πολλοί συγκρατούμενοι του. Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς έφερε κεφάλαια από τις Βρυξέλλες στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί το μειωμένο χαρτοφυλάκιο του Κώστα Καραμανλή, όπως και το διαμέρισμα αξίας 1.319.000 ευρώ που αγόρασε το 2010 ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης στο Λονδίνο. Βεβαίως δεν ξεχνώ ότι στην Ελλάδα οι πολιτικοί μας προέρχονται από τις λεγόμενες οικογένειες «τζάκια» οπότε οι άνθρωποι είχαν από τις οικογένειες τους δεν τα  έκαναν στην θητεία τους. Και εγώ από την άλλη σκέφτομαι….. τι ακριβώς να απαντήσω όταν χτυπάει το τηλέφωνο στο γραφείο και με ρωτάει ο ηλικιωμένος πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις του ΙΚΑ με τον φόβο μη και δεν κάνει Χριστούγεννα, στην μητέρα που δεν έχει μέσον να μεταφέρει το με ειδικές ανάγκες παιδί της στο σχολείο μιας και τα σχολικά  καταργήθηκαν λόγω κινητικότητας των υπαλλήλων ,στα αδέλφια που φορτωμένα με τα μουσικά τους όργανα περπατούν  40 λεπτά  να φτάσουν  στο μουσικό σχολείο  μιας και τα σχεδόν 5 ευρώ την ημέρα δεν περισσεύουν στην άνεργη οικογένεια για να πάρουν το λεωφορείο. Φυσικά δεν φταίνε οι «πλούσιοι» πολιτικοί για όλα τα άδικα του κόσμου αλλά στην τόση ανέχεια που υπάρχει όλα αυτά παίρνουν άλλες διαστάσεις.

Τέλος να πω και δυο λόγια για την έπαρση κάποιων ανθρώπων που όμως μας δίνουν ιδέες …όπως ο  πρώην υπουργός Μεταφορών Μ. Λιάπης. Τώρα που τα τζιπ κάνουν 2 δραχμές (όπως θα λέγαμε παλιά ) θα αγοράσω ένα, θα καταθέσω τις πινακίδες και θα βάλω πλαστές. Έτσι ούτε φόροι πολυτελείας ούτε τέλη κυκλοφορίας και θα κυκλοφορώ και με αμαξάρα. Πως δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό..!!!

Θέλω κι εγώ πειράζει? θέλω να μάθω πως θα έχω τόσο ρευστό στην τράπεζα, θέλω να μάθω να επενδύω όπως εκείνοι και να έχω αποδόσεις όπως εκείνοι, θέλω να μπορώ να βρίζω τους πάντες, να κυκλοφορώ χωρίς ασφάλεια, χωρίς να πληρώνω τέλη κυκλοφορίας και ΚΤΕΟ στο αυτοκίνητο όπως εκείνοι. θέλω να έχω χρήματα στις μεγάλες τράπεζες του εξωτερικού και να λέω «Η δραχμή θα μας σώσει», θέλω να συγκινώ τα πλήθη και να υπόσχομαι τα πάντα στους πάντες αλλά να έχω και την καβάτζα μου, θέλω ασφαλιστικό συμβόλαιο όπως του κυρίου Τσουκαλά , θέλω να βρίζω τους ξένους και να επενδύω στις τράπεζες τους τα λεφτά μου.

Θέλω όμως να μάθω και πως έβγαλαν βρε αδελφέ τόσα λεφτά. Γιατί ξέρω πολλούς με αξιοπρεπείς δουλειές, με κληρονομιές αλλά τόσα χρήματα δεν έχουν.

Θέλω κι εγώ πειράζει; θέλω την Ελλάδα παράδεισο, αφού ξέρουν για τους ίδιους ας το κάνουν και για εμάς.

Υ.Γ
Δεν είναι όλοι ίδιοι αλλά όπως οριζόντια αποφασίζουν τα μέτρα, οριζόντια θα είναι και η κριτική σε εκείνους.

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο