LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 26 Σεπτεμβρίου 2024 11:33

Γιώργος Λιάγκας για Μαρινέλλα: "Σας μεταφέρω τώρα την πληροφορία, ότι όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε τις αισθήσεις της"

Liagas

Με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο νοσηλεύεται στο Ηρώδειο από το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου η Μαρινέλλα.

Όπως αποκάλυψε την Πέμπτη στο "Πρωινό" ο Γιώργος Λιάγκας, η 86χρονη ερμηνεύτρια είχε κανονικά τις αισθήσεις της όταν τη μετέφεραν στο ασθενοφόρο, όμως κατά τη διάρκεια της διακομιδής της τις έχασε.

"Μετέφερα πριν και δεν το αρνούμαι ότι φεύγοντας η Μαρινέλλα από το Ηρώδειο είχε τις αισθήσεις της. Μάλιστα, στη διαδρομή από το ιατρείο του Ηρωδείου μέχρι το ασθενοφόρο του Υγεία, που τη μετέφερε μετέπειτα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, την είδε ο κόσμος να έχει τις αισθήσεις της. Υπήρχε κόσμος, μάλιστα που σήκωσε τα χέρια ψηλά για να αποτρέψουν να τραβούν πλάνα οι κάμερες. Και καλά έκαναν.

Η Μαρινέλλα ακούστηκε λίγο πριν μπει στο ασθενοφόρο, του οποίου την πόρτα έκλεισε ο Αντώνης Ρέμος να λέει "ζαλίζομαι" και κάτι ακόμα που δε μπορώ να το πω. Τη λέξη "ζαλίζομαι" την είπε. Δε ξέρω πόση ώρα έκανε το ασθενοφόρο να πάει στο Υγεία.

Σας μεταφέρω τώρα την πληροφορία, ότι όταν έφτασε στο Υγεία η Μαρινέλλα δεν είχε τις αισθήσεις της. Που σημαίνει ότι κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο, επιδεινώθηκε δραματικά η υγεία της. Αυτό είναι το ρεπορτάζ.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ξαναλέω ότι οι πληροφορίες μέσα από το νοσοκομείο λένε ότι είναι ένα πολύ βαρύ περιστατικό, ελπίζω να ανατραπούν όλα και η γυναίκα να τα καταφέρει" είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενοςΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Για «πόλεμο κατά των τρομοκρατών» κάνει λόγο η ισραηλινή πλευρά. Το τέμενος λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων.

ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:15 | Ειδήσεις

Ποιοι έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν. Μέχρι ποια ώρα θα είναι ανοιχτές οι κάλπες. Όλες οι χρηστικές πληροφορίες.

Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)Χθες 10:57 | Ειδήσεις

"Η μουσική μια χημεία από νότες είναι, που μεταδίδουν συναισθήματα", είχε πει μεταξύ άλλων ο Μίμης Πλέσσας για τις δύο του αγάπες.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09Κίνα: Γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα... ένα από κάθε μήτρα!23:59Βόλος: Βγήκε από τη φυλακή και μετά από 3 μέρες “μπούκαρε” σε σπίτι23:48Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας23:37Πρέβεζα: Χασισοκαλλιέργεια εντοπίστηκε σε δάσος (εικόνες)23:25Νετανιάχου: Ντροπή η δήλωση του Μακρόν για εμπάργκο23:11Μεταναστευτικό – Γαύδος: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν22:58Τουρκία: Το ΥΠΑΜ εκθειάζει τη σημαία του ψευδοκράτους22:44Basket League: “Διπλό” του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι22:31Super League: Ο Άρης με Μορόν…έπιασε κορυφή22:17Ισραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο Ιράν22:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο