LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Χθες 19:09

Μεταναστευτικό – Γαύδος: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν

Δύο διακινητές συνελήφθησαν, μετά τη διάσωση δεκάδων ανθρώπων από τα νερά στα ανοιχτά της Γαύδου.

Μετανάστες - Αιγαίο - Βάρκα

Δύο αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Σουδάν ηλικίας 25 και 23 ετών, συνελήφθησαν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων για παράβαση των νόμων περί παράνομης εισόδου στη χώρα, διευκόλυνσης μεταναστών, έκθεσης σε κίνδυνο και συναυτουργίας.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά τον εντοπισμό εβδομήντα αλλοδαπών στην παραλία «Ποταμός» της Γαύδου, όπου βρέθηκαν μαζί με ένα φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος, το οποίο και κατασχέθηκε.

Η Λιμενική Αρχή Χανίων είχε ενημερωθεί νωρίς το πρωί χθες για την παρουσία μεγάλου αριθμού αλλοδαπών στην περιοχή. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Γαύδου, που διέσωσαν τους αλλοδαπούς και τους μετέφεραν στο λιμάνι των Σφακίων με επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο. Από εκεί, οδηγήθηκαν σε προσωρινό χώρο φιλοξενίας στην Αγυιά Χανίων, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση για την υπόθεση.

Ειδήσεις σήμερα:

Αμαλιάδα: Θρήνος για τον 5χρονο Κωνσταντίνο

Εγνατία: Φορτηγό έπεσε σε σταθμό διοδίων (εικόνες)

Βία ανηλίκων - Καταγγελία: 4 ανήλικες έδωσαν ραντεβού σε 13χρονη και την χτύπησαν

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο ΙράνΣήμερα 22:00 | Ειδήσεις

Όλος ο πλανήτης έχει το βλέμμα του στραμμένο στη Μέση Ανατολή και τα πυρηνικά του Ιράν, που δεν αποκλείεται να βρεθούν στο στόχαστρο του Ισραήλ. 

Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίαςΣήμερα 23:28 | Ειδήσεις

Ένα παιδί που έπαιζε με τους φίλους του έπεσε από μεγάλο ύψος. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του.

Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)Σήμερα 10:57 | Ειδήσεις

"Η μουσική μια χημεία από νότες είναι, που μεταδίδουν συναισθήματα", είχε πει μεταξύ άλλων ο Μίμης Πλέσσας για τις δύο του αγάπες.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΧθες 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κίνα: Γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα... ένα από κάθε μήτρα!23:59Βόλος: Βγήκε από τη φυλακή και μετά από 3 μέρες “μπούκαρε” σε σπίτι23:48Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας23:37Πρέβεζα: Χασισοκαλλιέργεια εντοπίστηκε σε δάσος (εικόνες)23:25Νετανιάχου: Ντροπή η δήλωση του Μακρόν για εμπάργκο23:11Μεταναστευτικό – Γαύδος: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν22:58Τουρκία: Το ΥΠΑΜ εκθειάζει τη σημαία του ψευδοκράτους22:44Basket League: “Διπλό” του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι22:31Super League: Ο Άρης με Μορόν…έπιασε κορυφή22:17Ισραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο Ιράν22:04Metropolitan General: Δωρεά στα 40 σχολεία του Δήμου Κηφισιάς21:50Super League: Ο Παναιτωλικός “έσπασε” το αήττητο της ΑΕΚ21:37Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)21:23Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Νίκη με ανατροπή για τους Αχαιούς21:09Ρώμη: Επεισόδια σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης (εικόνες)20:56Super League: Νίκη με ανατροπή για τον Βόλο στο Περιστέρι20:42Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass20:29Αχαΐα: Νεκρός εργάτης από ηλεκτροπληξία20:15Μακρόν: Να σταματήσει η πώληση όπλων που χρησιμοποιούνται στη Γάζα20:02ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής19:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο