LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: Χθες 16:34

Τουρκία: Το ΥΠΑΜ εκθειάζει τη σημαία του ψευδοκράτους

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του στο Χ το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας για τη σημαία του ψευδοκράτους.

Τουρκία - ψευδοκράτος

Με ανάρτησή του στο Χ το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας εκθειάζει τη σημαία του ψευδοκράτους γράφοντας το μήνυμα «Όσο υπάρχουμε εμείς θα κυματίζει πάντα». Στη φωτογραφία της ανάρτησης κυματίζουν η τουρκική σημαία και η σημαία του ψευδοκράτους δίπλα δίπλα και ανάμεσά τους ένα τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο.

Ειδήσεις σήμερα:

Καναδάς: Παιδί πέθανε από λύσσα - Βρέθηκε νυχτερίδα στο δωμάτιό του

“Cassandra” - Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πού θα συνεχιστούν τα φαινόμενα

Ιωνάς Καρούσης: Αποσύρει την ανάρτηση της η παλαιστινιακή παροικία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο ΙράνΣήμερα 22:00 | Ειδήσεις

Όλος ο πλανήτης έχει το βλέμμα του στραμμένο στη Μέση Ανατολή και τα πυρηνικά του Ιράν, που δεν αποκλείεται να βρεθούν στο στόχαστρο του Ισραήλ. 

Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίαςΣήμερα 23:28 | Ειδήσεις

Ένα παιδί που έπαιζε με τους φίλους του έπεσε από μεγάλο ύψος. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του.

Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)Σήμερα 10:57 | Ειδήσεις

"Η μουσική μια χημεία από νότες είναι, που μεταδίδουν συναισθήματα", είχε πει μεταξύ άλλων ο Μίμης Πλέσσας για τις δύο του αγάπες.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΧθες 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κίνα: Γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα... ένα από κάθε μήτρα!23:59Βόλος: Βγήκε από τη φυλακή και μετά από 3 μέρες “μπούκαρε” σε σπίτι23:48Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας23:37Πρέβεζα: Χασισοκαλλιέργεια εντοπίστηκε σε δάσος (εικόνες)23:25Νετανιάχου: Ντροπή η δήλωση του Μακρόν για εμπάργκο23:11Μεταναστευτικό – Γαύδος: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν22:58Τουρκία: Το ΥΠΑΜ εκθειάζει τη σημαία του ψευδοκράτους22:44Basket League: “Διπλό” του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι22:31Super League: Ο Άρης με Μορόν…έπιασε κορυφή22:17Ισραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο Ιράν22:04Metropolitan General: Δωρεά στα 40 σχολεία του Δήμου Κηφισιάς21:50Super League: Ο Παναιτωλικός “έσπασε” το αήττητο της ΑΕΚ21:37Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)21:23Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Νίκη με ανατροπή για τους Αχαιούς21:09Ρώμη: Επεισόδια σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης (εικόνες)20:56Super League: Νίκη με ανατροπή για τον Βόλο στο Περιστέρι20:42Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass20:29Αχαΐα: Νεκρός εργάτης από ηλεκτροπληξία20:15Μακρόν: Να σταματήσει η πώληση όπλων που χρησιμοποιούνται στη Γάζα20:02ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής19:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο