LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 29 Ιουνίου 2024 12:39

Απόστολος Λύτρας: Το άγνωστο μπλόκο της αστυνομίας λίγη ώρα μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Λυτρας

Σε μία αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε ο Νίκος Συρίγος μέσα από την εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" σχετικά με την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, όπου ο Απόστολος Λύτρας κατά παραδοχή του άσκησε βία σε βάρος της 37χρονης συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Το περιστατικό συνέβη λίγη ώρα μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον 52χρονο ποινικολόγο και στην πορεία προς το σπίτι τους, όπου στο πλαίσιο ελέγχου για κατανάλωση αλκοόλ ήρθαν αντιμέτωποι με τις Αρχές.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Νίκου Συρίγου, το συμβάν έγινε το βράδυ του ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και λίγη ώρα αφότου είχαν αποχωρήσει από το εστιατόριο στο οποίο δειπνούσαν με φιλική τους παρέα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Λύτρας στο δρόμο της επιστροφής τους προς το σπίτι στο Γέρακα χρησιμοποίησε την Αττική Οδό. Εκεί οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να υποβληθεί σε αλκοτέστ με την σύζυγό του να είναι αιμόφυρτη δίπλα του.

Το ρεπορτάζ του Νίκου Συρίγου αναφέρει ότι ο Απόστολος Λύτρας ατάραχος άνοιξε την πόρτα και πλησίασε τους αστυνομικούς για να υποβληθεί στο τεστ το οποίο έδειξε ότι είχε καταναλώσει μηδενική ποσότητα αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, δεν μπόρεσαν να διακρίνουν ότι η σύζυγός του που καθόταν δίπλα του ήταν αιμόφυρτη, κι αυτό γιατί τα τζάμια του πολυτελούς οχήματος είναι φιμέ και τα καθίσματα έχουν αρκετή κλίση προς τα πίσω.

Όσον αφορά την αντίδραση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, δεν κατάφερε να αρθρώσει λέξη, αφού όπως έχει περιγράψει και στις Αρχές την στιγμή εκείνη κατάπινε το αίμα από τα άγρια χτυπήματα που είχε δεχθεί και βρισκόταν σε απόλυτο σοκ.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο ΙράνΧθες 22:00 | Ειδήσεις

Όλος ο πλανήτης έχει το βλέμμα του στραμμένο στη Μέση Ανατολή και τα πυρηνικά του Ιράν, που δεν αποκλείεται να βρεθούν στο στόχαστρο του Ισραήλ. 

Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίαςΧθες 23:28 | Ειδήσεις

Ένα παιδί που έπαιζε με τους φίλους του έπεσε από μεγάλο ύψος. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του.

Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)Χθες 10:57 | Ειδήσεις

"Η μουσική μια χημεία από νότες είναι, που μεταδίδουν συναισθήματα", είχε πει μεταξύ άλλων ο Μίμης Πλέσσας για τις δύο του αγάπες.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09Κίνα: Γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα... ένα από κάθε μήτρα!23:59Βόλος: Βγήκε από τη φυλακή και μετά από 3 μέρες “μπούκαρε” σε σπίτι23:48Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας23:37Πρέβεζα: Χασισοκαλλιέργεια εντοπίστηκε σε δάσος (εικόνες)23:25Νετανιάχου: Ντροπή η δήλωση του Μακρόν για εμπάργκο23:11Μεταναστευτικό – Γαύδος: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν22:58Τουρκία: Το ΥΠΑΜ εκθειάζει τη σημαία του ψευδοκράτους22:44Basket League: “Διπλό” του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι22:31Super League: Ο Άρης με Μορόν…έπιασε κορυφή22:17Ισραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο Ιράν22:04Metropolitan General: Δωρεά στα 40 σχολεία του Δήμου Κηφισιάς21:50Super League: Ο Παναιτωλικός “έσπασε” το αήττητο της ΑΕΚ21:37Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)21:23Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Νίκη με ανατροπή για τους Αχαιούς21:09Ρώμη: Επεισόδια σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης (εικόνες)20:56Super League: Νίκη με ανατροπή για τον Βόλο στο Περιστέρι20:42Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass20:29Αχαΐα: Νεκρός εργάτης από ηλεκτροπληξία20:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο