Διώρυγα της Κορίνθου: Μυστήριο με σορό άνδρα που εντοπίστηκε

Σορός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε, εντός της διώρυγας της Κορίνθου. Για το γεγονός, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Ισθμίων για τα περαιτέρω.
Στο σημείο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, βρέθηκαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, από ξηρά. Επίσης, βρέθηκε στο πεδίο και ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού. Το τελευταίο, εντόπισε και ανέσυρε τη σορό.
Ο άνδρας, ηλικίας, 60 – 65 ετών και ύψους, περίπου 1,60, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το ‘Β Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων, του Λιμεναρχείου Κορίνθου, διενεργεί την σχετική προανάκριση. Παραγγέλθηκε, ήδη, νεκροψία και νεκροτομή απ’ την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πελοποννήσου.
Έκλεβαν ρούχα στην Ελλάδα και τα πωλούσαν στην Αλβανία - 8 συλλήψεις








