Ψαρόπουλος στο "Καλημέρα Ελλάδα": Θα τιμήσω την μνήμη της κόρης μου εάν τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει

Στο "Καλημέρα Ελλάδα" μίλησε ο Αντώνης Ψαρόπουλος, δικηγόρος και πατέρας της Μάρθης, που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
Όσον αφορά στην ανταλλαγή "πυρών" μεταξύ Ν. Δένδια και Χ. Δούκα για τις αρμοδιότητες του Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη, δήλωσε: " Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται η έλλειψη σοβαρότητας από όλες τις πλευρές. Μια αυθόρμητη κίνηση του Πάνου Ρούτσι να διαμαρτυρηθεί για τα εύλογα και τα αυτονόητα, έχει γίνει τελικά αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε καθόλου να υπάρξει αυτή η τροπολογία, διότι ο συμβολισμός της και το τάιμινγκ αυτής της επιλογής προφανώς δημιουργεί ερωτήματα και προσβάλει την προσπάθεια των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών."
Ερωτηθείς εάν θα παραστεί στην συγκέντρωση των συγγενών των θυμάτων την 28η Οκτωβρίου, ανέφερε: "Είναι υπό σκέψη, ωστόσο δεν νομίζω ότι θα κατέβω για αυτόν τον λόγο. Έχω τις επιφυλάξεις μου, επειδή όμως έχει φοβηθεί το μάτι μας, και μπορεί να υποκρύπτονται πάρα πολλά πράγματα πίσω από αυτήν την ενέργεια, την οποία δεν την προκαλέσαμε εμείς οι συγγενείς, την προκάλεσε η κυβέρνηση. Γι’ αυτό είμαι επιφυλακτικός και δεν θέλω να πάρω θέση πάνω στο θέμα. Καταλαβαίνω αυτούς που αυθόρμητα πάνε και, εφόσον αυτό ξεκινάει από συγγενείς, εγώ είμαι μαζί τους, ακόμη κι αν δεν έχω τη φυσική μου παρουσία εκεί."
Στη συνέχεια, μίλησε για την χθεσινή εικόνα των ΜΑΤ μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, δηλώνοντας: " Καθόλου κολακευτική εικόνα για την Ελλάδα, εάν αυτό επιδίωκαν οι εμπνευστές της τροπολογίας, το έχουν καταφέρει. Δεν τιμά την χώρα μας και δεν τιμά έναν ορθά σκεπτόμενο και συνειδητοποιημένο Έλληνα πολίτη. Μου δίνει την αίσθηση ότι δημιουργήθηκε μια ζώνη ασφαλείας από το κοινοβούλιο."
"Εμένα με ενδιαφέρει ο κόσμος να είναι στο πλάι μας για τον αγώνα που δίνουμε μέχρι τέλους και να αποδοθεί ορθή και πλήρης δικαιοσύνη. Εγώ θα τιμήσω την μνήμη της κόρης μου εάν τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει.", κατέληξε.
Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Α. Ψαρόπουλος εδώ:
Μεταξουργείο: Επτάχρονο παιδί στο νοσοκομείο, λόγω δακρυγόνων
Αδιανόητο περιστατικό στη Λέσβο: 13χρονος έκλεψε 7.000 ευρώ από την γιαγιά του
Λέβιτ: Δεν έχει φύγει από το τραπέζι μια συνάντηση Τραμπ – Πούτιν







