Διεθνής κατακραυγή για τη δολοφονία έξι δημοσιογράφων στη Γάζα
Σε μια σκηνή με δημοσιογραφικά συνεργεία του δικτύου Αλ Τζαζίρα, κοντά σε νοσοκομείο της Γάζας, μια στοχευμένη βόμβα του ισραηλινού στρατού σκοτώνει έξι δημοσιογράφους. Μόνο δύο από εκείνους δεν εργάζονταν για το σημαντικότερο δικτυο του αραβικού κόσμου. Ανάμεσά τους και ο Αλ Σαρίφ, από τα πιο οικεία πρόσωπα στην κάλυψη του πολέμου στη Γάζα. Για το Ισραήλ ήταν ένας επικηρυγμένος τρομοκράτης της Χαμάς.
Η δολοφονία του Ανάς και των συναδέλφων του προκαλεί διεθνή αποτροπιασμό και την καταδίκη της Διεθνούς Αμνηστείας. Ο Αλ Σαρίφ είχε από τις 4 Απριλίου υπογράψει την διαθήκη του και είχε συντάξει κείμενο για να δημοσιευτεί την ημέρα που θα έπεφτε νεκρός. Ήξερε ότι είναι στόχος.
Ο Ισραηλινός στρατός έδωσε στη δημοσιοτητα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν για την συνειμμένη ανακοινωση ότι ο Αλ Σαρίφ στοχοποιούσε ισραηλινούς αμάχους και ότι η δημοσιογραφική ιδιοτητα ήταν προκάλυμμα της πραγματικής του ιδιοτητας: Τρομοκράτης.
Το δικτυο Αλ Τζαζίρα δεν αποδέχεται τους ισχυρισμούς του ισραηλινού στρατού. Κάνει λόγο για μια δολοφονία που στόχο είχε να τυλίξει στη σιωπή τα εγκλήματα που διαπράττονται στην Γάζα και ότι είναι αποδεδειγμένη η ισραηλινή πολιτική εξόντωσης των δημοσιογράφων στον βρώμικο πόλεμο της Γάζας.
Κηδεία Λένας Σαμαρά: Ο σπαρακτικός επικήδειος του Αντώνη Σαμαρά - "Τι να πει ένας πατέρας που χάνει το παιδί του;"
Πυρκαγιά σε επιβατικό - τουριστικό σκάφος: Με ασφάλεια πρόσδεσε στο λιμάνι
Πυρκαγιά σε μηχανή επιβατηγού – τουριστικού σκάφους (βίντεο)