LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 11 Αυγούστου 2025 15:08

Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού. Που θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας. 

Θάλασσα - Παραλία - Ξαπλώστρα - Καιρός - Θερμοκρασία - Ηλιοθεραπεία - Καλοκαίρι

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και στο κεντρικό Αιγαίο πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα δυτικά ηπειρωτικά τους 39 με 41 βαθμούς, στα βόρεια ηπειρωτικά, το Ιόνιο και το ανατολικό Αιγαίο τους 37 με 38 και στην υπόλοιπη χώρα τους 34 με 36 βαθμούς εκτός από τις Κυκλάδες, τις Σποράδες και τη βόρεια Κρήτη όπου δεν θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αίθριος ο καιρός. Οι ανεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος ο καιρός. Οι ανεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι ανεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 και τοπικά 38 με 39 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι ανεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 και στα ηπειρωτικά 39 έως 41 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι ανεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά 6 με 7 και στη νότια Εύβοια πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 με 37 βαθμούς Κελσίου. Στις Σποράδες έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 και στη νότια Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη 

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις και στα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά ηπειρωτικά και το υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο πιθανώς 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Θα φτάσει στα δυτικά τους 35 με 37 τοπικά στα ηπειρωτικά τους 38 με 39 βαθμούς, στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο τους 33 με 35 και στα υπόλοιπα τμήματα του Αιγαίου τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βόνιτσα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση - Ήχησε το 112

Χαλκιδική: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε διάφορες περιοχές λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΗμέρες του ’40: Τέσσερις αληθινές ιστορίες ηρωισμού και μνήμηςΣήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Από τα παγωμένα νερά του Λούρου μέχρι τις κορφές της Πίνδου και τον ουρανό του Ελ Αλαμέιν – τέσσερις άγνωστες σελίδες από το Έπος της 28ης Οκτωβρίου.

Φονικό στα Χανιά - Λύτρας: Ο 52χρονος είχε χτυπήσει τον 23χρονο - Είχε πάει να τον πατήσει με το αμάξιΣήμερα 08:42 | Ειδήσεις

Η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων επιτηρεί την κατοικία και την περιουσία του δράστη, καθώς υπάρχουν φόβοι για βεντέτα:

Τύρναβος: Απειλούσε με μαχαίρι την οικογένεια του και τραυμάτισε τρεις αστυνομικούςΣήμερα 09:40 | Ειδήσεις

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η κόρη του φέρεται να αντιστάθηκε στις αρχές και να εξύβρισε τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και εκείνη.

Θεσσαλονίκη - Στρατιωτική Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Drones, anti-drones και όπλα τεχνητής νοημοσύνης κλέβουν την παράστασηΣήμερα 06:55 | Ειδήσεις

Το κοινό θα δει από κοντά μια σειρά από πυραύλους αλλά και κατευθυνόμενες βόμβες τελευταίας τεχνολογίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Περού: Βουλευτής έβαλε τον βοηθό της να της κόψει τα νύχια των ποδιών και να της κάνει μασάζ11:23Πώς ο "Ψυχρός Τιμωρός" έγινε Σύμμαχος των Ελλήνων, στο Έπος του 194011:10Ημέρες του ’40: Τέσσερις αληθινές ιστορίες ηρωισμού και μνήμης10:56Κωνσταντίνος Τασούλας στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη: Με τη θυσία του, πέρασε στο πάνθεον των ηρώων10:42Τύρναβος: Απειλούσε με μαχαίρι την οικογένεια του και τραυμάτισε τρεις αστυνομικούς10:28Χανιά: Απολογείται ο 23χρονος για το φονικό στο πανηγύρι - Πεταμένο σε χωράφι βρέθηκε το όπλο10:15Καλαμάτα: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έδεσε στο λιμάνι κρουαζιερόπλοιο με Ισραηλινούς τουρίστες (εικόνες)10:01Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω της διεξαγωγής μαθητικών παρελάσεων σε Αθήνα και Πειραιά 09:4728η Οκτωβρίου: Τί ώρα θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη09:33Κρήτη: Διάσωση 57 μεταναστών νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας 09:1928η Οκτωβρίου: Το ΟΧΙ των Ελλήνων09:05Φονικό στα Χανιά - Λύτρας: Ο 52χρονος είχε χτυπήσει τον 23χρονο - Είχε πάει να τον πατήσει με το αμάξι08:5228η Οκτωβρίου: Πώς θα λειτουργήσουν Μετρό και Τραμ 08:38Καλημέρα Ελλάδα: 95χρονος αφηγείται πώς έζησε τα χρόνια της κατοχής08:24Ήχησαν οι πρώτοι κανονιοβολισμοί για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο)08:10Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Σιντιργκί - Κτίρια υπέστησαν ζημιές07:5628η Οκτωβρίου: Αναλυτικά οι εκδηλώσεις στην Αθήνα07:42Βραζιλία: Πωλείται το Μαρακανά07:28Θεσσαλονίκη - Στρατιωτική Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Drones, anti-drones και όπλα τεχνητής νοημοσύνης κλέβουν την παράσταση07:14ΗΠΑ - Ιαπωνία: Ο Τραμπ και η Τακαΐτσι υπογράφουν συμφωνία για τη προμήθεια σπάνιων γαιών και κρίσιμης σημασίας ορυκτών07:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο