LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΤεχνολογίαΔημοσίευση: Σήμερα 14:35

Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)

Μείνετε ενημερωμένοι για τις ειδήσεις που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον χρηστών των social media σήμερα, 14 Ιουλίου 2025.

Ομόφωνα ένοχο, για δύο απόπειρες βιασμού, έκρινε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 3 ετών, με τριετή αναστολή. Το δικαστήριο απέρριψε, επίσης ομόφωνα, το αίτημα αναγνώρισης ελαφρυντικών ενώ δικαστές και ένορκοι απέρριψαν και τους ισχυρισμούς περί υπαναχώρησης και μετατροπής της κατηγορίας.Την απόφαση άκουσε ψύχραιμος ο κατηγορούμενος ηθοποιός, την ίδια στιγμή που ακούγονταν στην αίθουσα τα κλάματα των δύο συναδέλφων του, οι οποίες τον κατήγγειλαν.

Στην απομόνωση και υπό επιτήρηση βρίσκεται η καθ'ομολογίαν παιδοκτόνος Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία οδηγήθηκε, χθες, στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Την ίδια ώρα, κορυφώνεται η αγωνία για το πόρισμα των ιατροδικαστών, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του μικρού Παναγιώτη. Στο υπόμνημα που κατέθεσε, ζήτησε να μεταφερθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Στην ίδια πτέρυγα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, η Ρούλα Πισπιρίγκου και η μητέρα του μικρού Άγγελου, που πέθανε από κακοποίηση στην Κρήτη.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε λίγο πριν από τις 11, χθες το βράδυ, η πλατεία 28ης Οκτωβρίου, δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ, στο Νέο Ηράκλειο.
Περίπου 20 άτομα πιάστηκαν στα χέρια, μετά από έντονη λεκτική αντιπαράθεση, που ξεκίνησε από μία βρισιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας Αιγύπτιος έβγαλε μαχαίρι, ωστόσο, αυτό κατέληξε στα χέρια Έλληνα, ο οποίος χτύπησε τον 19χρονο στην ωμοπλάτη. Από την αιματηρή συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο άτομα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός".

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο" της Θεσσαλονίκης μία 17χρόνη, που έπεσε από πατίνι, στα Γρεβενά. Η κοπέλα επέβαινε στο πατίνι μαζί με τον 15χρονο ξάδελφό της, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και εισήχθη στο νοσοκομείο Γρεβενών. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μία απότομη κατηφόρα το πατίνι έπεσε σε λακούβα, με αποτέλεσμα η 17χρονη που το οδηγούσε να χάσει τον έλεγχο και μαζί με το αγόρι να πέσουν στο έδαφος. Ο 15χρονος φορούσε κράνος και έτσι δεν τραυματίστηκε σοβαρά, όμως η 17χρονη χτύπησε στο κεφάλι, αρχικά διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Γρεβενών, αλλά οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του "Ιπποκράτειου", στη Θεσσαλονίκη. Διαπίστωθηκε πως έχει αιμάτωμα στο κεφάλι, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της θεωρείται κρίσιμη.

Ακολουθήστε μας στα social media:


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατηγορούμαι για πράξεις που φέρονται να τελέστηκαν όταν δεν ήμουν ΥπουργόςΣήμερα 21:46 | Ειδήσεις

Ο πρώην υπουργός απορρίπτει τις αιτιάσεις περί εμπλοκής του, κάνοντας λόγο για πλήρη έλλειψη ποινικών ευθυνών και πολιτική εργαλειοποίηση.

ΕΕ: Μπλόκο στο 18ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας - Βέτο από ΣλοβακίαΣήμερα 20:05 | Ειδήσεις

"Μπλόκο" από τη Σλοβακία στο 18ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Τι ειπώθηκε για το Ισραήλ και τη Γάζα.

Μουρτζούκου - Αλεξανδρής: Η κατηγορούμενη ζητά να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική (κοινωνία)Σήμερα 19:29 | Ειδήσεις

Τι είπε ο συνήγορος υπεράσπισης στη; Ειρήνης Μουρτζούκου, Νίκος Αλεξανδρής για την απολογία της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολήΣήμερα 11:20 | Ειδήσεις

Η απόφαση που επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών στον Πέτρο Φιλιππίδη για τις δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών συναδέλφων του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ζαχαράκη: 328,8 εκατ. ευρώ για έρευνα στα Πανεπιστήμια με πόρους ΕΣΠΑ και Ταμείου Ανάκαμψης22:57Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό22:45Βούτηξε σε καταρράκτη... και κατέληξε στο χειρουργείο (βίντεο)22:29Το Δημοτικό Αθηναϊκό Πανηγύρι επιστρέφει και φέτος δυναμικά (εικόνες)22:14Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατηγορούμαι για πράξεις που φέρονται να τελέστηκαν όταν δεν ήμουν Υπουργός22:00Μουντιάλ Συλλόγων: Ο Τραμπ θα κρατήσει το τρόπαιο στο Οβάλ Γραφείο21:45Τραμπ: Ο Ζελένσκι δεν πρέπει να χτυπήσει τη Μόσχα21:31Μητσοτάκης για 1566: Όλη η υγεία σε έναν αριθμό (βίντεο)21:16Στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης21:00Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Τετάρτη – Ποιες περιοχές βρίσκονται στην κατηγορία 4 21:00Παναθηναϊκός: Με 26 παίκτες η αποστολή για το φιλικό με τη Βέστερλο20:46Πότε θα γίνει η κηδεία του Γεράσιμου Μιχελή 20:32ΕΕ: Μπλόκο στο 18ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας - Βέτο από Σλοβακία20:17Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη20:03Ξεκινά έρευνα για τον Λαμίν Γιαμάλ επειδή προσέλαβε καλλιτέχνες με νανισμό για τα 18α γενέθλιά του19:48Μουρτζούκου - Αλεξανδρής: Η κατηγορούμενη ζητά να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική (κοινωνία)19:34Λαμία: Άνδρας τραυματίστηκε την ώρα που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του (εικόνες)19:20Λέσβος: Μεγάλη φωτιά στο Σκαλοχώρι σε δασική περιοχή (βίντεο)19:06Μίτσιτς στη Ρεάλ, βλέπουν οι Ισπανοί18:52Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών - Φλωρίδης: Επανεξέταση πιστοποιητικών θανάτων της τελευταίας 5ετιας με την ένδειξη “φυσιολογικά αίτια”18:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο