LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: Χθες 17:27

Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη

Πόσο υψηλή θα είναι η θερμοκρασία. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Αναλυτικά η πρόγνωση για κάθε περιοχή.

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός την Τρίτη σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και κατά τόπους στη δυτική Στερεά και τη Θεσσαλία θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 36 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 με 38 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 με 4, βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4, στα παράκτια και τις Σποράδες βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 με 38 βαθμούς και στις Σποράδες έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 4, βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στα παράκτια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 με 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στην Ήπειρο και κατά τόπους στη δυτική Στερεά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 με 37 βαθμούς και στα νησιά του Ιονίου έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά της ανατολικής Στερεάς τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 με 37 και στην ανατολική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο τοπικά έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς και στη νότια Κρήτη τοπικά τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα βόρεια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τετάρτη

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια και τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια, κυρίως ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 37 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άρης Μουγκοπέτρος: Το συγκινητικό μήνυμα για τη δεύτερη επέμβαση που υποβλήθηκε23:59Τρίκαλα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε άνδρα - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο23:44Πρέβεζα: Τουρίστας αποκοιμήθηκε και το δύο ετών παιδί του έφυγε από το σπίτι23:28Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη - Αναλυτικός χάρτης 23:14Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Μηχανή παρέσυρε ανήλικο23:00Φωτιά στο Καματερό (βίντεο)22:46Δούκας για Βοτανικό: Σεπτέμβριο θα βλέπουν οι φίλαθλοι κερκίδες στο γήπεδο του Παναθηναϊκού22:32Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη22:18Ίλιον: Οδηγός παρέσυρε πεζούς και τους εγκατέλειψε22:04ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τη νέα δράση κατάρτισης 170.000 ανέργων και εργαζομένων21:50Κως: Τσακώθηκε με την γειτόνισσα του και την τραυμάτισε σοβαρά στο μάτι21:36Τραμπ: Αυστηρό μήνυμα στη Ρωσία - Όπλα στην Ουκρανία απειλές για κυρώσεις στη Ρωσία21:22Ο Αλωνάρης φουντώνει…πάλι 21:07Φωτιά στη Σίνδο: Ήχησε το 112 (βίντεο)20:53Η δικηγόρος της Κατερίνας στον ΑΝΤ1: Η Ειρήνη Μουρτζούκου είναι μια πολύ καλή ηθοποιός20:39Eurobasket U20: Αήττητη η Εθνική πέρασε στους 1620:25Μασαχουσέτη: Φωτιά σε οίκο ευγηρίας - Κρέμονταν από παράθυρα για να σωθούν20:10Ληστεία στο Μενίδι: Ντοκουμέντο από τη σύλληψη των δραστών (βίντεο)19:55Ξανά στην Εύβοια ο Ρονάλντο: Σε ποια παραλία έκανε μπάνιο σήμερα (εικόνες)19:39Πτολεμαϊδα: Έκλεψε 700 ευρώ από το ταμείο των ΚΤΕΛ, πήρε το λεωφορείο και έφυγε19:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο