LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 13 Φεβρουαρίου 2025 15:57

Καιρός: Βροχές, νοτιάδες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή

Που αναμένονται καταιγίδες. Πώς θα κινηθεί ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για την Παρασκευή, στη Μακεδονία και στη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Μακεδονία και στη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου, τα δυτικά ηπειρωτικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά τόπους στις Κυκλάδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Ο υδράργυρος θα φτάσει στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά τους 12 με 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 15 με 16 βαθμούς, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 17 και τοπικά τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη.
Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 4, στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 με 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στο Ιόνιο. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5, στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βελτίωση αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 με 16 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 και τοπικά στην Κρήτη έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4, στα βόρεια 4 με 5, πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός το Σάββατο

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο Ιόνιο, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη και το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στις περισσότερες περιοχές σε επίπεδα υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή κατά 2 με 3 βαθμούς. Θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 14 και στην υπόλοιπη χώρα τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤέμπη - Μητσοτάκης: Αρκετά πια με αυτή την αθλιότητα ότι είμαστε “δολοφόνοι”Σήμερα 20:26 | Ειδήσεις

"Αν θέλουν να έρθουν στη Βουλή ας έρθουν να δοκιμάσουν να μας ρίξουν", διαμήνυσε ο πρωθυπουργός στο περιθώριο του Thessaloniki Summit 2025.

Βασίλης Καλογήρου - Δημογλίδου στον ΑΝΤ1: Τι έδειξε το κινητό του τηλέφωνο και ποια τα σενάρια που εξετάζονταιΣήμερα 19:05 | Ειδήσεις

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, αναμένουν πλέον τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες ενδεχομένως να απαντήσουν στο ερώτημα για τα αίτια του θανάτου του 39χρονου ψυχολόγου

Τραμπ για Ζελένσκι: Είναι μέτριος κωμικός και δικτάτορας χωρίς εκλογέςΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε την επίθεση σου κατά του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, χαρακτηρίζοντάς τον «δικτάτορα χωρίς εκλογές» και προειδοποιώντας ότι αν δεν κινηθεί γρήγορα για ειρήνη, κινδυνεύει να χάσει τη χώρα του.

Κακοκαιρία “Coral” - Αρνιακός: Οι περιοχές που θα “ντυθούν” στα λευκά (βίντεο)Σήμερα 18:35 | Ειδήσεις

Ποιες είναι οι δύο φάσεις της κακοκαιρίας και πόσο θα διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Απάτη - Τεχνητή Νοημοσύνη: Χρησιμοποιούσαν διασημότητες για να διαφημίζουν παράνομα φάρμακα 23:14Σύμη: Στη Θεσσαλονίκη θα οδηγηθεί ο 15χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στην απόπειρα δολοφονίας της μητέρας της ανήλικης φίλης του 23:00Σεισμοί - Κυκλάδες: Επιχορήγηση 850000 ευρώ σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ανάφη και Ίο22:47Αγρότες: Συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (εικόνες) 22:33Χανιά - Τηλεφωνικές Απάτες: Συνελήφθη 47χρονη με ρόλο “εισπράκτορα” σε εγκληματική οργάνωση 22:20Βρογχεκτασίες22:06Γαλλία - Μπαϊρού: Το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης σε καθολικό σχολείο και η 6η πρόταση μομφής 21:53Ευρωμπάσκετ - Σπανούλης: Χρειαζόμαστε μία νίκη για να προκριθούμε21:39Τραμπ για Ζελένσκι: Είναι μέτριος κωμικός και δικτάτορας χωρίς εκλογές21:25Δίκη για το Μάτι: “Η Πυροσβεστική θα μπορούσε να είχε ενημερώσει και πόρτα-πόρτα”21:10Καιρός - Τσικνοπέμπτη: Κύμα ψύχους, τοπικές χιονοπτώσεις και θυελλώδεις βοριάδες20:56Τέμπη - Μητσοτάκης: Αρκετά πια με αυτή την αθλιότητα ότι είμαστε “δολοφόνοι”20:43Κακοκαιρία “Coral” - Αρνιακός: Οι περιοχές που θα “ντυθούν” στα λευκά (βίντεο) 20:28Ηράκλειο: Αμάξι “σκαρφάλωσε” στο στηθαίο μετά από τροχαίο (εικόνες)20:15Κορονοϊός: Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη 20:01Πάπας Φραγκίσκος: Νέα ανακοίνωση από το Βατικανό για την κατάσταση της υγείας του19:48Θεσσαλονίκη: Αύξηση διαρρήξεων καταγγέλλουν οι φαρμακοποιοί - “Είμαστε απροστάτευτοι”19:34Βασίλης Καλογήρου - Δημογλίδου στον ΑΝΤ1: Τι έδειξε το κινητό του τηλέφωνο και ποια τα σενάρια που εξετάζονται19:20Ανδρουλάκης από Σάμο: Σέβεται τη δικαιοσύνη αυτός που κρίνει τις αποφάσεις της ή αυτός που δεν τις υλοποιεί; 19:05Μύκονος - Αυθαίρετα: Τα “λαβράκια” από τους νέους ελέγχους του ΥΠΕΝ18:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο