LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: Σήμερα 20:59

Μέσι: Πέτυχα πολλά περισσότερα από όσα ονειρευόμουν

Ο Μέσι βραβεύτηκε ως ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του αθλήματος και αποκάλυψε ποια είναι η ομάδα της ζωής του.

Αργεντινή - Λιονέλ Μέσι

«Δόξα τω Θεώ μπόρεσα να εκπληρώσω όλα μου τα όνειρα. Μπορώ να πετύχω πολλά περισσότερα από όσα ονειρευόμουν όταν ήμουν παιδί. Μπόρεσα να πραγματοποιήσω το μεγαλύτερο όνειρο οποιουδήποτε παίκτη, που είναι να κερδίσω ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι το τρόπαιο που όλοι θέλουμε», υπογράμμισε ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων "Marca America", που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι και στην οποία παρευρέθηκε η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Αντονέλα Ροκούτσο, και ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Χόρχ Μας.

 «Όταν ξεκίνησα, είχα την τύχη να κερδίσω πολλούς τίτλους στην ομάδα της ζωής μου, που είναι η Μπαρτσελόνα. Κέρδισα τίτλους και στη Παρί Σεν Ζερμέν), έφτασα εδώ  να κερδίσω τίτλους. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα, αλλά είμαστε κοντά στο να μπορέσουμε να πάρουμε άλλο ένα και ο στόχος είναι να προσπαθήσουμε όπως πάντα», πρόσθεσε ο 37χρονος Λιονέλ Μέσι.

«Τώρα ζω μέρα με τη μέρα, προσπαθώ να απολαμβάνω ό,τι μου συμβαίνει κάθε στιγμή. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω σε αυτό το επίπεδο για να νιώθω καλά και να είμαι χαρούμενος γιατί όταν νιώθω καλά και μπορώ να απολαμβάνω αυτό που κάνω. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, μου αρέσει να είμαι σε ένα γήπεδο. Πριν από λίγο καιρό έπρεπε να είμαι στην Αργεντινή και να απολαύσω ένα γεμάτο "Monumental", χαρούμενος που άκουσα να φωνάζουν το όνομά μου, αυτό των συμπαικτών μου και η αλήθεια είναι ότι αυτό το μέγιστο. Είναι το καλύτερο για μένα. Έχω παλέψει πολύ και έχω περάσει πολλές άσχημες στιγμές στην Αργεντινή για να έρθει αυτή η στιγμή και σήμερα το απολαμβάνω περισσότερο από ποτέ», σχολίασε.

Στην τελετή όπου βραβεύτηκε από την αθλητική εφημερίδα «Marca» ως ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του αθλητισμού, ο Λιονέλ Μέσι έλαβε επίσης έναν πίνακα ζωγραφικής του Καταλανού καλλιτέχνη Χοσέ Μαρία πένια Γκαγιάρδο και ένα γλυπτό του Αργεντινού Κάρλος Μπεναβίντες.

Ο Μέσι χειροκρότησε την επιλογή των δύο καλλιτεχνών από την Καταλονία και την Αργεντινή: «Είναι τα δύο σπίτια που με αντιπροσωπεύουν, όπου ήμασταν ευτυχισμένοι και είμαστε ευτυχισμένοι μαζί με την οικογένειά μου. Και σήμερα πρέπει να είμαστε σε ένα μέρος όπου είμαστε επίσης πολύ χαρούμενοι, απολαμβάνουμε απόλυτα την πόλη, το κλαμπ, τους ανθρώπους», κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της

Καρκίνος: Εμβόλιο για ανοσοθεραπεία με βακτήρια

Θεσσαλονίκη: Μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του και του έβαλαν 1 μήνα φυλακή 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία “Daniel”: O ANT1 στην Μεταμόρφωση Καρδίτσας, 1 χρόνο μετά (βίντεο)Σήμερα 18:01 | Ειδήσεις

Στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας, το χωριό που «ισοπεδώθηκε» από την κακοκαιρία "Daniel", τον περασμένο Σεπτέμβριο βρέθηκε η Αννα Νικολάου για τον ΑΝΤ1.

Φλώρος στον ΑΝΤ1 για θάνατο Σινουάρ: Σημαντική εξέλιξη αλλά δεν είναι ικανή συνθήκη για εκεχειρίαΣήμερα 19:32 | Ειδήσεις

Τι είπε ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και Σύμβουλος του "K Group", για τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς και την πιθανότητα εκεχειρίας. 

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Βόρεια Κορέα έστειλε 1500 στρατιώτες στην Ρωσία λέει η Σεούλ (βίντεο)Σήμερα 18:11 | Ειδήσεις

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Νότιας Κορέας (NIS) δήλωσε επίσης ότι συνεργάζεται με την αντίστοιχη ουκρανική υπηρεσία και ότι έχει χρησιμοποιήσει τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Missing Alert για την εξαφάνιση 17χρονηςΣήμερα 21:17 | Ειδήσεις

Που εντοπίστηκαν για τελευταία φορά τα ίχνη του κοριτσιού,

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ακραία καιρικά φαινόμενα: 70 οι θανατηφόρες πλημμύρες που έχει βιώσει η Ελλάδα τα τελευταία 45 χρόνια23:31Open Αμβέρσας: Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Λεχέτσκα23:15Φαραντούρης: Η πολυδιάσπαση των προοδευτικών δυνάμεων ενισχύει τον Μητσοτάκη23:01Τροχαίο - Κρήτη: Νεκρός μοτοσικλετιστής από σύγκρουση με φορτηγό22:48Euroleague: Η Εφές Αναντολού νίκησε τον Ολυμπιακό22:34Game of Thrones: Γιατί ο “Σιδερένιος Θρόνος” πουλήθηκε σαν να ήταν... “χρυσός”;22:21Ο ρόλος των Oργανωμένων Μονάδων Μαστού και του Ποιοτικού Ελέγχου των υπηρεσιών στην διαχείριση των ασθενών με καρκίνο μαστού22:07Κυψέλη: Καλλιεργούσαν κάνναβη μέσα σε διαμέρισμα (βίντεο)21:54Missing Alert για την εξαφάνιση 17χρονης21:40BBC: Περισσότεροι από 70000 Ρώσοι στρατιωτικοί έχουν σκοτωθεί στην Ουκρανία21:27Μέσι: Πέτυχα πολλά περισσότερα από όσα ονειρευόμουν21:13Επίδομα θέρμανσης: Τα ποσά για ρεύμα, πετρέλαιο και φυσικό αέριο21:00EKT: Νέα μείωση επιτοκίων - πως επηρεάζονται δάνεια και κάρτες20:46Τουρκικό ισλαμικό κόμμα κατά Ερντογάν: Πήρε ανταλλάγματα για να αλλάξει θέση στο Κυπριακό 20:33Σεισμός στην Κρήτη20:19Φλώρος στον ΑΝΤ1 για θάνατο Σινουάρ: Σημαντική εξέλιξη αλλά δεν είναι ικανή συνθήκη για εκεχειρία20:06Ιταλία - Μεταναστευτικό: Δικαστικό μπλόκο στο σχέδιο Μελόνι για κράτηση μεταναστών στην Αλβανία19:52Κακοκαιρία “Ιανός”: Ξεσπά η μητέρα της άτυχης Ευδοκίας για την απόφαση του δικαστηρίου19:39Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές το Σάββατο19:25Κακοκαιρία “Daniel”: O ANT1 στην Μεταμόρφωση Καρδίτσας, 1 χρόνο μετά (βίντεο)19:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο