Ένταση σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Ένταση προκλήθηκε σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τις γυναίκες το πρωί της Τρίτης, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
View this post on Instagram
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ομάδα 30 ατόμων εισέβαλε στην αίθουσα όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση με θέμα «Οι γυναίκες μιλούν: η θέση στην Κοινωνία, Ισότητα, Διεκδικήσεις», φώναξαν συνθήματα, έγραψαν στους τοίχους και πέταξαν τρικάκια.
Υπήρξε ένταση μεταξύ των φοιτητών και των ατόμων, ενώ η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καταγγέλλει ότι κουκουλοφόρος χειροδίκησε σε βάρος του πρύτανη του Πανεπιστημίου, Στυλιανού Κατρανίδη.
Οι πρυτανικές αρχές του πανεπιστημίου δεν θέλησαν να κινηθούν νομικά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πρύτανης διαψεύδει ότι δέχτηκε επίθεση. Ο ίδιος όπως και άλλοι καθηγητές μπήκαν ανάμεσα στους φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και στους αναρχικούς για να μη γενικευτεί το θέμα.
Κακοκαιρία στην Κρήτη: “Πνίγηκαν” τα Χανιά – Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα (εικόνες)
Eurostat – πληθωρισμός: Ανοδικά κινήθηκε στην Ελλάδα τον Μάρτιο
Φλωρίδης: Ομόφυλα ζευγάρια ανδρών ή μοναχικοί άνδρες δεν θα αποκτούν παιδί μέσω παρένθετης