LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Οκτωβρίου 2024 12:36 | Ανανέωση: 02 Οκτωβρίου 2024 12:38

Τελ Αβίβ: Έλληνας νεκρός στην τρομοκρατική επίθεση

Το ελληνικό ΥΠΕΞ με ανακοίνωση του εξέφρασε συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. 

Ιωνάς Καρούσης - νεκρός - Ισραήλ

Ένας Έλληνας έχασε τη ζωή του χθες, κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στη Γιάφα του Τελ Αβίβ. 

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ», αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

«Ανακοινώνουμε με βαθύτατη θλίψη ότι μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης είναι ένας Έλληνας πολίτης, κάτοικος Ιεροσολύμων», προσθέτει το υπουργείο και καταλήγει: «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν 26 ετών γεννημένος στα Ιεροσόλυμα και με καταγωγή από τη Θεσσαλονιίκη.

Ο πατέρας του ήταν καταξιωμένος γιατρός στο Ισραήλ. Ήταν ο πρώτος μη-Εβραίος καθηγητής σε Ιατρική σχολή στο Ισραήλ και είναι αντιπρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας στη χώρα. 

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται να κηδευτεί στην Ιερουσαλήμ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές

Ντιμπέιτ - ΗΠΑ: Οι υποψήφιοι αντιπρόεδροι “πυροβόλησαν” Χάρις και Τραμπ (εικόνες)

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία “Cassandra”: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος στην Αιτωλοακαρνανία (εικόνες)Σήμερα 16:45 | Ειδήσεις

Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου, ενώ εργαζόταν, σήμερα τα ξημερώματα. Καρέ - καρέ η μεταφορά της σορού του.

Μίμης Πλέσσας: Το “αντίο” του ΑΝΤ1 στον σπουδαίο συνθέτη (βίντεο)Σήμερα 11:54 | Ειδήσεις

Ο ANT1, "αποχαιρετά" τον Μίμη Πλέσσα, τον αγαπημένο συνθέτη με την πλούσια προσφορά του στη μουσική. Οι σπουδές στο εξωτερικό και οι διακρίσεις του μεγάλου καλλιτέχνη.

Λίβανος: Νεκρός φέρεται να είναι από την ισραηλινή επίθεση και ο διάδοχος του ΝασράλαΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Μυστήριο επικρατεί για τον διάδοχό του Χασάν Νασράλα στην ηγεσία της Χεζμπολάχ, Χασέμ Σαφιεντίν. Τι αναφέρουν αραβικά μέσα.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΧθες 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Basket League: Πρεμιέρα για την ΑΕΚ με “διπλό” στο Αλεξάνδρειο19:21Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή19:08Βία ανηλίκων - Καταγγελία: 4 ανήλικες έδωσαν ραντεβού σε 13χρονη και την χτύπησαν18:54ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φαραντούρης κατέθεσε την υποψηφιότητα του18:41Εγνατία: Φορτηγό έπεσε σε σταθμό διοδίων (εικόνες)18:27Παναθηναϊκός – Αράο: Κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο18:14Αμαλιάδα: Θρήνος για τον 5χρονο Κωνσταντίνο18:01Εκτροπή ασθενοφόρου στην Καισαριανή (εικόνες)17:47ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου17:34Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του Ράμα17:20Θεσσαλονίκη: Είχε φυλακίσει μετανάστες σε διαμέρισμα και τους εκβίαζε17:07Κακοκαιρία “Cassandra”: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος στην Αιτωλοακαρνανία (εικόνες)16:54Πάτρα: Σπείρα άδειαζε σπίτια επί σειρά ετών16:40Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθηνών - Κορίνθου από πτώση δέντρων 16:27ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γκλέτσος κατέθεσε την υποψηφιότητα του16:13Ιωνάς Καρούσης: Αποσύρει την ανάρτηση της η παλαιστινιακή παροικία16:00Σχέδιο ΑΑΔΕ για αυτόματη απόδοση ΦΠΑ15:46Συλλήψεις διακινητών παράτυπων μεταναστών15:33ΠΑΣΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες15:19Λίβανος: Νεκρός φέρεται να είναι από την ισραηλινή επίθεση και ο διάδοχος του Νασράλα 15:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο