LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Σήμερα 16:23

Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός ο οδηγός αυτοκινήτου - Έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων

Πώς συνέβη η τραγωδία που στοιχισε τη ζωή ενός άνδρα. Ποιοι τον εντόπισαν.

Διάσωση - γκρεμός - Γιάννενα

(εικόνα αρχείου)

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, στο Ροπωτό του δήμου Πύλης Τρικάλων, στον οικισμό του χωριού περνώντας την γερμένη εκκλησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr άτυχος άνδρας Π.Ρ. έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από συγγενικά πρόσωπα και κατοίκους του οικισμού όπου έτρεξαν να βοηθήσουν τον 51χρονο.

Στο σημείο έσπευσαν και Πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Πύλης, Αστυνομικοί του Α.Τ. Πύλης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ του Κ.Υ. Πύλης.

Μετά από προσπάθειες ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιερά Οδός: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής που παρέσυρε πεζό

Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών: Μόλις το 2% κάνει καταγγελία στις Αρχές

Μάριος Σαλμάς: Το παρασκήνιο της διαγραφής του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύνοδος Κορυφής ΟΗΕ - Μητσοτάκης: Οι παγκόσμιες απειλές απαιτούν παγκόσμιες λύσειςΣήμερα 20:06 | Ειδήσεις

Τι είπε στην παρέμβασή του στην Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σαλμάς στον ΑΝΤ1: Θα απαντήσω στον ελληνικό λαό και μόνο (βίντεο)Σήμερα 18:08 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, ο Μάριος Σαλμάς, λίγες ώρες πριν βρεθεί αντιμέτωπος με την Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου: Μποτιλιάρισμα από ανατροπή οχήματοςΣήμερα 19:02 | Ειδήσεις

Σε ποιο σημείο υπάρχει μεγάλη συμφόριση. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το τροχαίο.

Ερυθρά Θάλασσα: Επέστρεψε η φρεγάτα “Ψαρά” - Ετοιμάζεται η “Σπέτσαι” (βίντεο)Σήμερα 14:33 | Ειδήσεις

Η φρεγάτα "ΣΠΕΤΣΑΙ" πρόκειται να γίνει η τρίτη φρεγάτα ΜΕΚΟ του Πολεμικού Ναυτικού που θα κατευθυνθεί στην Ερυθρά Θάλασσα, διαδεχόμενη την "ΨΑΡΑ", στο πλαίσιο της επιχείρησης ASPIDES της Ε.Ε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σύνοδος Κορυφής ΟΗΕ - Μητσοτάκης: Οι παγκόσμιες απειλές απαιτούν παγκόσμιες λύσεις20:25Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός: Ζορίστηκε... αλλά πήρε επιβλητική νίκη το τριφύλλι20:11Νέα Ιωνία: Συνελήφθη 41χρονος για πυροβολισμούς κατά αστυνομικών το 201420:05Missing Alert για την εξαφάνιση 35χρονου19:50Καιρός: άνοδος θερμοκρασίας και πρόσκαιρες βροχές την Δευτέρα19:36Σαλμάς στον ΑΝΤ1: Θα απαντήσω στον ελληνικό λαό και μόνο (βίντεο)19:23Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου: Μποτιλιάρισμα από ανατροπή οχήματος19:09ΜΗP: Προκλητική η επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Άμυνας στο Καστελλόριζο18:56Super League: Λεβαδειακός και ΟΦΗ μοιράστηκαν από έναν βαθμό18:43Παναθηναϊκός - Αντετοκούνμπο: “Εκτός” λόγω τραυματισμού18:29Nετανιάχου: Χτυπήσαμε τη Χεζμπολάχ με τρόπους που ποτέ δεν είχε φανταστεί18:15Ελασσόνα: Αντιδήμαρχος ο νεκρός οδηγός στο δυστύχημα με την φλεγόμενη νταλίκα18:01Φωτιά στη Λέσβο – Κινητοποιήθηκαν 6 εναέρια μέσα17:48Ερυθρά Θάλασσα: Επέστρεψε η φρεγάτα “Ψαρά” - Ετοιμάζεται η “Σπέτσαι” (βίντεο)17:34Ουκρανία: Ρωσικός βομβαρδισμός κατοικιών με παιδιά (εικόνες)17:20Formula 1 - GP Σιγκαπούρης: Νίκη “περίπατος” για τον Νόρις17:06Γλοιοβλάστωμα: Αντικαταθλιπτικό βοηθά στην αντιμετώπιση του όγκου στον εγκέφαλο16:52Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός ο οδηγός αυτοκινήτου - Έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων16:40Αλαμπάμα: Μακελειό σε ανταλλαγή πυροβολισμών (εικόνες)16:27Λούνα Παρκ - Μνημόσυνο Γιάννη: Θλίψη στην Βέροια για τον 19χρονο16:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο