LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: Χθες 18:24 | Ανανέωση: Χθες 20:07

ΠΑΣΟΚ: Υψηλοί τόνοι μεταξύ των υποψηφίων πριν το ντιμπέιτ

Οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, εκτόξευσαν βολές εκατέρωθεν, λίγο πριν από την τηλεμαχία της Τρίτης, στη δημόσια τηλεόραση.

ΠΑΣΟΚ - Ανδρουλάκης - Γερουλάνος - Γιαννακοπούλου - Διαμαντοπούλου - Δούκας - Κατρίνης

Του Αντώνη Σεφερλή, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Αν και δημοσκοπικός αέρας πνέει στα πανιά του ΠΑΣΟΚ, οι υποψήφιοι ερίζουν για τους λόγους που έφεραν το κόμμα, λίγο πιο πάνω από το 12.5%, στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, είπε μεταξύ άλλων “Φτάσαμε ένα βήμα πριν ξαναμπούμε σε κυβερνητική τροχιά και κάποιοι απαξιώνουν αυτή τη προσπάθεια; Όσο δίναμε αυτή τη μάχη 2.5 χρόνια απέναντι στη ΝΔ, υπήρχαν κάποιοι που είχαν περίεργη ατζέντα, ή σύγκρουση με νδ Ή με ΣΥΡΙΖΑ, όχι και με τους δύο”.

Ο Χάρης Δούκας, από τη μεριά του είπε πως “3 εκατομμύρια πολίτες γύρισαν τη πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, και όχι απλά δεν ήρθαν σε εμάς, αλλά έφυγαν και 100.000 από εμάς σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές.// αλλά εμείς να κάνουμε μικρά βήματα μην ενοχλήσουμε το πάρτυ. Το ακριβώς αντίθετο πρέπει να κάνουμε, να βάλουμε άμεσα φρένο στη κερδοσκοπία και να συγκρουστούμε με τους ολιγάρχες”.

Πυρά προς τον Πρόεδρο του κόμματος εξαπέλυσε η Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία ανέφερε: “Το 16% των δημοσκοπήσεων δεν είναι ετεροχρονισμένο bonus για τις επιδόσεις μέχρι τις ευρωεκλογές, αλλά το αποτέλεσμα της διαδικασίας που ανοίξαμε αμέσως μετά”.

Σενάριο φαντασίας χαρακτήρισε ο Παύλος Γερουλάνος τυχόν πολιτικό γάμο με τον ΣΥΡΙΖΑ και είπε χαρακτηριστικά: “Δύο σπίτια που καίγονται δε τα βάζεις μαζί, πρωτα βάζεις ταξη στο σπίτι σου, πρώτα αλλαγή ηγεσίας και μετά παρουσίαση σχεδίου”.

Με μία επιστολή - “φωτιά” προς την επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος, η Άννα Διαμαντοπούλου ζητά άμεσα αυξηθούν τα εκλογικά τμήματα διότι το αντίθετο εμποδίζει το κόσμο να προσέλθει στις κάλπες.

Μεταξύ άλλων αναφέρει στην επιστολή της η Άννα Διαμαντοπούλου: “αποδεδειγμένα, στοχεύει να παρακωλύσει και εμποδίσει την αθρόα συμμετοχή των ενδιαφερόμενων συμπολιτών μας, ιδίως σε περιοχές, που κατά την κρίση τους, ο υποψήφιος της αρεσκείας τους δεν παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρός”.

Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων για την Προεδρία, στη δημόσια τηλεόραση.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν απολαμβάνει φραπέ σε καφετέρια στην Άγκυρα (βίντεο)

Λίβανος - Κατασκευάστρια βομβητών: Οι ασύρματοι που εξερράγησαν δεν παράγονται εδώ και δέκα χρόνια

Σύνταγμα: Αρουραίοι “κόβουν βόλτες” στην Πλατεία (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Χτυπά τον Λίβανο από αέρος - Δεκάδες επιδρομές σε στόχους της Χεζμπολάχ (εικόνες)Χθες 23:29 | Ειδήσεις

Παρά τις εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας για τερματισμό της διένεξης, το Ισραήλ εξαπέλυσε απόψε δεκάδες αεροπορικές επιδρομές στο νότιο τμήμα του Λιβάνου, όπως μεταδίδουν λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο “οδικός χάρτης” για την εκλογή του ΠροέδρουΧθες 20:58 | Ειδήσεις

Πότε θα πραγματοποιηθεί η εκλογή του νέου Προέδρου, Πόσες υπογραφές απαιτούνται από μέλη της Κ.Ε για την κατάθεση υποψηφιότητας.

Μητσοτάκης για φρεγάτες Belharra: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η θωράκιση της πατρίδας (εικόνες)Χθες 19:13 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την απόκτηση ακόμη μίας φρεγάτας Belharra.

Αγορά περσικών χαλιών από το Υπουργείο Τουρισμού: Τι απαντά η Δέσποινα Μοιραράκη (βίντεο)Χθες 21:14 | Ειδήσεις

Αντιδράσεις προκάλεσε η αγορά από το υπουργείο Τουρισμού, δύο περσικών χαλιών, συνολικού κόστους 18 χιλιάδων ευρώ, από την επιχείρηση Μοιραράκη. Τι απαντά η ίδια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τι έδειξε η αυτοψία Λέκκα στο Φαράγγι της Σαμαριάς23:59Ισραήλ: Χτυπά τον Λίβανο από αέρος - Δεκάδες επιδρομές σε στόχους της Χεζμπολάχ (εικόνες)23:48Άλιμος: Αγνοείται 16χρονος που πήγε για μπάνιο23:36Μέσι: Διαιτητής δεν τον απέβαλλε με αντάλλαγμα τη φανέλα του!23:36Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή23:13Καταιγίδα “Μπόρις”: Οι Βρυξέλλες θα αποδεσμεύσουν 10 δις για τις πληγείσες περιοχές23:02Αγρίνιο: Μαθητής συνελήφθη σε κατάληψη σχολείου22:48ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται η κόντρα Τζάκρη - Ραγκούση για το “bullying”22:35BCL: Ο ΠΑΟΚ πήρε... το θρίλερ κόντρα στην Οραντέα22:21Δολοφονία Κατσούρη - Εισαγγελία: Στο στόχαστρο των ερευνών αξιωματικοί της ΕΛΑΣ22:08Champions League: Η Μπάγερ Λεβερκούζεν σκόρπισε... στους 4 ανέμους την Φέγενορντ21:54Αγορά περσικών χαλιών από το Υπουργείο Τουρισμού: Τι απαντά η Δέσποινα Μοιραράκη (βίντεο)21:41 Φοροδιαφυγή: Έναν μεγαλοπαράγοντα, έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου και έναν επιχειρηματία στη Μύκονο “έπιασαν” τα “δίχτυα” της ΑΑΔΕ (βίντεο)21:27ΣΥΡΙΖΑ: Ο “οδικός χάρτης” για την εκλογή του Προέδρου21:14Εκλογές - ΗΠΑ: “Τραμπάλα” οι δημοσκοπήσεις για Τραμπ και Χάρις21:00ΗΠΑ: Έφηβη εκτελεί τη μητέρα της και στέλνει άνετη SMS από την κουζίνα του σπιτιού της (βίντεο)20:47ΑΑΔΕ: Επιστροφές άνω των 5,3 δις ευρώ μέσα στο 202420:34Μητσοτάκης: Να αποκτήσουμε ένα κράτος με περισσότερη διαφάνεια, λογοδοσία και αποτελεσματικότητα (εικόνες)20:20ΠΑΣΟΚ: Υψηλοί τόνοι μεταξύ των υποψηφίων πριν το ντιμπέιτ20:07Μητσοτάκης για φρεγάτες Belharra: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η θωράκιση της πατρίδας (εικόνες)19:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο