LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 31 Αυγούστου 2024 23:52

Superleague: Ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε του Πανσερραϊκού

Μεγάλη ήταν η πρώτη νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στον Πανσερραϊκό, που δυσκολεύτηκε να αντιδράσει.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα κατέκτησε η Παναιτωλικός που επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού στο Αγρίνιο. Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League και για τους γηπεδούχους σκόραραν ο Λομόνακο στο 27΄, ο Ντίας στο 50΄ και ο Μπουζούκης στο 75΄.

Ήταν μια νίκη που έψαχνε... διακαώς η ομάδα του Γιάννη Πετράκη. Άτυχη στις πρώτες δύο αγωνιστικές, άξιζε κάτι καλύτερο από το απόλυτο «μηδέν», ενώ με δεδομένη την εντός έδρας ήττα από τη Λαμία στην πρεμιέρα, το αποψινό ματς ήταν κομβικής σημασίας. Οι Αγρινιώτες φρόντισαν να δείξουν πόσο ήθελαν τη νίκη, έστω κι αν ανησύχησαν αρκετά από τους φιλοξενούμενους, όμως είχαν σε εξαιρετική κατάσταση τον τερματοφύλακα Τσάβες. Μόνιμη πηγή κινδύνων ο Ματίας Τομάς, «τράνταξε» το δοκάρι με «οβίδα» στο 20΄ και αμέσως μετά με ακόμα ένα δυνατό σουτ ανάγκασε τον Τσάβες σε σημαντική επέμβαση.

Στο 27΄ ο Λομόνακο κέρδισε τις κόντρες στο ύψος της περιοχής και με υποδειγματικό γωνιακό σουτ άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος παίκτης στο 45΄ έχασε τεράστια ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη, όταν εκμεταλλεύτηκε σοβαρή αδράνεια στη μετάβαση των Σερραίων, είχε όλο το χρόνο να πλασάρει τον Γκουγκελσβίλι, αλλά προσπάθησε να τον «κρεμάσει» και αστόχησε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Ότι δεν πέτυχε ο Αργεντινός, το κατάφερε νωρίς στο β΄ ημίχρονο ένας Παραγουανός! Στο 50΄ Σέρχιο Ντίας πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, απέφυγε έναν αντίπαλο και με έξοχο τεχνικό σουτ έγραψε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γιάννης Μπουζούκης στο 71΄, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ σε κανονική σεζόν μετά από 4,5 χρόνια. Στο διάστημα αυτό είχε σκοράρει άλλη μία φορά, στην τελευταία αγωνιστική των play off του 2024...

Ήταν πολύ δύσκολο πλέον για τον Πανσερραϊκό να αντιδράσει. Ο Παναιτωλικός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη, ενώ οι Σερραίοι παραμένουν ουραγοί χωρίς βαθμό κι αυτό σημαίνει ότι το δικό τους «κομβικό» ματς είναι αυτό της προσεχούς αγωνιστικής (15-16/9), στην έδρα τους με το Λεβαδειακό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης

Κίτρινες: Πέρες, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Μλάντεν - Φάρες, Στάικος, Γκίγκιτς

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας (33΄λ.τρ. Μπουζούκης), Λιάβας (80΄ Μπακάκης), Παντελάκης, Μλάντεν, Τορεχόν, Σιέλης, Πέρες, Μπελεβώνης (80΄ Νικολάου), Ντίας (70΄ Λαχούντ), Λομόνακο (70΄ Μάιντεβατς)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκελασβίλι, Κουτσογούλας (85΄ Μασκανάκης), Χαντάκιας (46΄ Φάρες), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Στάικος (70΄ Καπτούμ), Λιάσος (58΄ Περούτσι), Ντέλετιτς, Τομάς, Σάλαζαρ, Μπέτανκορ (70΄ Γκίγκιτς)

Ειδήσεις σήμερα

Παραολυμπιακοί: Ασημένιος ο Κωνσταντινίδης στην κορίνα

Έλενα Ράπτη: Πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της (εικόνες)

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: 27 χρόνια από τον θάνατό της

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαρ' ολίγον σύγκρουση τρένων - Γραμματίδης: “ Ήταν τεχνικά αδύνατο να γίνει ατύχημα” λέει ο πρόεδρος του ΟΣΕ (βίντεο)Χθες 19:02 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρόεδρος του ΟΣΕ στον ΑΝΤ1 σχετικά με την αμαξοστοιχία που προσέκρουσε σε κομμένα δέντρα αλλά και για την παρ' ολίγον σύγκρουση τρένων.

Ο πατέρας της “Γαλάζιας Πατρίδας” αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)Χθες 20:29 | Ειδήσεις

"H Ελλάδα προσπαθεί να επιβληθεί ως κράτος αρχιπέλαγος στην Τουρκία και ως εκ τούτου προσπαθεί να διεκδικήσει τα θαλάσσια δικαιώματα της Τουρκίας" δηλώνει προκλητικά στον ΑΝΤ1 και την ανταποκρίτριά στην Κωνσταντινούπολη  Άννα Ανδρέου, ο πατέρας του ανυπόστατου δόγματος της "Γαλάζιας Πατρίδας" .

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμαΧθες 20:55 | Ειδήσεις

Ζευγάρι ηλικιωμένων απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Βόλος: Χειροπέδες σε ηλικιωμένο για σεξουαλική παρενόχληση 12χρονηςΧθες 21:35 | Ειδήσεις

Ο δράστης προσέγγισε το κοριτσάκι μέσα σε κατάστημα με το πρόσχημα της παροχής βοήθειας κι άρχισε να τη θωπεύει.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Καταδικάστηκε γιατί οδηγούσε μεθυσμένος23:59Βόλος: Χειροπέδες σε ηλικιωμένο για σεξουαλική παρενόχληση 12χρονης23:46Εμμηνόπαυση: Ευρωπαϊκές Κατευθυντήριες οδηγίες για τη σεξουαλική ζωή23:32Ολυμπιακός – Βίρτους: Νίκη για τους Πειραιώτες με ανατροπή23:18myPyrasfaleiaLive: Σε λειτουργία η πλατφόρμα για την πυρασφάλεια κτηρίων και εγκαταστάσεων23:04Ινδονησία: Χαρές για την γέννηση ενός ρινόκερου της Ιάβας22:51Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Σεφτέ… στις νίκες για το Περιστέρι22:37Διασύνδεση POS - ταμειακών μηχανών: E-mail της ΑΑΔΕ σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις22:22Σαλβίνι: Η Εισαγγελία του Παλέρμο ζήτησε την καταδίκη του σε 6ετή φυλάκιση22:08Νεάντερταλ: Έρευνα εξηγεί τον λόγο της εξαφάνισής τους21:53Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα21:39Νεογνικός Προσυμπτωματικός Ανιχνευτικός έλεγχος των πρωτοπαθών ανοσοανεπαρκειών (NEWBORN SCREENING-NBS)21:25Βόρεια Μακεδονία – Μιτσκόσκι: Ανθρώπινο δικαίωμα να αποκαλώ τη χώρα μου Μακεδονία21:12Ο πατέρας της “Γαλάζιας Πατρίδας” αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 (βίντεο) 20:58Missing Kid Alert για την εξαφάνιση 14χρονης20:45Σμήνος από κουνούπια μπήκε σε αεροπλάνο που ετοιμαζόταν να απογειωθεί (βίντεο)20:31Λαμία - Athens Kallithea: Φινάλε φωτιά, αλλά κόλλησαν στο μηδέν (εικόνες)20:18“Porto Heli Night Run”: Συνεχίζεται για έκτη χρονιά η αθλητική εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Μίνωα Κυριακού 20:04“Αν τον αφήσουν ελεύθερο θα έχουμε άλλη μια γυναικοκτονία” λέει η γυναίκα που την ξυλοκόπησε ο πρώην σύζυγός της 19:51Θέρμη: Εξιτήριο πήρε το αγοράκι που παρασύρθηκε μαζί με τους γονείς του19:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο