LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 29 Αυγούστου 2024 08:14

Κέρκυρα: Έκαναν “κόντρες”, χτύπησαν σαβαρά δικυκλιστή, τον εγκατέλειψαν

Σε ποιο σημείο συνέβη το τροχαίο ατύχημα του οποίου ο υπαίτιος εγκατέλειψε τον άλλο εμπλεκομένο και μάλιστα σοβαρά τραυματισμένο. Αναζητείται ο οδηγός του ΙΧ.

Τροχαίο - μηχανή - εικόνα αρχείου

(εικόνα αρχείου)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 22.00 το βράδυ της Τετάρτης 28.08 στην Κέρκυρα στο πλαίσιο παράνομου αυτοσχέδιου αγώνα ταχύτητας μεταξύ αυτοκινήτων, όταν ένα από τα "αγωνιζόμενα" ΙΧ αυτοκίνητα παρέσυρε μια μηχανή με δύο αναβάτες και στη συνέχεια τους εγκατέλειψε. Το ατύχημα συνέβη στην ευθεία μπροστά από την περιοχή λιβάδι Ρόπα.

Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός των δυο επιβατών της μηχανής, με τον έναν να είναι σε σοβαρή κατάσταση και να κινδυνεύει σοβαρά να χάσει το πόδι του, όπως μεταδίδει το corfutvnews.gr. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από την αστυνομία για τον εντοπισμό του οδηγού του αυτοκινήτου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικοι του καταυλισμού στο λιβάδι Ρόπα, ακόμα και ανήλικοι, κάνουν αυτοσχέδιους αγώνες με αυτοκίνητα στη μέση του κεντρικού δρόμου.

Ειδήσεις σήμερα

Βόλος - Νεκρά ψάρια: Ο Μπέος, ο χειριστής του εκσκαφέα και οι μηνύσεις

Χανιά: Κλούβα των φυλακών με κρατούμενους έμεινε στον δρόμο

Λας Βέγκας - Δολοφονία δημοσιογράφου: Ισόβια κάθειρξη σε πρώην αιρετό

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς και δυνατούς ανέμουςΣήμερα 09:59 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές και ποιες ώρες θα επηρεαστούν από τα τοπικά ισχυρά φαινόμενα που θα συνοδεύονται απο μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανές χαλαζοπτώσεις.

Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφησηΣήμερα 08:37 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Υγείας στον ΑΝΤ1 για τα κυκλώματα που λυμαίνονταν τον ΕΟΠΥΥ, το Ozempic, τις δικλείδες ασφαλείας με τις έρευνες σε βάρος ιατρών, τα απογευματινά χειρουργεία και το ΕΣΥ.

Χεζμπολάχ: Οι βομβητές που σκόρπισαν τον θάνατο κατασκευάστηκαν στην ΒουδαπέστηΣήμερα 09:46 | Ειδήσεις

Νέα διάσταση παίρνει το θρίλερ που εξελίσσεται μετά τις απανωτές εκρήξεις βομβητών που σημειώθηκαν χθες σε Λίβανο και Συρία. 

Σχολεία: Πρώτη αποβολή μαθητή για χρήση κινητού μέσα στην τάξηΣήμερα 08:29 | Ειδήσεις

Έντονη διαμαρτυρία των γονιών του μαθητή για την εξάντληση της αυστηρότητας στην τήρηση των νέων κανόνων για τα κινητά τηλέφωνα στα σχολεία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μετέωρα: Η κακοκαιρία πλήττει την περιοχή - Αποκολλήθηκε κομμάτι δρόμου11:38Καφές: Πόσο μειώνει τον κίνδυνο για καρδιομεταβολικά νοσήματα11:24Χαλκιδική: Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στον Τορωναίο κόλπο (βίντεο)11:11Κύπρος: Μετά τον Αταμάν και ο Κιλίτς κατά του πανό για τα 50 χρόνια κατοχής10:57ΠΑΣΟΚ - Γιαννακοπούλου: Αποτυχημένος ο Ανδρουλάκης10:44Χεζμπολάχ: Οι βομβητές που σκόρπισαν τον θάνατο κατασκευάστηκαν στην Βουδαπέστη10:30Σύλβια Μάρκο: Η “Νοσηλεύτρια της χρονιάς” στην Βρετανία μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)10:17Κακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς και δυνατούς ανέμους10:05Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφηση09:52Χαλάνδρι: Τον έδειραν και τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου09:39Αιγάλεω: Τους επιτέθηκαν με μαχαίρια και τους ληστέψαν09:26“Καλημέρα Ελλάδα” - Αγρότες: Τεράστια η απόκλιση της τιμής, από το ράφι έως το χωράφι (βίντεο)09:12Παύλος Φύσσας - Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείσουν λόγω των εκδηλώσεων08:59Φωτιά στην Motor Oil: Αποκλειστική μαρτυρία τραυματία στον ΑΝΤ1 (βίντεο)08:45Σχολεία: Πρώτη αποβολή μαθητή για χρήση κινητού μέσα στην τάξη08:33Hellenic Train: Διακοπή ηλεκτροδότησης μεταξύ Λάρισας και Ραψάνης08:20Μεσανατολικό: Επίσκεψη-αστραπή του Μπλίνκεν στην Αίγυπτο08:07Μεξικό: Δεκάδες νεκροί από κατολισθήσεις (εικόνες)07:54Motor Oil: Σε ύφεση η πυρκαγιά - Άνοιξε η Παλαιά Εθνική Οδός07:41ΟΔΔΗΧ: Έξοδος στις αγορές με 10ετές ομόλογο07:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο